Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizin teseniz ne zamana planlanıyor?
Biz tese olduk bulundu canm embriyo var 1 tane onun transfer ini bekliyorm şimdilik Bnde polip var onlar alınacak haftaya ondan sonra transfere sıra gelvek inşallah
Allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi çok zor

Biz tese olduk bulundu canm embriyo var 1 tane onun transfer ini bekliyorm şimdilik Bnde polip var onlar alınacak haftaya ondan sonra transfere sıra gelvek inşallah
Allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi çok zor
Çok sevindim tesenizin olumlu sonuçlanmasına 🙏🏻 Umarım en kısa sürede transferinizde olup pozitif sonucu alırsınız..

Merhaba arkadaşlar bizim durumumuzda gs90 gibi aslında gitmediğimiz doktor kalmadı Kaan aydos Celalettin Peru Emre Bakırcıoğlu Ege Can Şerefoğlu ama en sonunda Tansel Kaplancana karar verdik ve şuna 4. Aydayız son gönderdiğimiz hormon testlerin de LH 0,3 FSH 1.43 testesteron 7,95 e2 64 benim adet tarihimi sordular ve eşimden spermiogram istediler sanırım tese yapılacak ve ben çok tedirginim süreç nasıl arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz ? Ben hiç bir test yaptırmadım sadece boğaz agrılarım olduğu İçin crp bakılmıştı ve 22 çıkmıştı sorun olur mu acaba tüp bebek uygulamasında

Merhaba herkese. Bende 2 yıllık evliyim ve 2019 ekimde eşimde azospermi olduğunu öğrendik. Doktor doğal yolla hamile kalamazsın tüp bebek merkezine başvurmalısın dedi. Ege üniversitesine gittik. Yapılan testlerde bende her hangi bir engel çıkmadı. Eşime tese ameliyatı denildi. Sonra verilen tarihi beklerken corona belasından dolayı ameliyatları erteleyip iptal ettiler. Şimdide bu sene boşuna beklemeyin 2021den önce olmaz sizin ameliyat diyorlar. Moralim çok bozuk. Daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Devlette var olan hakkımızı kullanalım diye düşündük ama ucu açık sonsuz bir tünel gibi.
artık özelde mi devam etsek diye düşünüyoruz eşimle. Fakat kime nereye gitsek bilemiyoruz. Çok çok karamsarlaştım bu konuda.
bugün benim doğum günüm ve tüm dileklerimi çocuktan yana kullandım. İnşallah bir sonra ki doğum günümde hamile olurum..
yardımcı olmak, aynı durumda olan arkadaşlardan destek mesajı bekliyorum.
allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bizde aynı durumdayız eşim azospermi tüp bebek için gün aldık egeden ama nasıl olcak şimdi tese alicaklar siz diyorsunuz erteleniyor doğrumu bu ?

Merhabalar,
Eşim 2. teseyi oldu. İlkinde de bulunmuştu ama 2 kere tüp bebek olmadı, bir de düşük oldu maalesef.
7 embriyomuz var şimdi. 2 tanesini bugün transfer oldum.
Umudumuzu kaybetmemeliyiz.

Merhaba, benim eşimde Azosperm 1.5 hafta önce TESA oldu çok şükür olgun sperm bulundu. 3 aylık bi tedavi görmüştü, 3 tane 5. Gün embriyomuz donduruldu. Bu ay transfer olucam bende adetimi bekliyorum. Bu yolda emek veren herkese rabbim yormadan nasip etsin bebişlerimizi. 🤲🏼

Merhaba, benim eşimde Azosperm 1.5 hafta önce TESA oldu çok şükür olgun sperm bulundu. 3 aylık bi tedavi görmüştü, 3 tane 5. Gün embriyomuz donduruldu. Bu ay transfer olucam bende adetimi bekliyorum. Bu yolda emek veren herkese rabbim yormadan nasip etsin bebişlerimizi. 🤲🏼
Eşiniz nerde tese oldu?

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bizde aynı durumdayız eşim azospermi tüp bebek için gün aldık egeden ama nasıl olcak şimdi tese alicaklar siz diyorsunuz erteleniyor doğrumu bu ?
Evet ameliyat yapmıyorlar acil dışında.Nisandan beri bekliyoruz. Günde vermiyorlar. 2021 baharı bekleyin dediler en son.. bekliyoruz bizde:KK43:

Eşim microtese olmadı, tesa (şırınga ile sperm çektiler testisten) bahceci Bülent Erol da oldu, istanbulda 😌
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Tesa’yı bilmiyordum. Azospermi olunca tedaviyle sperm üretimi oluyor mu? Eşime sebebi belirsiz azospermi denildi ve direk tese ameliyatı olacaksınız denildi. Sizde durum farklı mıydı?

Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. Tesa’yı bilmiyordum. Azospermi olunca tedaviyle sperm üretimi oluyor mu? Eşime sebebi belirsiz azospermi denildi ve direk tese ameliyatı olacaksınız denildi. Sizde durum farklı mıydı?
Eşim kücükken 2 taraflı fıtık ameliyatı olmuş, buna baglı tıkanıklık olmuş, zaten sperm üretimi varmış, 3 aylık tedavi süreci yeterli oldu. 250 kişilik Azosperm grubumuz var herkes bayan katılmak isterseniz numaranızı gönderin özelden aldırayım gruba sizleride, karşılıklı olarak bilgi paylaşımı yapıyoruz orda ☺️

Arkadaşlar eşimin fsh yüksek testosteron seviyesi düşüktü. 1 kez tedavisiz tese olduçıkmadı. Sonra yaklaşık 1 yildir ilaç tedavisinden sonra değerleri normal seviyeye geldi ancak ayrıntılı sperm testinde sperm oluşumu hala gözükmüyor. Bu durumda olup tese olan ve sperm çıkan var mi? Yoksa iğnelere bi süre daha devam etmesi mi gerekiyor. Doktordan cevap bekliyoruz uumudumuzu yitiriyoruz nerdeyse 😥

Arkadaşlar eşimin fsh yüksek testosteron seviyesi düşüktü. 1 kez tedavisiz tese olduçıkmadı. Sonra yaklaşık 1 yildir ilaç tedavisinden sonra değerleri normal seviyeye geldi ancak ayrıntılı sperm testinde sperm oluşumu hala gözükmüyor. Bu durumda olup tese olan ve sperm çıkan var mi? Yoksa iğnelere bi süre daha devam etmesi mi gerekiyor. Doktordan cevap bekliyoruz uumudumuzu yitiriyoruz nerdeyse 😥
Var canım benimde eşim azospermi fsh 45 di testesteronda çok düşüktü iğne kullandı hormonlar düzeldi ama sperm testinde yine çıkmadı sonra mikro tese oldu ve sperm bulundu Şuanda hamileyim sakın umudunu kaybetme 🤲🏻🤲🏻🥰

Var canım benimde eşim azospermi fsh 45 di testesteronda çok düşüktü iğne kullandı hormonlar düzeldi ama sperm testinde yine çıkmadı sonra mikro tese oldu ve sperm bulundu Şuanda hamileyim sakın umudunu kaybetme 🤲🏻🤲🏻🥰
Ya çok teşekkür ederim yeniden umut oldun bana. Darısı bana ve tüm bekleyenlere olsunn inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin. Peki ilk transferde mi tuttu. Biraz bilgilendirir misin en azından umudm artsın.

Arkadaslar hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum ayrica hepimize geçmiş olsun diyorum ve hepimiz için dua ediyorum doktor bey esime impryl diye takviye vermiş bizde sayi ve hiz problemi var bu ilacin içeriği diğer ilaçlardan cok farkli misal 3 vitamini yok arginin yok fruktoz yok l carnitine yok selenyum yok degisik bi takviye impryl içimize hic sinmedi bu ilacı kullanıp sayısı artan kimse oldumu ben 1 haftadır bütün takviyeleri inceledim butun takviyeler arasında en zengini promotil men içeriğinde yok yok acaba direk promotil men mi alsak doktor impryl tavsiye etti ama promotil men daha zengin bu iki tavsiyeyi kullanıp fayda gören oldumu arkadaslar lütfen yardımcı olun

Arkadaslar hepinize hayırlı hafta sonları diliyorum ayrica hepimize geçmiş olsun diyorum ve hepimiz için dua ediyorum doktor bey esime impryl diye takviye vermiş bizde sayi ve hiz problemi var bu ilacin içeriği diğer ilaçlardan cok farkli misal 3 vitamini yok arginin yok fruktoz yok l carnitine yok selenyum yok degisik bi takviye impryl içimize hic sinmedi bu ilacı kullanıp sayısı artan kimse oldumu ben 1 haftadır bütün takviyeleri inceledim butun takviyeler arasında en zengini promotil men içeriğinde yok yok acaba direk promotil men mi alsak doktor impryl tavsiye etti ama promotil men daha zengin bu iki tavsiyeyi kullanıp fayda gören oldumu arkadaslar lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• Screenshot_20201121-102522_Gallery.jpg
    Screenshot_20201121-102522_Gallery.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20201121-102503_Chrome.jpg
    Screenshot_20201121-102503_Chrome.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 80
X