tospikcim biz umut tüp bebeğe karar verdik alman hastanesi yazıyodu ama doktorumuz yine emre bakırcıoğlu
canım emre beyın metını cok duyuyoruz ama malesef izmir de oturduğumuz için bizim gitmemiz mumkun değil..
bu arada eşimin iğneleri mart ayının basına kadar yok uretılmiyormus bu demek oluyor kı tedavımız 1 ay ertelendı ,iki gundur bunun sıkıntısını yasıyorum arkadaşlar.
''ilacımız pregnly 5000''
banbancım geldın mı nasılsın dunden berı?
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın ilaç için kendini sıkma arkadaşım internetten falan da araştırdın mı hiç bir yerde bulunamıyormu?
tospikcim biz umut tüp bebeğe karar verdik alman hastanesi yazıyodu ama doktorumuz yine emre bakırcıoğlu
yok canım eczacımız butun depolara baktırmıs marta kadar bekleyeceğiz...
Kızlar bizde umut tüp bebekte yaptırmaya karar verdik.Sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Belkide aynı zamanlarda orda oluruz.
Tanısırız.Biz MArt ayının sonunda gidicez hastalık durumuma göre yani.
canım seni yanlış yönlendirmek istemem am var öyle birşey bende okudum bazı azospermik vakalar tıkanıklıga baglı olabiliyormuş evet evt dogru sende araştırırsan görürsün ne olduda canım....CADIARZUarkadaşlar ben bide bişey daha sorucam hiç sperm olmaması kanallarda tıkanıklıktanda olabilirmi bileniniz varmı cvp verirseniz sevinirim.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aaaayyyyyyyyy ne güzel olu dimi tanışırız valla biz eşim maaş alınca bir gidelim diyoruz demin emre beye maille sordum nereye gelelim diye umuta gelin salı günleri ordayım dedi canım umut nasıl biraz anlatırmısın
benimde eşimde spermiogram oldu kan tahlillerinide oldu hiç bi sorun yok inmmemiş testis de olmadı eşimde kan tahlilleri falan herşeyi olması gerektiği gibi yani.ama bana çok acayip geliyo anlayamıyorum neden diyorum hiç bi sorun yokken nasıl oluyo neden oluyo offf çıldırcam yaaa.böle azoospermi olanlar genelde ya inmemiş testis sorunu olanlar ya ateşli hastalık ya bi tramva yada fsh si yüksek oluyo yani ne bilim bişey oluyo ama hiç bişey olmayıpta azoospermi olanınıda benim eşimde ilk defa gördüm tabi araştırmaya başlayıncada burda demekki ilk olmadığınıda gördüm nede son.kimseye bişey diyemiyoruz zaten anlattığım aileden anneler babalar bide kardeşler yani onlarda anlayana kadar beni soru yağmuruna tuttu çıldıracak gibi oldum.ne zormuş bu işler 7 yıl sevdik bekledik gözyaşı döktük birbirimiz için tam kavuştuk sonunda evlendik oh dememiz gerekirken kara bulutlar çöktü üzerimize nerden tutsam şaşırdım nasıl başlasak ne yapsak elimiz ayağımız birbirine dolandı gizli gizli ağlar oldum gece uyku yok bana artık rüyalarıma bile giriyo yaşadıklarımız.anlatmama gerek yok belki ama patlıyacak gibi oldum artık sizde anlarsınız beni çok üzülüyorum ben yaaa eşimin 1 yıllık evliyiz 8 yıldır birlkteyiz bu zamana kadar okadar şey oldu eşimin hıçkırarak ağladığını ilk kez gördüm ve o andada öldüm.senağlamas.canım seni yanlış yönlendirmek istemem am var öyle birşey bende okudum bazı azospermik vakalar tıkanıklıga baglı olabiliyormuş evet evt dogru sende araştırırsan görürsün ne olduda canım....CADIARZU
doktorun aldığı muayene ücreti her yerde aynıdır bildiğim kadarıyla değişmez bi fark olcanı sanmıyorum ama siz randevu almak için aradığında ona yinede sorabilirsin.bu konularda biraz bişeyler biliyorum çünkü kardeşim doğuştan rahtsız doğalı beri annem bi doktordan diğerine hastane hastane geziyo muayene ücreti doktora kalmış o nekadar alıyosa artık.bizde emre beye gitmeyi düşünüyoruz da su maddi olayları biraz daha toparlayalım.selam kızlar bişey sorcam emre bakırcı oğlu hem almanda hem bahçeçide hemde umut tüp bebektemi çalışıyor bide aralarındaki fark ne yani hangi kurumda daha agırlıklı ve teknolojik bide emre bey hangi tarafda onu anlamadım son soru emre beyin ilk muayene ücreti nekadar bu üç kurumdada aynı ücremi var yoksa degişiyormu
selam kızlar bişey sorcam emre bakırcı oğlu hem almanda hem bahçeçide hemde umut tüp bebektemi çalışıyor bide aralarındaki fark ne yani hangi kurumda daha agırlıklı ve teknolojik bide emre bey hangi tarafda onu anlamadım son soru emre beyin ilk muayene ücreti nekadar bu üç kurumdada aynı ücremi var yoksa degişiyormu
Kızlar bizde umut tüp bebekte yaptırmaya karar verdik.Sizler ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
Belkide aynı zamanlarda orda oluruz.
Tanısırız.Biz MArt ayının sonunda gidicez hastalık durumuma göre yani.