- 25 Aralık 2007
- 709
- 5
- 48
benimde eşimde spermiogram oldu kan tahlillerinide oldu hiç bi sorun yok inmmemiş testis de olmadı eşimde kan tahlilleri falan herşeyi olması gerektiği gibi yani.ama bana çok acayip geliyo anlayamıyorum neden diyorum hiç bi sorun yokken nasıl oluyo neden oluyo offf çıldırcam yaaa.böle azoospermi olanlar genelde ya inmemiş testis sorunu olanlar ya ateşli hastalık ya bi tramva yada fsh si yüksek oluyo yani ne bilim bişey oluyo ama hiç bişey olmayıpta azoospermi olanınıda benim eşimde ilk defa gördüm tabi araştırmaya başlayıncada burda demekki ilk olmadığınıda gördüm nede son.kimseye bişey diyemiyoruz zaten anlattığım aileden anneler babalar bide kardeşler yani onlarda anlayana kadar beni soru yağmuruna tuttu çıldıracak gibi oldum.ne zormuş bu işler 7 yıl sevdik bekledik gözyaşı döktük birbirimiz için tam kavuştuk sonunda evlendik oh dememiz gerekirken kara bulutlar çöktü üzerimize nerden tutsam şaşırdım nasıl başlasak ne yapsak elimiz ayağımız birbirine dolandı gizli gizli ağlar oldum gece uyku yok bana artık rüyalarıma bile giriyo yaşadıklarımız.anlatmama gerek yok belki ama patlıyacak gibi oldum artık sizde anlarsınız beni çok üzülüyorum ben yaaa eşimin 1 yıllık evliyiz 8 yıldır birlkteyiz bu zamana kadar okadar şey oldu eşimin hıçkırarak ağladığını ilk kez gördüm ve o andada öldüm.senağlamas.
Canım Arkadaşım,
Kendini fazla üzme henüz olayın başındasınız ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Sonuç olarak sorun belli Azospermi ve üstelikte nedensiz. Bizim sorunumuzda aynıydı. Biz fazla beklemeden tüp bebek tedavisine başladık. Biliyorduk bir yerden başlamak bir şeyler yapmak lazımdı. Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı. Birgün sende bebek sahibi olacaksın ve bu yaşadıklarına bakıp ne günlerdi diyeceksin.