merhaba kızlar neler yapıyorsnuz hepinizi çok merak ediyorum benim tavsiye ettiğim ilacı kullanmaya başlayan varmı güzel haberlerinizi bekliyorum dualarım hepimiz için bu arada benimde gebelik testim çarşamba günü sizlerde dualarınızı eksik etmeyin nolur hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
merhaba kızlar nasılsınız merak ediyorum sizleri güzel haberleriniz için dualarım sizlerle bu arada benimde cuma günü kısmetse yumurtalarım toplanıyo bakalım dr.%45 şans verdi döllenmenın olması tutması için bakalım dondurulan spermler çözülürken bozulabılırmş sanırım 21 yumurtam gözüküyo ama kaç çıkar bılmıyorum 12 spermimiz vardı bakalım kısmet zaten yumurta toplama günüde spermiogram yapılcak çıkmaz gerçide gene yaptıralım sonuçda hepinizi öpüyorum görüşürüz:):):)))
selam kızlar nasılsınız
bitkisellerden yeni buldugunuz bişeyler varmı ya biz şu naturelin tirebulusunu bulamıyoruz içinizde TREBULUS KULLANAN VARMI BİZ BULAMIYORUZ NEREDEN ALDINIZ İNTERETTE BİLE STOKTA YOK DİYORLAR kızlar bulan ve kullanan varsa ne olur yardımcı olun
kızlar inanın dün çok kötü durumdaydım saatlerce agladım uzun zamandır böyle aglamadıydım belkide özgürce ilk defa agladım ,bu durumu ögrendikten sonra. demekki bişeyleri biriktirdim ve dün sonunda patladım arkadaşlar inan çok zor bu yaşadıklarımız allahım hepimize sabır versin ve biran evvel bebeklerimizi bizlere göndersin.bu durumu sizlerle paylaşmak istedim......
slm kızlar nasılsınız ben listelere bakarken balıklama atladım kusuruma bakmayın canlarım kızlar benimle tüp bebek tedavisine giden eşi azosperm olan bi arkadaşım vardı ikimizinde sonucu negatif oldu ama 2 gün önce arkadaşımın normal yolla hamile kalamadım okadar sevindim ki yaaaaaaaaaa darısı başımıza amin.
kızlar inanın dün çok kötü durumdaydım saatlerce agladım uzun zamandır böyle aglamadıydım belkide özgürce ilk defa agladım ,bu durumu ögrendikten sonra. demekki bişeyleri biriktirdim ve dün sonunda patladım arkadaşlar inan çok zor bu yaşadıklarımız allahım hepimize sabır versin ve biran evvel bebeklerimizi bizlere göndersin.bu durumu sizlerle paylaşmak istedim......
SAGOL ARKADAŞIM GEÇTİ DÜZELDİM NAPIYIM BAZEN GERÇEKLER İÇİMİ ACITIYOR BU AGLAMADA BİR İKİ AY İDARE EDER AMA RAHATLADIM İÇİNE ATMAKTAN YORULMUŞUM...kaydirigubbakcemile5Belgincim Merhaba,
Ağlama diyemeyeceğim ama kendini üzme bu kadar ağlasak da üzülsek de gülsek de birgün bunların hepsi geçecek.Elbet hepsi geçecek ama bu acıları çekerken kendimizi bukadar hırpaladığımıza değmediğini ileriki yaşlarda anlayacağız.Birşeyleri istemek çok güzel her zaman için yüce Allahtan hayırlısını dileyelim.Elbet vardır bunda da bir hayır bizim kötü olarak yorumladıklarımız belkide bizler için yüce Allahım hayır olarak gösteriyordur bu dünyada.
Senin ağlamanı üzülmeni hiç istemem.Kendine çok dikkat et :teselli:
Belgincim bazen ağlamak çok iyi geliyor insana .Rahatlıyorsun.Eşlerimizi üzmemek adına bizim cok güçlü durmamız gerekiyor.
Ama malum beyin öyle desede duygular buna izin vermiyor.
Birikiyor ,birikiyor ve sonunda patlıyor hislerimiz.
Bu tasıması cok ağır bir yük.Rabbim bizi bu yükün altında fazla ezmesin.Ve bizlere yardım etsin.
Duygularını dengelemen cok önemli.Ağla tabi ama kendini koy verme.
İnsallah bir gün hersey yoluna girecek Allahın izniyle :Saruboceq:
AMİN CANIM ELBET ALLAHIM BİRGÜN BİZİDE BEBEKLERİMİZLE KAVUŞTIRACAK:teselli:belgin cim bugünlerde gececek kafanı takma sen bir gün pişman olursun deryacım sanada tavsiyede bulunucam sakın kendini yorucu işler yapma mümkünse yat doktor demese bile sen yinede yat
cünkü ben son gün zararını gördüm kanama basladı inşallah senin öyle olmaz ama sen hayatı boşver şu anda bebegine yogunlaş tülaycım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese iyi akşamlar
:lli:
canım arkadaşım iyi yapmışsın ağladıgına içinde tutma tuttukça büyüyor bu hayat böyle gelip geçicek gün olucak yaşlınıcaz kapımızı açan olcakmı diye beklicez bakalım canım arkadaşım üzülme olucak inşallah :teselli:anlat canım içnden geçenleri üzülme paylaş zafer bir gün bizim olucak:lepi:
kızlar nasılsınız bakalım öpüyorum hepinizi bugün hepimize dua edicem siz de amin deyin ne de olsa Rabbim kimin aminini kabul edecek bakalım değil mi
canım benim allahım o yaşadıgın acı günleri birdaha yaşatmasın inşallah bu defa saglıkla alırsın bebegini kucagına allahım hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun:Saruboceq::Saruboceq: