- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
merhaba kızlar neler yapıyorsnuz hepinizi çok merak ediyorum benim tavsiye ettiğim ilacı kullanmaya başlayan varmı güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım hepimiz için bu arada benimde gebelik testim çarşamba günü sizlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
Canım senden gelecek iyi haberi heycanla bekliyoruz.Belirti filan varmı.Mide bulantısı gibi mesela yerimseniben
Şimdi nasıl heycanlısıdır .Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın.
Biz ilacı kullanmaya basladık.6 gündür içiyor eşim.Sizde ne kadar kullandıktan sonra sperm cıkmaya basladı acaba ?
merhaba kızlar nasılsınız merak ediyorum sizleri güzel haberleriniz için dualarım sizlerle bu arada benimde cuma günü kısmetse yumurtalarım toplanıyo bakalım dr.%45 şans verdi döllenmenın olması tutması için bakalım dondurulan spermler çözülürken bozulabılırmş sanırım 21 yumurtam gözüküyo ama kaç çıkar bılmıyorum 12 spermimiz vardı bakalım kısmet zaten yumurta toplama günüde spermiogram yapılcak çıkmaz gerçide gene yaptıralım sonuçda hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
Tülaycım Rabbim tedavinizde kolaylık ve basarı versin.Spermlerin hepsi canlı kalır insallah çözülünce.
Dualarımız seninle canım.:Saruboceq: