Bunu yeni öğrendim. Teşekkür ederim. Peki kızlar teseden sonra çıkan spermleri dondurmadan embriyo oluşturabilecek tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?Evet sperm kalitesini düşürüyor dondurma ve çıkacak spermlerin kalitesi nasıl bilinmiyor mesela kiminde kaliteli çıkıp kimisinde kalitesiz olabiliyor bizde azda olsa çıkış vardı ve havuzlama yapıldı eşim bikac kere verdi dondurduk yumurta toplandı spermler çözüldü ve kullanılmayacak kslitedeydi çöp oldu taze kullanıldı hakkınızda hayırlısı
Tabikide bahceci klinigi bizde ayni islemlerden gectik biliypsundurBunu yeni öğrendim. Teşekkür ederim. Peki kızlar teseden sonra çıkan spermleri dondurmadan embriyo oluşturabilecek tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
Test yaptıracaktınız bugün sonucunuz çıktı mıGeçmis olsun cnm. Bende daha hala inanamıyorum şoktayım hala, dünyamız başımıza yıkıldı. Senin gibi bende sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum resmen. Bu süreç çok zor olcak bizim için. Rabim güç versin dualarımızı kabul etsin inşallah. Bizde 7 Ocakta başka bir doktorsa tekrar test yapıcağız inşallah sonuç yanlış olmustur diye dua ediyorum. Bizde ultrason kan ve genetik testi yapılmadı bile. Belki bir umut yanlıştır
Evet biliyorum. Seninle Ege Can hoca hakkında konuşmuştuk hatırlarsın belki. Onların çalıştığı yerde ameliyatlar başka başka yerlerde yapılıyor kafamı karıştırdıTabikide bahceci klinigi bizde ayni islemlerden gectik biliypsundur
O klinigi pek bilmiyorm labaratuar onemli bence bahceciyi tercih et canimEvet biliyorum. Seninle Ege Can hoca hakkında konuşmuştuk hatırlarsın belki. Onların çalıştığı yerde ameliyatlar başka başka yerlerde yapılıyor kafamı karıştırdı
Tamam canım çok sağ olO klinigi pek bilmiyorm labaratuar onemli bence bahceciyi tercih et canim
Bahcecide skandal çıkmıştı bence başka biyer arastırın yine siz bilirsiniz tabiTamam canım çok sağ ol
Evet ben de az evvel araştırırken denk geldim. Gazetelere çıkmışlar. Şişli Memorial nasıl bilginiz var mı?Bahcecide skandal çıkmıştı bence başka biyer arastırın yine siz bilirsiniz tabi
Bende bugün orayı arastırıyordum eğer bi gün o aşamaya gelırsem orayı düşünüyorum inşaallah şişli memorial’iEvet ben de az evvel araştırırken denk geldim. Gazetelere çıkmışlar. Şişli Memorial nasıl bilginiz var mı?
İnşallah canım. Allah hepimizin yolunu açık etsinBende bugün orayı arastırıyordum eğer bi gün o aşamaya gelırsem orayı düşünüyorum inşaallah şişli memorial’i
Amin inşaallah canımİnşallah canım. Allah hepimizin yolunu açık etsin
Bakın bu aşamaları geçen biri olarak burda çok detaya girmek istemiyorum çünkü bir yeri eleştirip bir yeri övüyormuş gibi oluyor. Bahsedilen doktorların hepsi alanında uzman yıllarını bu işe vermiş insanlar. Ancak beraber hazırlanma konusunda ben bugün tekrar Emre hocada olsam ısrarcı olurdum açık söylemeyelim.Açıkcası Emre hoca iki seçeneği de sunup tercihi bize bıraktı ben de kendisine bir fark olur mu dedim hayır çıkan spermi dondururuz dedi ve sorun olmayacağını söyledi eğer çıkmazsa ve ben hazırlanıp beklersem psikolojik olarak çok yıpranırım diye düşünüyorum.Ama aklımda çıkan spermin kalitesi düşer mi dondurunca sorusu çıkmıyor tabi
Siz söyleyince netten arattim bende çok kötü bir durum embriyolar karışmış diyor.Cift nasıl anlamış bu durumu ve bu durumun önüne nasıl geçilebilir ?Bahcecide skandal çıkmıştı bence başka biyer arastırın yine siz bilirsiniz tabi
Kan testiyle anlamislar. Bebekten kan almislar anne babanın kan grubuyla alakasi yokmus, anne babanın ornegin ab ab oldugunu düşünün çocuğun sifir kan grubu çıktığını düşünün. Dogrudan dna testi yapiyorlar sonra onlara ait olmadığı anlaşılmış.Siz söyleyince netten arattim bende çok kötü bir durum embriyolar karışmış diyor.Cift nasıl anlamış bu durumu ve bu durumun önüne nasıl geçilebilir ?
Şişli memorial de 2017 de eşime yapılan tese ile ve sadece tesede çıkan 4 sperm ile (oluşan 1 embriyo) transfer sonucu oğlum şu ana 2 yaşındaEvet ben de az evvel araştırırken denk geldim. Gazetelere çıkmışlar. Şişli Memorial nasıl bilginiz var mı?
Sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallahŞişli memorial de 2017 de eşime yapılan tese ile ve sadece tesede çıkan 4 sperm ile (oluşan 1 embriyo) transfer sonucu oğlum şu ana 2 yaşında
Doktorumuz Prof. Dr. Mehmed Murat BAŞAR
Kesinlikle tavsiye ederim.
MasaAllah Allah bagışlasınŞişli memorial de 2017 de eşime yapılan tese ile ve sadece tesede çıkan 4 sperm ile (oluşan 1 embriyo) transfer sonucu oğlum şu ana 2 yaşında
Doktorumuz Prof. Dr. Mehmed Murat BAŞAR
Kesinlikle tavsiye ederim.
Moralim bozuldu inanın, çok zor aile için.Benim kardesim de tup bebek yapmak zorunda korkuyorum başımıza talihsizlik gelir diye.Nasil önüne geçilebilir bu durumun?Huzursuz oldumKan testiyle anlamislar. Bebekten kan almislar anne babanın kan grubuyla alakasi yokmus, anne babanın ornegin ab ab oldugunu düşünün çocuğun sifir kan grubu çıktığını düşünün. Dogrudan dna testi yapiyorlar sonra onlara ait olmadığı anlaşılmış.
Hediye mi görürsem doktor ve çalışanlarına acaba dikkat etsinler diye.Daha önce sormuştum ben bu soruyu formda çünkü bebekler bile karışıyor Türkiye de, bir hanım cevap vermişti olur mu öyle şey diye .Ama oluyormuş demekkiKan testiyle anlamislar. Bebekten kan almislar anne babanın kan grubuyla alakasi yokmus, anne babanın ornegin ab ab oldugunu düşünün çocuğun sifir kan grubu çıktığını düşünün. Dogrudan dna testi yapiyorlar sonra onlara ait olmadığı anlaşılmış.
Amin inşallah en doğru kararSağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun inşallahÇok teşekkür ederim, doktorumuzda karar kıldık. Murat beyle devam edicez inşallah
Amin ALLAH razı olsunMasaAllah Allah bagışlasın