- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım cümlemizi:Saruboceq:Canım benim Allah ayırmasın seni eşinden.öncelik eşlerimizin ve bizim sağlığımız inşallah bunun eksikliğini yaşamayız daha da kötü şeyler yaşayabilirdik Allah yardımcımız olsun hepimizin
olamaycak allahın izniyle .canım benim bende eşimle tam 6 yıl sabırla bekledikten sonra evledim ama allahım bizi böyle bi acıyla karşılaştırdı ama ben eşimi hala çok seviyorum sende korkma hiç birşey olmaz .sende doktor bişey yok dediyse yoktur ama tüp bebek için gittiginde zaten seni incelerler endişelenme kendini korkutma umutolsun arkadaşımın dediği gibi alışıyorsun ben yaklaşık 3 yıldır biliyorum ama sizler varsınız sen önce iyi bi doktorla konuş rahatlarsın o zaman canım zaman herşeyin ilacı...:teselli:
yok değerlerde bi anormallik falan yokmuş herşey normal neden olduğu biopsiyle anlaşılacakmış canımt3kcar3m arkadaşım suan neler hıssettığinı cok iyi anlıyorum gercekten cok zor hepimiz için ama guzel orneklerımız de var olarla avunuyoruz suan için ama bizlerinde o mutlu gunu yasayacağına yurekten inanıyorum lutfen kendını topla ve eşine destek ol canım bişey sormak istiyorum eşinin fsh ve lh değerleri nasıl yuksek mı yoksa normal değerinde mı? herseyı normal yazmıssın ama mutlaka bu değerlerde anormallik vardır dıye dusunuyorum.
Canlarım ben şimdi cıkıyorum.
Aksam annemlere gidicez.Gec saatlerde girer bakarım topiğe.
Hepinizi öpüyorum sekerler
canım iyi görünüyo bi sorun yok gibi...sorunu cev bırakmak istemedim sen yine bi doktora görün..şutarafagittimiktar:1.0
görünüm:homojen gri
likefaksiyon:20 dakika
vizkozite:normal
PH:7.5
SAYI:40000000 ml
TOPLAM SPERM SAYISI:40000000 ej
SPREM HAREKETLERİ
A İLERİ HIZLI:10
B.İLERİ YAVAŞ:20
C.YERİNDE HAREKETLİ:10
D.HAREKETSİZ:60
GÖRÜÜNÜM ANOMALİSİ:4
YUVARLAK HÜCRE SAYISI:6000000 ml
LÖKOSİT SAYISI:1000000 ml
SPERM YOGUNLUĞU: HOMOJEN
AGLÜTİNASYON: YOK
durum nasıl.daha doktora göstermedik .ne tür tedavi yapmamız lazım
evicap400 trental ve l arginin ilacları hakkında bilgi lütfen
KIZLAR HAMİLEYİM SONUÇ 100.59 allahım herkese nasip etsin :):)