Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım benim sen nasılsın?inaşallah bebek özlemi çeken herkese yüce Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin.sende üzülme olurmu kendini toparladığına sevindim.biz çok düşünüyoruz canım kafamızda hep sorular var ama iyi düşünmek gerçekten çok önemli Allah yardımcımız olsun arkadaşım iyiki sizler varsınız iyiki paylaşıyoruz sıkınılarımızı.Allah büyük artık yüce Rabbime havale ettim ben bu konuda ısrarcı olmayacağım.Dün bende çok ağladım baktım ki eşim çok etkileniyor artık onu düşünmem lazım benim için önemli olan onun sağlığı ve huzurlu olması benden yanada sıkıntısı olmasın istiyorum.Rabbime havale ettim o nasıl isterse bizim için hayırlısı ne ise o olsun.Biz ne kadar istesek de boş canım ancak Rabbim isterse olur.Bundan dolayıda rahatım artık

bravo canım benim ne güzel söylüyosun aslında insan Allaha tam teslim olabilse bu kadar üzülmeyeceğiz bu geçici dünyaya tam teslimiyete duygularımız bazen izin vermiyo ağlıyoruz ama yinee de umudedip Rabbimden dilemeliyiz birbirimize bizim gibi olup üzülen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

:Saruboceq:
iyiyim canım benim sen nasılsın?inaşallah bebek özlemi çeken herkese yüce Rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin.sende üzülme olurmu kendini toparladığına sevindim.biz çok düşünüyoruz canım kafamızda hep sorular var ama iyi düşünmek gerçekten çok önemli Allah yardımcımız olsun arkadaşım iyiki sizler varsınız iyiki paylaşıyoruz sıkınılarımızı.Allah büyük artık yüce Rabbime havale ettim ben bu konuda ısrarcı olmayacağım.Dün bende çok ağladım baktım ki eşim çok etkileniyor artık onu düşünmem lazım benim için önemli olan onun sağlığı ve huzurlu olması benden yanada sıkıntısı olmasın istiyorum.Rabbime havale ettim o nasıl isterse bizim için hayırlısı ne ise o olsun.Biz ne kadar istesek de boş canım ancak Rabbim isterse olur.Bundan dolayıda rahatım artık

bravo canım benim ne güzel söylüyosun aslında insan Allaha tam teslim olabilse bu kadar üzülmeyeceğiz bu geçici dünyaya tam teslimiyete duygularımız bazen izin vermiyo ağlıyoruz ama yinee de umudedip Rabbimden dilemeliyiz birbirimize bizim gibi olup üzülen herkese Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

:Saruboceq:

Sağaol canım benim.Gerçekten de tam teslimiyet çok önemli öncelik olarak daha çok şükür ediyorum sağlığımız sıhatimiz yerinde yiyecek ekmeğimiz var,bizi seven dostlarımız yakınlarımız destekçilerimiz var çok şükür yarabbim sana hergün daha fazla şükür etmek lazım.Aslında ne kadar şükür etsek az.Dediğin gibi geçici dünyadayız bakalım daha görecek çok günlerimiz olacak Allahın izniyle hepimizi daha iyi günler bekliyor olabilir bunun için şükür çok önemli.Herkesin gönlüne göre olsun Allah herkesin gönlüne göre versin herzaman için hayırlısı ne ise o olsun.

henüz biopsi olmadı iyi bi doktor arıyoruz araştırmalarım sonucu alman hastanesinde emre bakırcıoğlunu buldum ve metini çok duydum oraya gitmeyi düşünüyoruz fakat bütün tedaviler falan toplam nekadar tutuyo bileniniz varmı cvp verirseniz çok sevinirim.bu arada ben özlem.

Merhaba özlem,Bizde alman hastanesine gidiyoruz Emre bey ile görüşüyoruz gerçi o da bizi umut tüp bebek merkezine yönlendirdi ama birbirleri ile bağlantılı bir kurum.Emre bey iyi bir doktor umuarım sizin içinde hayırlısı olur.Bizde sizin gibiyiz daha biopsi olmadı tedavi sonuçları ne kadar tutuyor tam bilmiyorum.Allah yardımcınız olsun

iyi akşamlar kızlar tüp bebek merkezinde ne kadar tutuyor diye soruyor bi arkadaşımız ben söyleyeyim özel hastane olursa microtese olacaksa 600 euro döviz üzerinden yapılıyor ameliyat binüçyüz tl hastaneye veriliyo ilaçları raporla alırsanız yarısını ödüyorsunuz oda beşyüz yada altıyüz tl tutuyor gerisini siz hesaplayın tabiki ekstıralarda oluyor git gel falanda temiz beş milyarı gözden çıkartacaksınız bide kişilerin bünyesine göre ilaç dozajı ayarlanıyor dozaj yüksekse ilaç farkı artıyor eğer sgk lıysanız tüp bebek raporu çıkartıyosunuz devlet yatırmış olduğunuz paranın binikiyüz tlsini geri ödüyor bikaç ay sonra ben bundan üç hafta önce hesaplattım özel bi hastanede

derya gözün aydın canım inşallah rabbim hayırlısıyla kucağına sağ salim almayıda nasıp eder geçmişi şimdi okudum yeni gördüm çok sevindim

kızlar bende bügün regli oldum lekeler geldi rotarlı olarak tam 76 gün sonra uzun protoköl tüp bebek tedavisine başlıyoruz kismetse üçüncü gün yasmin diye bi ilaç kullanmaya başlıcam inşallah hayırlısı olur ya kızlar her şeyin bir zıttı varmış benim doğuştan fazla yumurtlamam varmış eşimdede sperm yok doktorun deyişi bu hem iyi hem değil iyi yönü geç menepoz vede sorun olmasa çoğul gebelik olması yüksek köytü yanı adetimi geç olduruyor ama her şey kader bu günlerimize binlerce kez şükür

dün eşimle konuşuyoduk tedavi hakında eşim hala kararsız cayabilir sebep korkuyor ya gene sonuç negatif olursa benim için çok büyük bir yıkım olur diyor bu sefer zor toplanırım diyo benimde tam tersi bundan öncekinde umudum yoktu şimdikindede var hemde baya olacak diyor içimden bir ses halbuki bende tam tersi bir insanım önce herşeyin kötü yönünü düşünürüm içimi karatırım eşim bana kara tellal der sen ağzını açtıysan o iş olmaz der her zaman ama bu sefer farklı bende bilmiyorum ama olacak inşallah rabbimin izniyle eşime bir tadavi programı hazırladım kendimce bol bol vitamin takviyesi ve ilaç macun bitki raştırdım ne varsa belki bunlardan biri vesile olur rabbimde ol derse olur diye bekliyorum eşime moral vermeye çalışıyorum burdan okuduklarımı anlatıyorum bilmiyorum yaaaaa hakkımızda hayırlısı

Belgincim nasilsin? Bak burdada ufak ufak hamiş haberleri almaya başlıyoruz. Darısı seninde başına olsun. Allah kucaklarınızı dolu dolu hayırlı ve saglıklı evlatlarla doldursun inşallah...
iyiyim canım benim nasıl olayım işte böyle güzel haberler aldıkça ümitleniyorum allahım hepimize nasıp etsin ve sizlerede saglıklı bir şekilde bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin
sen nasılsın canım kendine iyi bak olurmu...Şeniz

canım işte napalım hepimiz bazen tutamıyoruz gözyaşlarımızı allahım en kısa zamanda bizlerede bu mutlulugu yaşatsın..aglamak iyi bazen insan rahatlıyo hep içine atmak olmuyo bizi yıpratıyo iyikide bulduk birbirimizi bu sayfa çok iyi geliyo rahatlatıyo bizleri inşallah bizimde bebişlerimiz olur..:ecrin_bebek::Saruboceq:

kızlar bende bügün regli oldum lekeler geldi rotarlı olarak tam 76 gün sonra uzun protoköl tüp bebek tedavisine başlıyoruz kismetse üçüncü gün yasmin diye bi ilaç kullanmaya başlıcam inşallah hayırlısı olur ya kızlar her şeyin bir zıttı varmış benim doğuştan fazla yumurtlamam varmış eşimdede sperm yok doktorun deyişi bu hem iyi hem değil iyi yönü geç menepoz vede sorun olmasa çoğul gebelik olması yüksek köytü yanı adetimi geç olduruyor ama her şey kader bu günlerimize binlerce kez şükür

herşeyin hayırlısı canım allah hepimizin yardımcısı olsun..inşallah herşey senin için yolunda gider...:1hug:

selam kızlar benim hastalıga hangi doktora gitsem hamile olabilirsin diyor bugün gene hastahanedeydim yarın 10 da mr cekilcek bakalım ne çıkcak başım çok agrıyor tansiyonda ben özgürüm diyor bir cıkıyor bir iniyor hai hayırlısı

Canım insallah tehlikeli bir sey yoktur.Aman ihmal etme.Bas ağrında tansyondan kaynaklıdır sanırım.

KIZLAR HAMİLEYİM SONUÇ 100.59 allahım herkese nasip etsin :):)

Rabbim sana şükürler olsuuuuuunnnnnnnnnnn :Saruboceq:

Canım cok tebrik ederim nasıl sevindim anlatamam :hooray:
:sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt

Cok şükür bir hamişimiz cıktı.Hepimize moral oldu :CüvCüv: darısı hepimizin basına
Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip tsin

Merhaba,

Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.
çok sevindim inşallah sonunda 2 çizgi görürsün.bişey sorucam ben sana senin eşinde yapılan fsh ,testestoron, lh v.b testlerin sonuçları nasıl çıktı normalmi yoksa bi anormallik buldularmı.bide benim eşimde azoosperm bizede mikrotese dediler benim eşimde hiç bir anormallik yok dediler herşey çok çok normal ama sperm yukkk:)napalım oda olur inşallah bu arada daha mikrotese falan olmadık emre beye gitmeyi düşünüyoruz da alman hastanesinde bu tedaviye başlamak ve bitirmek kaça mal oluyo gerçi sonunda olsun da biz o güzel haberi alalımda milyarlar feda olsun sonuçta bulunur biyerden.bol şans hepinize

Son düzenleme:
ooollleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!
Rabbim şükürler olsun canım benim sonuna kadar tadını çıkar doya doya yaşa mutluluğunu inşallah çok öpüyorum Allahım sırayla hepimize nasip etsinhihoyyythihoyyyt:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:

amin canım hepi,mize nasip etsin

sabırlı bekleyiş kullanıcısından alıntı
Merhaba,

Bizde 1,5 yıllık evliyiz ve eşimin azospermi olduğunu 4 ay önce bebek düşünmeye başladığımızda yapılan kontrollerde öğrendik. geçen hafta eşime mikrotesa yapıldı ve sperm bulundu, artık tüp bebek transfer sonucunu bekliyoruz. bence ertelemeyin, umarım herşey istediğiniz gibi olur. doktor tavsiyesi isterseniz emre bakırcıoğluna gidin derim. bu zor zamanımızda bizi gerçekten çok rahatlattı.

SABIRLI BEKLEYİŞE
merhaba canım gerçekten eşinin değerleri nasıldı emre bey ne kadar bir yüzde sölemişti size ? Biz de emre beye gidiyoruz ama daha tese olmadık hazır değiliz diyoruz emre bey de gelin ve görün neden erteliyosunuz zaten ya olacak ya olmayacak diyo size de ilaç önermemiştir sanırım benneyaptımki

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
butterfly's'.....................xxx
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisiyle, HAMİLE
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli inmemiş testis hipogonodotropik hipogonodızm lh ve fsh değerlerı
.....................................çok dusuk 25 ocakta iğne tedavisine başladı 6 ay surecek sperm cıkısı
.....................................olmazsa mikro tese olacak 2,5 yillik evli, keciboynuzu kürü, ege
.....................................unuversıtesın de tedavı goruyor

tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu

tospikcim biz umut tüp bebeğe karar verdik alman hastanesi yazıyodu ama doktorumuz yine emre bakırcıoğlu

tospikcim biz umut tüp bebeğe karar verdik alman hastanesi yazıyodu ama doktorumuz yine emre bakırcıoğlu

canım emre beyın metını cok duyuyoruz ama malesef izmir de oturduğumuz için bizim gitmemiz mumkun değil..
bu arada eşimin iğneleri mart ayının basına kadar yok uretılmiyormus bu demek oluyor kı tedavımız 1 ay ertelendı ,iki gundur bunun sıkıntısını yasıyorum arkadaşlar.
''ilacımız pregnly 5000''

X