Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb.kızlar yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz a.s. Allah hepimize bebişler nasip etsın kucaklarımızı doldursun işallah lütfen olumlu düşünün kendinizi üzmeyin listemizde aynı durumda olupda hamıle olan arkadaslar var sayılarınında artmasını temennı ederim..

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylik igne tedavisi sperm cikisi olmazsa mikrotese yapilacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu

üzme kendini canım allah büyük inşallah hemile olacagımız günlerde gelir allah büyük....:1hug:

ARGINMAX KULLANANLAR kızlar bu ilacı aramızda kullananlar var biz de yeni başlayacağız fakat emre bey ne kadar için demişti hatırlayamıyorum acaba günde kaç kez kaçar tane içicez ve bi yan etkisini gören arkadaşım oldu mu acaba?

kıııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr

mrb.canım biz kullanmadık amafarklı olabılır herkesın saatleri kimi 2 kimi 3 kez kullanbılır bence emre beye telefon açsan daha sağlıklı olur canım..

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Umudumnerde bize de emre bey bitkisel ilaç tavisyesinde bulunmuştu antioksidan günde 3 kere kullanacağız birde mens mega men ilacı oda günde 2 kere kullanın dedi

merhaba kızlar neler yapıyorsnuz hepinizi çok merak ediyorum benim tavsiye ettiğim ilacı kullanmaya başlayan varmı güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım hepimiz için bu arada benimde gebelik testim çarşamba günü sizlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))

canım teşekkür ederim istanbul beylikdüzü medicana international istanbul Allahım isteyen herkesin kucaklarını bebişlerle doldursun AMİİİNNN:Saruboceq:a.s.

Deryacım tüm kalbimiz seninle inşallah gebelik testinde olumlu sonuçlar alırsın.senin adına çok seviniyorum.senden daha iyi haberler bekliyoruz

dryaaa cım inan dualarımda varsın Allahım inşallah sağsalim sağlıklı sıhhatli bebeğini bu defada kucağına almak nasip etsin inşaşllah Rabbim senin ardından sırayla bizlere de gösterir inşallah AMİİİİN :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız merak ediyorum sizleri güzel haberleriniz için dualarım sizlerle bu arada benimde cuma günü kısmetse yumurtalarım toplanıyo bakalım dr.%45 şans verdi döllenmenın olması tutması için bakalım dondurulan spermler çözülürken bozulabılırmş sanırım 21 yumurtam gözüküyo ama kaç çıkar bılmıyorum 12 spermimiz vardı bakalım kısmet zaten yumurta toplama günüde spermiogram yapılcak çıkmaz gerçide gene yaptıralım sonuçda hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))

hadi bakalım canım allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın:Saruboceq:

dualarım seninle canım allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımızı bebeklerle doldursun....:Saruboceq:

kızlar inanın dün çok kötü durumdaydım saatlerce agladım uzun zamandır böyle aglamadıydım belkide özgürce ilk defa agladım ,bu durumu ögrendikten sonra. demekki bişeyleri biriktirdim ve dün sonunda patladım arkadaşlar inan çok zor bu yaşadıklarımız allahım hepimize sabır versin ve biran evvel bebeklerimizi bizlere göndersin.bu durumu sizlerle paylaşmak istedim......

kıııııııııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzlllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
nasılsın canım iyimisin ,ben dün kötüydüm ama bugun daha iyiyim sen napıyorsun.....senağlama

selam kızlar nasılsınız
bitkisellerden yeni buldugunuz bişeyler varmı ya iz şu sepe naturelin tirebulusunu bulamıyoruz içinizde TREBULUS KULLANAN VARMI BİZ BULAMIYORUZ NEREDEN ALDINIZ İNTERETTE BİLE STOKTA YOK DİYORLAR kızlar bulan ve kullanan varsa ne olur yardımcı olun

:lli:
canım arkadaşım iyi yapmışsın ağladıgına içinde tutma tuttukça büyüyor bu hayat böyle gelip geçicek gün olucak yaşlınıcaz kapımızı açan olcakmı diye beklicez bakalım canım arkadaşım üzülme olucak inşallah :teselli:anlat canım içnden geçenleri üzülme paylaş zafer bir gün bizim olucak:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…