- 19 Aralık 2020
- 225
- 252
- 37
Murat MermerkayaÖncelikle geçmiş olsun Hangi doktora gidiyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Murat MermerkayaÖncelikle geçmiş olsun Hangi doktora gidiyorsunuz?
Geçmis olsun cnm. Bende daha hala inanamıyorum şoktayım hala, dünyamız başımıza yıkıldı. Senin gibi bende sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum resmen. Bu süreç çok zor olcak bizim için. Rabim güç versin dualarımızı kabul etsin inşallah. Bizde 7 Ocakta başka bir doktorsa tekrar test yapıcağız inşallah sonuç yanlış olmustur diye dua ediyorum. Bizde ultrason kan ve genetik testi yapılmadı bile. Belki bir umut yanlıştırGeçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum bizde Azospermi ile yaklaşık iki ay önce tanıştık daha yeni yeni alışıyorum günlerce 1 dakika uyumadan yaşadım ağlama nöbetleri geçirdim
Doktor sperm testini bizden üç defa istedi inşallah eşiniz azospermi değildir ama eğer öyleyse öncelikle sakin olup iyi bir ürolog bulmanız lazım biz gittiğimiz üçüncü doktorda tedaviye başladık çünkü lk ikisi direkt mikro tese yapmak istedi kabul etmedik.
En az iki sperm testi, ultrason, kan ve genetik testi yapıldıktan sonra nedeni belirlenip tedavinize başlanacak.
Eşimin azospermi sebebi kemoterapi kaynaklı doktor bize en az 6-9 ay en fazla iki yıl sürecek tedavi dedi. Şu an ilaç iğne ve bitkisel takviye kullanıyoruz her üç ayda bir ayrıntılı sperm testi yapılıp duruma göre ameliyat için karar verilecek.
İnşallah yanlıştır. Testi ilkinden farklı bir laboratuvarda yaptırınGeçmis olsun cnm. Bende daha hala inanamıyorum şoktayım hala, dünyamız başımıza yıkıldı. Senin gibi bende sürekli ağlıyorum kendimi durduramıyorum resmen. Bu süreç çok zor olcak bizim için. Rabim güç versin dualarımızı kabul etsin inşallah. Bizde 7 Ocakta başka bir doktorsa tekrar test yapıcağız inşallah sonuç yanlış olmustur diye dua ediyorum. Bizde ultrason kan ve genetik testi yapılmadı bile. Belki bir umut yanlıştır
AZOSPERMLİ UMUT ARAYANLAR OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM
AZOSPERMLİ ARKADAŞLAR 2 YILDIR BİR HASTA OLARAK GİTMEDİĞİM DOKTOR KALMADI.
1 Öncelikle forumlarda genellikle C.perunun reklamını yapan hastaları var.(sabırızaim, gökyüzü, umut...)
2 BU SÜREC KULLANARAK İNSANLARIN UMUTLARIYLA VE SAĞLIKLARIYLA OYNANMAKTADIR.Kanaatimce suç işlenmekte.
3 C.peru sizleri anlaşmalı olduğu labaratuvar, aktarlara , eczanelere göndermekte. Gönderdiği labaratuvar spermatid, elonge spermatid gördüğünü rapor ediyor.Ülkede en büyük hastanelerde, en gelişmiş laboratuvarlarda bu analiz niye yapılamıyor? Bu durum patolojik bir durumdur. Bu raporlar bilirkişilerce incelenmelidir. Ben büyük hastanelerin labaratuvarlarıyla görüştüm böyle bir incelemenin kendilerince yapılamadığı söylediler.
4 Türkiyede elong spermatidle( rosi ile) bebek doğduğunu idda eden kliniklere gittim, bana rosi bebeği gösteremediler. Bu teknik sadece japonya da tanaka tarafından yapılmış bir çalışmadan ibaret. İkinci bir çalışma litaratürde yok. Rosi ye umut bağlayanlar iyi araştırsınlar, maddi manevi yıpranmasınlar.
5 Biz Şahsen ateş kadıoğlu, c peru, ahmet h. haliloğlu, e bakırcıoğlu, centrum, gürgan, bülent erol,tansel kaplancan,murat başar, amerikan hastanesi, acıbadem gibi klinik ve doktorlarla görüştük.
5 Özetle bizim durumumuz Allah a kalmış bir durum olduğundan, gerçek hekimlerden bir çare bulmaya çalışanlar var, bir gurup da bu işin çok iyi ticaretini yapıyor, insanların umudu gitmiş, yıllardır çalışıp kazandıkları birikimleri gitmiş, sağlıkları gitmiş umursamıyorlar.
6 Tavsiyem devlet ve araştırma hastanelerinde bu işin ticaretini yapmayan uzmanlardan bilgi alın, tedavi olacağınız hekimle açık konuşun. Bu kadar tedavi ve operasyon sonucu olumsuz olunca onlar niye bedel ödemiyor, hiçbiri süreç başarısız olursa ikinci tedavinizden ücret almayacağım demiyor.
Kimsenin umudunu kırmak istemem zira aynı durumdayım. İyi araştırın güvendiğiniz, net olan, soru işareti bırakmayan hekimlere tedavi olun.
Bizim sınavımız bu demek. Allah Hz İsa yı babasız yarattı. yaratırsa O yaratır.
c.perunun beraber çalıştığı hastaları tarafından açılmış Azospemi Hastaları Bilgi Paylaşım Platformu bir adreste aynı yazıyı yazdım hemen benim hesabımı kapadılar, güvenmeyin. Ve farklı yerlerde test yaptırın.
Insallah hepimize yeni sene uğur getirirMerhaba, üç yıllık evliyiz bir buçuk yıl önce öğrendik durumumuzu tabi üzüldük ama elimizden geleni yapıcaz dedik. Liv hospital da testlerimizi olduk genetik testi hormon testi vs bir problem olmamasına rağmen spermler d çıkıyordu yani ölü çıkıyordu dışarıya, tüp bebek bölümüne yolladılar ama gitmedik. Çünkü eşim ameliyat olmak istemedi, biz de herkes gibi c.p yu bulduk testler yaptırdık üç ay tedavi olduk , tedavi bitti görüşmede dediki bize ameliyat olman lazım tese diil de diğer ameliyat. Ee eşimde ameliyat diyosa bilindik bir hastanede oluruz diye düşündü. C,p tedaviye devam edin dedi bize mavi su dedi ve bu gerçekten komiğimize gitti. Bilmiyorum bende çok inanmıştım bütün ilaçları araştırdım mantıklı geldi ama mavi su olayı işin nasıl ticaret boyutu olduğunı gösterdi. Belki birilerine yarar umarım yarar ama bize yaramadı doğal yolla olmadı ve psikolojik olaral yıprandık iğnelerden ilaçlardan dolayı. Üzüldüm mü evet üzüldüm ama eşime her baktığımda şükrettim çünkü sağlıklıydı. Herkes anne olmak ister içim burkuldu bebek görünce hamilelik haberleri duyunca ama yapabilcek birşeyimiz yok arkadaşlar Allah çok büyük sabır edin asla ama asla isyan etmeyin. Ben hiç isyan etmedim herkes sorup duruyor bebek bebek diye hiç üzülmüyorum çünkü eşim benim kıymetlim onun incinmesi beni bitirir. Yani arkadaşlar ne kendinize hayatı zindan edin ne eşinize çünkü hayat çok kısa mutlu olmak sizin elinizde illaki bir bebek hayatı tamamlamaz .sizle aynı durumu yaşayan hala sonuç alamayan ve hiç bir doktor vs ile görüşmeden (corona dolayısı ile ) sadece doğru zamanın gelmesini bekleyen biri olarak söylüyorum Hepinize iyi seneler diliyorum umarım 2021 de bu forumdaki isteyen herkesin bir sağlıklı bir bebişi olur
O kadar güzel yazmışsınız ki.. Hepimizin doğasında anaçlık olduğu için bebeğimiz olmasını istiyoruz. Bazılarımızın tedavisi güzel sonuçlanacak, bazılarımızın istediği gibi olmayacak. Ancak şunu unutmamamız gerekir ki eşimiz de bu şekilde olsun istemezdi. Bizim yumurtalıklarımızda da problem olabilirdi. Hiç kimse isteyerek bu durumu yaşamıyor. Bu nedenle eşimizi üzmemeliyiz. Onun sağlığı her şeyden daha önemli. Yaşlandığımızda çoluk çocuk kendi hayatına yol aldığında, yanımızda yine eşimiz olacakMerhaba, üç yıllık evliyiz bir buçuk yıl önce öğrendik durumumuzu tabi üzüldük ama elimizden geleni yapıcaz dedik. Liv hospital da testlerimizi olduk genetik testi hormon testi vs bir problem olmamasına rağmen spermler d çıkıyordu yani ölü çıkıyordu dışarıya, tüp bebek bölümüne yolladılar ama gitmedik. Çünkü eşim ameliyat olmak istemedi, biz de herkes gibi c.p yu bulduk testler yaptırdık üç ay tedavi olduk , tedavi bitti görüşmede dediki bize ameliyat olman lazım tese diil de diğer ameliyat. Ee eşimde ameliyat diyosa bilindik bir hastanede oluruz diye düşündü. C,p tedaviye devam edin dedi bize mavi su dedi ve bu gerçekten komiğimize gitti. Bilmiyorum bende çok inanmıştım bütün ilaçları araştırdım mantıklı geldi ama mavi su olayı işin nasıl ticaret boyutu olduğunı gösterdi. Belki birilerine yarar umarım yarar ama bize yaramadı doğal yolla olmadı ve psikolojik olaral yıprandık iğnelerden ilaçlardan dolayı. Üzüldüm mü evet üzüldüm ama eşime her baktığımda şükrettim çünkü sağlıklıydı. Herkes anne olmak ister içim burkuldu bebek görünce hamilelik haberleri duyunca ama yapabilcek birşeyimiz yok arkadaşlar Allah çok büyük sabır edin asla ama asla isyan etmeyin. Ben hiç isyan etmedim herkes sorup duruyor bebek bebek diye hiç üzülmüyorum çünkü eşim benim kıymetlim onun incinmesi beni bitirir. Yani arkadaşlar ne kendinize hayatı zindan edin ne eşinize çünkü hayat çok kısa mutlu olmak sizin elinizde illaki bir bebek hayatı tamamlamaz .sizle aynı durumu yaşayan hala sonuç alamayan ve hiç bir doktor vs ile görüşmeden (corona dolayısı ile ) sadece doğru zamanın gelmesini bekleyen biri olarak söylüyorum Hepinize iyi seneler diliyorum umarım 2021 de bu forumdaki isteyen herkesin bir sağlıklı bir bebişi olur
Merhaba geçmiş olsun detaylı sperm testi yaptırdınız mı yuvarlak hücreleriniz elonge kaçıncı seviyedeMerhabalar eşim 8 aydır azospermi tedavisi görüyor Emre Bakırcıoğlunda. Önceiğne tedavisine başladı ve sonra temmuz ayında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Bu ay tekrar ayrıntılı test verdi ama sperm çıkışı hala yok.Genetik testi temiz, hormonlar normal.. ama testte yuvarlık hücre görüşmüş 2 milyon.Emre hoca bize bir kez daha test yaptırın sonra mikrotese için gün vereyim dedi. yuvarlak hücre görülmesi iyi mi kötü mü bilmedim . psikolojimiz bozuldu.. eşi bu şekilde tedavi gören vsr mı?bir de eşim mikrotese ye girdiğinde bende tüp bebek için hazırlanmalı mıyım? Yoksa çıkmama ihtimalini düşünüp dondurulmasını mı istemeliyim?
Merhabalar hayır seviyesini bilmiyoruz ne yazık kiMerhaba geçmiş olsun detaylı sperm testi yaptırdınız mı yuvarlak hücreleriniz elonge kaçıncı seviyede
Merhaba biz ilk tesede buldu şükğr genetik temiz hormonlar yüksekti eşimde testis boyutu da küçük 4 ay gibi bir süre iğne ilaç tedavisi oldu şükür sperm bulundu 3 tüp de dondurdu. İlk tüp bebeği 8 aralıkta yaptırdık şükür pozitif şuam sonucum keseyi de gördük bebek ve kalbi için de bu peeşembe gideceğiz umarım onlarda oluşmuştur ve kalbi atıyordurMerhaba arkadaşlar Tansel hocada mikrotese olup sperm bulunan varsa bana dönüş yapabilir mi
Amin inşallah yok bizim hiç birinde çıkmadı biz zaten tansel beye gitmeden önce devlette 3 kez yaptırdık 0dı tansel beyde ilk başlarken ardışık verdik raund 2 spermatid çıkmıştı sonra bidaha hiç vermedik. Çıkmayacağını anlamıştık hiç işi uzakmak istemedik hırmonşar dengelenınce direk teseYaaa çok sevindim Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı da nasip etsin. Son testiniz de sperm çıkmış mıydı?
Tansel hoca hangi sehirden arkadaşlar? Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm Darısı insallah bizim başımızaMerhaba biz ilk tesede buldu şükğr genetik temiz hormonlar yüksekti eşimde testis boyutu da küçük 4 ay gibi bir süre iğne ilaç tedavisi oldu şükür sperm bulundu 3 tüp de dondurdu. İlk tüp bebeği 8 aralıkta yaptırdık şükür pozitif şuam sonucum keseyi de gördük bebek ve kalbi için de bu peeşembe gideceğiz umarım onlarda oluşmuştur ve kalbi atıyordur
İstanbul da canımm amiiiin inşallahhTansel hoca hangi sehirden arkadaşlar? Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin cnm Darısı insallah bizim başımıza