- 25 Aralık 2020
- 150
- 83
- 33
Amin cnmKızlar bugün Karyotip sonucumuz da çıktı, her şey normal çok şükür Ege Can hocaya randevu oluşturduk. Her şey yolunda gider inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnmKızlar bugün Karyotip sonucumuz da çıktı, her şey normal çok şükür Ege Can hocaya randevu oluşturduk. Her şey yolunda gider inşallah
Amin inşallah güzel haberler alırsınız okuduğumuz her müjde bize de umut oluyorKızlar bugün Karyotip sonucumuz da çıktı, her şey normal çok şükür Ege Can hocaya randevu oluşturduk. Her şey yolunda gider inşallah
Cumartesi günü güzel haberlerinizi bekliyoruzSelam herkese.. Eşim 4 aydır Tansel hoca da tedavideydi. Tedavimiz tamamlandı. 1 haftadır yumurta olgunlaştırma işlemlerim devam ediyordu. Bugün ameliyat günümüz belli oldu. Cumartesi eşim tese olacak.. tese sonrası ben de yumurta toplamaya alınacağım.
Azospermiyi öğrendiğimiz günden beri burda sayfalarca yorum okuyup kendi durumumuza benzer insanlar aradım.. umarım hepsinde sperm bulunmuştur diye dualar ettim..
inşallah cumartesi günü ben de hepinize buradan güzel haberler verip umutlarınızı yeşertirim
İnşaallah Allah gönlünce versin hepimizin duaları kabul olsunSelam herkese.. Eşim 4 aydır Tansel hoca da tedavideydi. Tedavimiz tamamlandı. 1 haftadır yumurta olgunlaştırma işlemlerim devam ediyordu. Bugün ameliyat günümüz belli oldu. Cumartesi eşim tese olacak.. tese sonrası ben de yumurta toplamaya alınacağım.
Azospermiyi öğrendiğimiz günden beri burda sayfalarca yorum okuyup kendi durumumuza benzer insanlar aradım.. umarım hepsinde sperm bulunmuştur diye dualar ettim..
inşallah cumartesi günü ben de hepinize buradan güzel haberler verip umutlarınızı yeşertirim
İnşallah..Cumartesi günü güzel haberlerinizi bekliyoruz
Moralim bozuldu, bende umutlanmıştım kardeşim için. Kime gideceğimizi şaşırdım .2009 yılında ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak kardeşimin sperm kanalları kopmuş. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir üroloji doktoru varsa benimle paylaşabilir mısınız?AZOSPERMLİ UMUT ARAYANLAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
AZOSPERMLİ ARKADAŞLAR 2 YILDIR BİR HASTA OLARAK GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.
1 Öncelikle forumlarda genellikle C.perunun reklamını yapan hastaları var.(sabırızaim, gökyüzü, umut...)
2 BU SÜREC KULLANARAK İNSANLARIN UMUTLARIYLA VE SAĞLIKLARIYLA OYNANMAKTADIR.Kanaatimce suç işlenmekte.
3 C.peru sizleri anlaşmalı olduğu labaratuvar, aktarlara , eczanelere göndermekte. Gönderdiği labaratuvar spermatid, elonge spermatid gördüğünü rapor ediyor.Ülkede en büyük hastanelerde, en gelişmiş laboratuvarlarda bu analiz niye yapılamıyor? Bu durum patolojik bir durumdur. Bu raporlar bilirkişilerce incelenmelidir. Ben büyük hastanelerin labaratuvarlarıyla görüştüm böyle bir incelemenin kendilerince yapılamadığı söylediler.
4 Türkiyede elong spermatidle( rosi ile) bebek doğduğunu idda eden kliniklere gittim, bana rosi bebeği gösteremediler. Bu teknik sadece japonya da tanaka tarafından yapılmış bir çalışmadan ibaret. İkinci bir çalışma litaratürde yok. Rosi ye umut bağlayanlar iyi araştırsınlar, maddi manevi yıpranmasınlar.
5 Biz Şahsen ateş kadıoğlu, c peru, ahmet h. haliloğlu, e bakırcıoğlu, centrum, gürgan, bülent erol,tansel kaplancan,murat başar, amerikan hastanesi, acıbadem gibi klinik ve doktorlarla görüştük.
5 Özetle bizim durumumuz Allah a kalmış bir durum olduğundan, gerçek hekimlerden bir çare bulmaya çalışanlar var, bir gurup da bu işin çok iyi ticaretini yapıyor, insanların umudu gitmiş, yıllardır çalışıp kazandıkları birikimleri gitmiş, sağlıkları gitmiş umursamıyorlar.
6 Tavsiyem devlet ve araştırma hastanelerinde bu işin ticaretini yapmayan uzmanlardan bilgi alın, tedavi olacağınız hekimle açık konuşun. Bu kadar tedavi ve operasyon sonucu olumsuz olunca onlar niye bedel ödemiyor, hiçbiri süreç başarısız olursa ikinci tedavinizden ücret almayacağım demiyor.
Kimsenin umudunu kırmak istemem zira aynı durumdayım. İyi araştırın güvendiğiniz, net olan, soru işareti bırakmayan hekimlere tedavi olun.
Bizim sınavımız bu demek. Allah Hz İsa yı babasız yarattı. yaratırsa O yaratır.
c.perunun beraber çalıştığı hastaları tarafından açılmış Azospemi Hastaları Bilgi Paylaşım Platformu bir adreste aynı yazıyı yazdım hemen benim hesabımı kapadılar, güvenmeyin. Ve farklı yerlerde test yaptırın.
Amin.. inşallah hep birlikte burda çok daha güzel şeyler konuşuruz artıkİnşaallah Allah gönlünce versin hepimizin duaları kabul olsun
Ben Celalettin hocaya gıdeceğim bu yazılardan daha çok umut verici paylasımlara denk geldim sureklı şikayet olsa belki derdimMoralim bozuldu, bende umutlanmıştım kardeşim için. Kime gideceğimizi şaşırdım .2009 yılında ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak kardeşimin sperm kanalları kopmuş. Tavsiye edebileceğiniz iyi bir üroloji doktoru varsa benimle paylaşabilir mısınız?
Sizi izlesem sakıncası olur mu?Biz mayıs ayında gideceğiz inşallah. Siz ne zaman başlayacaksınız tedaviye gittiğinizde gözlemlerinizi bana söyler misinizBen Celalettin hocaya gıdeceğim bu yazılardan daha çok umut verici paylasımlara denk geldim sureklı şikayet olsa belki derdim
Olur söylerim ben geçtiğimiz aşamalardan daha hiç bişey bilmiyorum bakalım nasıl yönlendırcek biz tam gunu belli değil ama yakın zamanda inşaallah ben soylerim burdadaSizi izlesem sakıncası olur mu?Biz mayıs ayında gideceğiz inşallah. Siz ne zaman başlayacaksınız tedaviye gittiğinizde gözlemlerinizi bana söyler misiniz
Çok sevinirim tedavi sürecini yazarsanız, kardeşim üzülünce ben de üzülüyorum. Inşallah isteyen herkesin bebeği olurOlur söylerim ben geçtiğimiz aşamalardan daha hiç bişey bilmiyorum bakalım nasıl yönlendırcek biz tam gunu belli değil ama yakın zamanda inşaallah ben soylerim burdada
İnşaallah olur en kısa zamandaÇok sevinirim tedavi sürecini yazarsanız, kardeşim üzülünce ben de üzülüyorum. Inşallah isteyen herkesin bebeği olur
Tese ameliyatlarında doktor seçimi önemli mı?Inanın bilmediğim için soruyorum. Kardeşimin ameliyatı Kıbrısta olacak gibi görünüyor ve fazla seçeneğimiz yokArkadaşlar mikrotese için sizce Emre Bakırcıoğlu mu Tansel hoca mı?
Eğer mikro tese yaptıracaksanız muhakkak siz de hazırlanın. Emre hoca genellikle tavsiye etmiyor biz 2018 de olmuştuk eşim sonradan hazırlandı ancak bu yıl memorial da tekrar mikro tese olduk memorial deki doktorlar eş zamanlı neden yaptırmadığımızı sordular ve bir hayli şaşırdılar.Merhabalar eşim 8 aydır azospermi tedavisi görüyor Emre Bakırcıoğlunda. Önceiğne tedavisine başladı ve sonra temmuz ayında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Bu ay tekrar ayrıntılı test verdi ama sperm çıkışı hala yok.Genetik testi temiz, hormonlar normal.. ama testte yuvarlık hücre görüşmüş 2 milyon.Emre hoca bize bir kez daha test yaptırın sonra mikrotese için gün vereyim dedi. yuvarlak hücre görülmesi iyi mi kötü mü bilmedim . psikolojimiz bozuldu.. eşi bu şekilde tedavi gören vsr mı?bir de eşim mikrotese ye girdiğinde bende tüp bebek için hazırlanmalı mıyım? Yoksa çıkmama ihtimalini düşünüp dondurulmasını mı istemeliyim?
Açıkcası Emre hoca iki seçeneği de sunup tercihi bize bıraktı ben de kendisine bir fark olur mu dedim hayır çıkan spermi dondururuz dedi ve sorun olmayacağını söyledi eğer çıkmazsa ve ben hazırlanıp beklersem psikolojik olarak çok yıpranırım diye düşünüyorum.Ama aklımda çıkan spermin kalitesi düşer mi dondurunca sorusu çıkmıyor tabiEğer mikro tese yaptıracaksanız muhakkak siz de hazırlanın. Emre hoca genellikle tavsiye etmiyor biz 2018 de olmuştuk eşim sonradan hazırlandı ancak bu yıl memorial da tekrar mikro tese olduk memorial deki doktorlar eş zamanlı neden yaptırmadığımızı sordular ve bir hayli şaşırdılar.
Önemli olduğunu düşünüyorum çünkü çok hassas bir ameliyat ve kaçırmadan bütün alanın taranması ve spermin bulunması önemliTese ameliyatlarında doktor seçimi önemli mı?Inanın bilmediğim için soruyorum. Kardeşimin ameliyatı Kıbrısta olacak gibi görünüyor ve fazla seçeneğimiz yok
Evet sperm kalitesini düşürüyor dondurma ve çıkacak spermlerin kalitesi nasıl bilinmiyor mesela kiminde kaliteli çıkıp kimisinde kalitesiz olabiliyor bizde azda olsa çıkış vardı ve havuzlama yapıldı eşim bikac kere verdi dondurduk yumurta toplandı spermler çözüldü ve kullanılmayacak kslitedeydi çöp oldu taze kullanıldı hakkınızda hayırlısıAçıkcası Emre hoca iki seçeneği de sunup tercihi bize bıraktı ben de kendisine bir fark olur mu dedim hayır çıkan spermi dondururuz dedi ve sorun olmayacağını söyledi eğer çıkmazsa ve ben hazırlanıp beklersem psikolojik olarak çok yıpranırım diye düşünüyorum.Ama aklımda çıkan spermin kalitesi düşer mi dondurunca sorusu çıkmıyor tabi