Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım bende ikiz veya üçüz istiyorum 3 embiryo kondu ya inşallah üçüde tutunur inşallah bana miniklerim birde hastaneden transfer günü konulan embiryoların resimlerini verdiler papatyam onlar benim sizlerdende güzel haberler bekliyorum canlarım kaydirigubbakcemile5
arkadaşın adına sevindim inşallah allah bizlerede nasip eder ama biraz anlatsaydın tesemi yapıldıydı ilk denemenizde arkadaşına sonur neydi..merak ettim canım...yerimsenibenslm kızlar dün çok mutlu oldum çünkü beninle birlikte tüp bebek tedavisine giden arkadaşım vardı ikimizinde tutmadı ama dün öğrendim hamileymiş hemde eşi azosperm olmasına rağmen hemde normal yolla çok sevindin ve artık dahada umutluyum çünkü artık inancım tamammen kesinleşti ne olursa olsun tedavisiz veya tedaviyle yüce allahım istediği taktirde önüne hiçbirşey geçemiyor
selam kızlar kusura bakmayın bizim internet bozuldu giremedim birtürlü şimdi size cuma günüden bahsedeyim sabah 11 civarı hastahaneye gittim sonuçları aldım tabiki ilk baktığım beta oldu ama sonuçta HAMİLEOLMAYAN yazıyordu çok üzüldüm boynum bükük doktora gittim gösterdim sonuçları hala ben bişey anlamadım şikayetlerin gebelik belirtileri dedi dopler yazdı pazartesi 2 de cektiricem bakalım sonuçta ne çıkıcak gizli hiper tansiyon olabilir dedi bilmiyorum ama çok üzüldüm bakalım artık hasta olunca doktorada gitmicem onlar bile hamilelik diyor artık hayırlısı olsun sonuç hamile degilim sizlerde benim gibi heyecanlandınız ve moralim bozuk yani aynıyım herşey normala döndü
arkadaşın adına sevindim inşallah allah bizlerede nasip eder ama biraz anlatsaydın tesemi yapıldıydı ilk denemenizde arkadaşına sonur neydi..merak ettim canım...yerimseniben
İnsanlarda kök hücre deneyine izin
ABD'de bir biyo-teknik firmasına embriyolardan alınan kök hücrelerin insanlara enjekte edilmesi izni çıktı.
Karar, ABD Başkanı Barack Obama'nın başkanlık koltuğuna oturmasından yalnızca birkaç gün sonra alındı.
Deney, yapıldığı takdirde bir ilk olacak.
Geron Corp adlı kuruluşa bağlı bilimadamları, omuriliğinden rahatsız olan bir grup hastaya kök hücre enjekte etmek için çalışacak.
Böylece, zarar görmüş sinirlerin yeniden sinyal alıp alamayacağı test edilecek.
Başkan Obama, eski ABD Başkanı George Bush'un kök hücre araştırmaları konusunda getirdiği yasağı kaldıracağını belirtiyordu.
Bush döneminde, kök hücre araştırmalarına kaynak sağlanması konusunda kısıtlamalar vardı.
Embriyonik kök hücreler, vücutta her hangi bir hücreye dönüşebiliyor. Bilimadamları kök hücreleri hastalıklı hücrelerin yerine yenilerini yapabilmek amacıyla kullanmayı umuyor. Ancak araştırma, embriyoların kök hücre elde edilmek için parçalanmasını gerektirdiği için dini ve siyasi tartışmalara yol açıyor.
AA
24.01.2009 alıntı
İyi akşamlar kızlar eşimin sonuçlarını göndermiştik doktora bugün akşam üstü aradılar eşime doktor iğne ve ilaç yazmış gidene kadar kullanacakmış iki ay boyunca bakalım benim koca dayanabilecekmi söz konusu iğne tabiki haydi hayırlısı