Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hediye mi görürsem doktor ve çalışanlarına acaba dikkat etsinler diye.Daha önce sormuştum ben bu soruyu formda çünkü bebekler bile karışıyor Türkiye de, bir hanım cevap vermişti olur mu öyle şey diye .Ama oluyormuş demekki
Hediye götürünce güvenecek misin? Ben böyle bir skandal yaşanan bir yere guvenmem

ya merhaba arkadaşım umudunuzu kırmak istemem ama henüz iyileşen kimse yok bilim böyle bişeye kanıtlık edecek kimseyi göstermiyor , birde uyarayım bazı bitkiseller fsh yükseltiyor haberin olsun
Eşim azosperm di hanımlar anason icti doktor ona bağladı 100.000 200.000 bine çıktı spermi ben keçi boynuzu kürü ve çakşır kökü suyu yaparken eşime hamile kaldım ve 2 gün önce test verdik 5milyon olmus spermi. Umutsuz olmayin

Merhaba hanımlar eşim azospermdi evlendigimizde öğrendik eşim anason icti ara ara ilaçlar fayda etmedi bu arada 100.000 ne çıktı 200.000 bine çıktı doktor anasondan olabilir dedi sonra gene 100.000 ne düştü keçi boynuzu kürü ve çakşır kökü denedim pek düzenli yapmadim 1 ay falan sonra umudumuz kesildi artık 2.5 sene oldu ve ben hamile olduğumu öğrendim eşim iki gün önce test verdi ve 5 milyon sperm çıktı doktor çok şaşırdı hamile kalmama 100.000 sperm ile kaldım umutsuz olmayin dua edin

Kızlar fsh 25 cıktı bizde
Azospermi kesin sonuc dedi doktor ve ilac tedavisine başlicağız. Ilaçla azospermi nasıl iyilesecek hic bilmiyorm bide 700 tlmis ilaclar. Bu şekilde güzel sonuc elde eden olfu mu aranızda?

Kızlar fsh 25 cıktı bizde
Azospermi kesin sonuc dedi doktor ve ilac tedavisine başlicağız. Ilaçla azospermi nasıl iyilesecek hic bilmiyorm bide 700 tlmis ilaclar. Bu şekilde güzel sonuc elde eden olfu mu aranızda?
Canim merhaba doktor bi aciklama yapmadi mi size. ne ilaci verdi doktor

Bilmiyorum kizlar başım kalkmıyor ve ben daha başlamadan bittim tükendim esimde öyle. Fsh 25.99 ve Lh 5.30 çıkmış. O kadar hayal kurarken artık olmicak diye düşünüyorum. Positiv birsey düşünemiyorum hiç

Bilmiyorum kizlar başım kalkmıyor ve ben daha başlamadan bittim tükendim esimde öyle. Fsh 25.99 ve Lh 5.30 çıkmış. O kadar hayal kurarken artık olmicak diye düşünüyorum. Positiv birsey düşünemiyorum hiç
Allahtan ümit kesilmez Degerler ilaçla düzene girer İnş kötü düşünmeMeye çalışın

Canim benim, bu sorunla ilk yüz yüze geldigimizde çoğumuz senin yasadigin duygulari yaşadik. Sana hak veriyorum ve seni cok iyi anliyorum. Ama öyle hemen havlu atmak olmaz. Belki de nasibimizdeki bizim çabamıza bağlıdır bilemeyiz.

Canım sen hormonlar yüksek diyr üzülüyorsun ama sana şunu söyleyebilirim azospermide hormonşarı normal olan mı yoksa yüksek olanmı şanslı dersen yüksek olan şanslı. Çünkü sorun belliyse çözüm daha kolay oluyor eşime öyle demişti doktor bizim de 29 dü fsh ilk öğrendiğimizde şükür ameliyat olduk 4 ay tedavi gördükten sonra. Sperm de çıktı şimdi de hamileyim inşallah devam da eder. Sen hormon yüksek diye üzülme yüksek olanın şansı daha yüksek buna kesinlikle inan en zor infertilite sebepsiz olandır

Bide b6 dünyanın sonu değil canım işk üni hastanesine gittiğimizde doktor bize eşimde allah korusun testis timörü olabilir falan deyince çocukmuş tedaviymiş hiç birşey umrumda olmadı. En önemlisi sağlık sen kendini topla eşine destek ol. Çünkü erkekler daha çok etkileniyor inan. Eşim çok yıprandı süreçte ben hep ayağa kaldırdım onu. Yarının ne getireceği hiç belli olmaz

Canım sen hormonlar yüksek diyr üzülüyorsun ama sana şunu söyleyebilirim azospermide hormonşarı normal olan mı yoksa yüksek olanmı şanslı dersen yüksek olan şanslı. Çünkü sorun belliyse çözüm daha kolay oluyor eşime öyle demişti doktor bizim de 29 dü fsh ilk öğrendiğimizde şükür ameliyat olduk 4 ay tedavi gördükten sonra. Sperm de çıktı şimdi de hamileyim inşallah devam da eder. Sen hormon yüksek diye üzülme yüksek olanın şansı daha yüksek buna kesinlikle inan en zor infertilite sebepsiz olandır
Canım bizim tüm değerlerimiz normal aralıkta. Bahsettiğine göre tedavi zor mu olur?

Canım bizim tüm değerlerimiz normal aralıkta. Bahsettiğine göre tedavi zor mu olur?
Yok canım öyle düşünme lütfen arkadaşımız değerleri yüksek diye çok kötü birşey sanıyor ona onun öyle olmadıgını anlatmaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma lütfen.. Sebepsiz infertilite dediğim erkekte sperm var kadında da herşey normal ama çocuk olmuyor ben onu kastetmek istedim aslında

Yok canım öyle düşünme lütfen arkadaşımız değerleri yüksek diye çok kötü birşey sanıyor ona onun öyle olmadıgını anlatmaya çalıştım yanlış anlaşıldıysam kusura bakma lütfen.. Sebepsiz infertilite dediğim erkekte sperm var kadında da herşey normal ama çocuk olmuyor ben onu kastetmek istedim aslında
Tamam canım, estağfurullah ben yanlış anlamış olabilirim😘 bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏 ❤️

Celalettin peruda tedavi olan arkadaşlara sormak istiyorum.Toplamda 14 -15 adet ilaç ve takviyeler var biz yeni başlıyoruz .Bu kadar ilaç fazla değil mi?Gozumu korkuttu.Kullanan varsa bana bilgi verebilirmisiniz.

Kızlar allah razı olsun, yazdıklarınız bile bana umut oluyor 🍀 Insan koca bir boşluğa düşüyor ama insallah bende bir gün bu foruma güzel haberlere gelirim. Destek olmaya çalışıyorum ama benim eşim beni çok iyi tanıdığı için anlıyor tabi üzüldüğümü. Gülmeye farklı şeylerden konuşuyoruz hep ama aklım hep orda. Kendime bir kaç farklı seyler siparis ettim puzzle vs gibi kafa dağıtmak için bu süreçte. Tekrar herkese tek tek teşekkür ederim 🤗

X