Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunu yeni öğrendim. Teşekkür ederim. Peki kızlar teseden sonra çıkan spermleri dondurmadan embriyo oluşturabilecek tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?

Test yaptıracaktınız bugün sonucunuz çıktı mı

Tabikide bahceci klinigi bizde ayni islemlerden gectik biliypsundur
Evet biliyorum. Seninle Ege Can hoca hakkında konuşmuştuk hatırlarsın belki. Onların çalıştığı yerde ameliyatlar başka başka yerlerde yapılıyor kafamı karıştırdı

Bahcecide skandal çıkmıştı bence başka biyer arastırın yine siz bilirsiniz tabi
Evet ben de az evvel araştırırken denk geldim. Gazetelere çıkmışlar. Şişli Memorial nasıl bilginiz var mı?

Bakın bu aşamaları geçen biri olarak burda çok detaya girmek istemiyorum çünkü bir yeri eleştirip bir yeri övüyormuş gibi oluyor. Bahsedilen doktorların hepsi alanında uzman yıllarını bu işe vermiş insanlar. Ancak beraber hazırlanma konusunda ben bugün tekrar Emre hocada olsam ısrarcı olurdum açık söylemeyelim.

Bahcecide skandal çıkmıştı bence başka biyer arastırın yine siz bilirsiniz tabi
Siz söyleyince netten arattim bende çok kötü bir durum embriyolar karışmış diyor.Cift nasıl anlamış bu durumu ve bu durumun önüne nasıl geçilebilir ?

Siz söyleyince netten arattim bende çok kötü bir durum embriyolar karışmış diyor.Cift nasıl anlamış bu durumu ve bu durumun önüne nasıl geçilebilir ?
Kan testiyle anlamislar. Bebekten kan almislar anne babanın kan grubuyla alakasi yokmus, anne babanın ornegin ab ab oldugunu düşünün çocuğun sifir kan grubu çıktığını düşünün. Dogrudan dna testi yapiyorlar sonra onlara ait olmadığı anlaşılmış.

Evet ben de az evvel araştırırken denk geldim. Gazetelere çıkmışlar. Şişli Memorial nasıl bilginiz var mı?
Şişli memorial de 2017 de eşime yapılan tese ile ve sadece tesede çıkan 4 sperm ile (oluşan 1 embriyo) transfer sonucu oğlum şu ana 2 yaşında
Doktorumuz Prof. Dr. Mehmed Murat BAŞAR
Kesinlikle tavsiye ederim.

Şişli memorial de 2017 de eşime yapılan tese ile ve sadece tesede çıkan 4 sperm ile (oluşan 1 embriyo) transfer sonucu oğlum şu ana 2 yaşında
Doktorumuz Prof. Dr. Mehmed Murat BAŞAR
Kesinlikle tavsiye ederim.
Sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallah Çok teşekkür ederim, doktorumuzda karar kıldık. Murat beyle devam edicez inşallah

Moralim bozuldu inanın, çok zor aile için.Benim kardesim de tup bebek yapmak zorunda korkuyorum başımıza talihsizlik gelir diye.Nasil önüne geçilebilir bu durumun?Huzursuz oldum

Hediye mi görürsem doktor ve çalışanlarına acaba dikkat etsinler diye.Daha önce sormuştum ben bu soruyu formda çünkü bebekler bile karışıyor Türkiye de, bir hanım cevap vermişti olur mu öyle şey diye .Ama oluyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…