Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım ben simdi cıkıyorum Misafirim gelecek birazdan.Bugün ancak aksama girebilirim tekrar.
Hepinizi öpüyorummm
Topiğimizi bos bırakmayın olurmu.

Ay canım tosbikçim çok özür diliyorum.Ne olur kusura bakma.
Vallahi çok isterdim eninle sohpet etmeyi ama şimdi gelirler.
E haliyle sayfa acık olursa ne bu diye hemen bakarlar.
Ve sıırımız ortaya cıkar dimi :)
Aksam kesin giricem ama
Görüşmek üzere canım

sağol canım bağırsaklarında iltihaptan şüpheli doktor ilaç verdi inşalah basit bişeydi geçer hemen benimde koltuk altımda iltihaplanma oldu bi doktor ameliyatla alalım dedi bu aralar bid eona canımı sıktım diğer taraftan işlerim başımdan aşkın oooooooffffffffffffffff offff Allahım işlerimizde kolaylık versin inşallah sağlığımızdan olmasak bari zaten derdimiz bizi üzüyorken.Zaten bu rahatsızlıklarımızın önemli bi sebebi de stres üzüntüymüş yani vücut direnci kırılınca mikroplar zayıf görüp yakalıyormuş ah bir sakinleşebilsek bi başarabilsek üzülmemeyi her dert üzüntüyle bulunuyo ama kolay olmuyo işte başarmak üzülmemeyi değil mi.bugün yine biri çocuk düşünmüyor musnuz diye sordu ne diyeyim yok daha değil dedim ama gel bana sor nasıl kalbim acıdı anlatamam senağlama

umudumnerde geçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin sizlerede çabucak iyileşin.Önce sağlık arkadaşım herşeyden en önemlisi bu.Stres herşeyin başıdır stres yapmayalım diyecem ama biliyorum insanın elinde olmadan da olsa yine de oluyor.Kendine dikkat et arkadaşım

Güncel
Esi azospermi olan hanimlarin listesi

artik umutsuz...............azospermi, 15 yillik evli, e vitamini bitkisel caylar,
...................................baharda mirotese olacak, xxx
askbocegim.................temmuz 2008 de mikrotese basarili,
...................................mikroenjektiona baslayacak
atasbelgin....................sebepsiz azospermi, 6 yillik evli, fsh: 18.39 testesteron: 3.88,
.................................. 2006 da mikrotese basarili, tüp bebek basarisiz, Gürgan kilinikde
baharson......................xxx
banban.........................gec indirilmis testis sorunu, 7 aylik evli, yeni ögrendiler,
...................................keciboynuzu kürü, test sonucu: 80 tane cansiz sperm bulundu,
...................................3 ay bitkisel ilac kullanacak, doktoru: Emre Bakircioglu
damlali.........................xxx
dryaa22........................azospermi, bitkisel hap kullandi, sperm sayisi 28e cikti,
...................................1. tüp bebek tedavisinde, xxx
fatos1983......................klynefelder sendromu, 4 yillik evli,
....................................2006da sperm bulundu, keciboynuzu kürü,
....................................martta memorial de microtese olacak
harzem.........................2006da tesa basarisiz, xxx
hayrunisa......................2005 de mikrotese basarisiz, xxx
melissa78.....................xxx
nevbahar.......................xxx
nilay74..........................sebepsiz azospermi, 10 yillik evli,
....................................genetik ve hormonlar normal, 2 mikrotese basarili
....................................3 mikroenjektion basarisiz, keciboynuzu pekmezi,
....................................16 ocak mikrotese tarihi belli olacak
nzmyhn.........................xxx
ozlemsu33....................azospermi, 2,5 yillik evli, fsh: 13.86, lh: 6.26
....................................testesteron: 1.61, keciboynuzu kürü, bal, ceviz, findik
....................................xxx
senayda........................sebepsiz azospermi, 14 yillik evli, degerler normal,
....................................2006da basarisiz micotese ve microenjektion? xxx
sultan49........................azospermi, 2,5 yillik evli, xxx
sympatique....................6 yillik evli, keciboynuzu ve nohut kürü, macun, ari poleni
.....................................5 martta mikrotese olacak,
tosbik81.........................tek tarafli testis inmesi, fsh ve lh eksikligi 2,5 yillik evli,
.....................................keciboynuzu kürü,
.....................................6 aylik igne tedavisi sperm cikisi olmazsa mikrotese yapilacak
tulay24..........................cift tarafli inmemis testis ameliyati,
.....................................polikistik over, fsh: 38 üstü, 2,5 yillik evli,
.....................................aralik 2008de microtese oldu, 12 sperm bulundu ve
.....................................10 tanesi donduruldu, Besiktas jinemedde
.....................................1. microenjektion tedavisine baslayacak
umudumnerde.................testis kücüklügü, 1,5 yillik evli, degerler fsh: 71,45,67
.....................................testesteron: 7.5, genetik normal, nohut kürü ve keciboynuzu kürü,
.....................................alman hastanesinde tedaviye baslayacak,
umutolsun......................genetik problem, 3 yillik evli, 1 sene önceki fsh: 50,
.....................................ilac kullandilar, keciboynuzu, kuruyemis balli karisim,
.....................................2 mikrotese 1 tüp bebek basarisiz,
vavelya...........................sebepsiz azospermi, 2 yillik evli, Fsh: 30 testesteron: 9,
.....................................caksir, cinko, macun, keciboynuzu, larginine, nohut kürü,
.....................................19 ocak yeniden test yapilacak, nisanda mikrotese olacak
vili..................................xxx
zaman............................inmemis testis sorunu, 1 tüp bebek basarisiz,
.....................................alman hastanesinde tedavi olacak, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu

iyi geceler kizlar kimse yok ama ben ginede yazmak istiyorum...
bugun cok kötüyüm yengemle alisverise gittik 7 aylik hamile bbebegine birseyler bakti icim gitti :..(
bende bebegime birseyler almak isterdim en kötüsüde dunyan yikilmisken hic birsey yokmus gibi davranmak oluyor...surekli elimi tutup bak halasi hisset halasi demesi..butun gun bebege isim aramalar mahvoldum butun gun...bunlari hic yasayamicam aklima geldi bu bir isyan degil ama bende istiyorummmmmmmmmmmmm...bende özene özene isim bulmak bebek alisverisi yapmak cocugumu karnimda hissetmek istiyorum..
kizlarr herseyimiz var esimlede cok mutluyum inanin dunya iyisi birisi allaha sukur durumumuzda iyi ailelerde iyi ama cok korkuyorum cocumun eksik kalicandan..07 2008 gecen sene yasadiklarimi tekrar yasamaktan korkuyorum ruyalarima giriyor.. esim ameliyattan cikip narkoz halindeyken ögrenmistim tesede birsey cikmadigini ve hastanede oldugum yere cöküvermistim aynisini gine yasarsam???
korkuyorum turkiyeye gitmekten..cok unutkan oldum evimin anahtarini, arabamin anahtarini,kagit islerini felan hepsini kaybettim...surekli kötü haber aliyorum hic iyi seyler alamiyorum...inanin telefonuma sms geldinde bile korkarak okuyorum cunki ben kötü habere alistim artik...
ilk esimde sperm olmadini,sonrada tesede birsey bulunamadini..sonra buyuk bir trafik kazasi gecirdim ölümlerden döndüm kac gun hastanede yattim..sonra anneannemin vefatiii..ve surekli kötü haberler..
kizlar biliyorum cok yazdim ama kimse yokken bile insanin böyle icini dökmesi iyi geliyor

Fotoş1983 canım benim herşey biz insanlar için daha önümüzde neler var neler yaşayacağız bilmiyoruz ama Allah daha kötülerini yaşatmasın.Rabbim size çabucak hayırlı evlat nasip eylesin tabiki geride kalan herkese :Saruboceq:

Arkadaşlar nilay74 arkadaşımız uzun zamandır siteye girmiyor haberi olan varmı?ben çok merak ettim onu inşallah iyidir bir problem yoktur..

Ay canım tosbikçim çok özür diliyorum.Ne olur kusura bakma.
Vallahi çok isterdim eninle sohpet etmeyi ama şimdi gelirler.
E haliyle sayfa acık olursa ne bu diye hemen bakarlar.
Ve sıırımız ortaya cıkar dimi :)
Aksam kesin giricem ama
Görüşmek üzere canım

tamam canım sen isine bak aksama gorusuruz hihoyyyt

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum bilgisayarım bozuldu, oyüzden nasılsınız hepinizi selamlıyorum, bizdaha tüp işlerine başlamadık :) bir yıl daha beklemeye aldık, hayırlısı ne ise o olsun, sizlerde fazla kafanıza takmayın,,,,,,,,

arkadaşlar uzun zamandır yazamıyordum bilgisayarım bozuldu, oyüzden nasılsınız hepinizi selamlıyorum, bizdaha tüp işlerine başlamadık :) bir yıl daha beklemeye aldık, hayırlısı ne ise o olsun, sizlerde fazla kafanıza takmayın,,,,,,,,

Merhaba siss20 ertelediniz demek tüp bebek olayını Allahtan hayırlısı olsun.

Canım arkadasım lütfen kendini üzme.
Rabbim kimseye tasıyamayacağı yükü vermezmiş.O yüzdem Allaha sığın.Bu senin sınavınsa kolaylığınıda Rabbim nasip edecektir.
Eminim bu kadar sıkıntının sonu sana mutluluk getirecektir.
Hepimiz zor seyler yasıyoruz inan , benimde görümcem 7.5 aylık hamile.
Ama bizim durumumuzu biliyorlar.O yüzden zavallı yanımda hiç bebekten bile konusmuyor.
Ama gel de bana sor.Hergün karnı daha cok belli oldukca özeniyorum.Allah onuda bebeğinide korsun hayırlısıyla kucağına alsın.Kıskanclık değil bu sadece imrenme.
Ama Allahtan ümit kesilmez.
Ben inanıyorum bu kadar duamıza rabbim O çocuk bizim için hayırlı olacaksa onu bize nasip edecektir.
Ama hayırsız olacaksa , zaten bu cok daha büyük bir sınav.Rabbim hiç nasip etmesin.
O yüzden gönlünü ferah tutmaya calıs.
Yanlız olmadığını düşün.
Yasanan mucizeleri düşün.
VE kötü anılarını değil hep iyi seyleri düşün

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

canim yazdiklarin icin tsk ediyorum guzel seyler yazmisin..
biliyorum aglamanin faydasi yok ama ayda yilda bir beni tutuyor böyle allahimmmmm bizi mahrum birakmasinnn acisin bize insallah seneye buzamanlar bebeklerimiz kollarimizda olur

Fotoş1983 canım benim herşey biz insanlar için daha önümüzde neler var neler yaşayacağız bilmiyoruz ama Allah daha kötülerini yaşatmasın.Rabbim size çabucak hayırlı evlat nasip eylesin tabiki geride kalan herkese :Saruboceq:

hakliisin canim belkide ilerde geriye bakip eskiden nekadar rahatmisimda kiymetini bilememisim ne sorunsuz gunlermis dicez ama suan iste beterin bteride var deme luksumuzu kullanamiyoruz

Canlarım ben simdi cıkıyorum Misafirim gelecek birazdan.Bugün ancak aksama girebilirim tekrar.
Hepinizi öpüyorummm
Topiğimizi bos bırakmayın olurmu.

canım gözün arkada kalmasın hergün bakıyorum ben arkadaşlarım nasıl ne yazmışlar diye sıkıntısı olana elimden geleni yakaydirigubbakcemile5pmaya çalışıyorum ne yapalım canım destek olmamız lazım birbirimize öpüyorum akşam karşılaşırsak konuşuruz...

canım iyi sayılır bildigin gibi kaç gündür konuşmuyoruz sen nasılsın canım sıkıntılarını biraz atlattınmı konuşmak istermisin canım:teselli:

Allaha çok şükür canım toparlanmaya çalışıyorum.sakin düşünüp sakin kararlar almaya çalışıyorum daha doğrusu kendimi bu şekilde motive etmeye çalışıyorum.Başaralı olabiliyormusun dersen çok değil ama yinede iyi düşünmek güzel birşey.artık çok fazla düşünmeyeyim bu konuları diyorum ama yinede aklımın bir köşesinde hep bebek var.

çalışırken,yemek yerken,toplum içinde,gülsende,ağlasanda hep bir sebep den dolayı tekrardan aklıma geliyor artık uykularımdan uyanıp bebek konusunu düşünmeye başladım.Geceleri uykum çok bölünüyor uyanıyorum saate bakıyorum ya sabahın 3 yada 4'ü benim aklımda yine bebek ve annelik duyguları.

Kendimi motive etmem lazım biran evvel toparlanmam lazım.Allahım sabrını ver :Saruboceq:

kimse yok gibi ses seda çıkmıyor ama ben genede anlatayım salı günü mısır çarşısı kazan ben kepçe dolaştım durdum terebulus aradım vardı ama duyulmadık bir marka diya almadım internetten sipariş verdik şimdilik 7 ürün kullanıyor tirebulusda gelince 8 olcak bakalım hayırlısı bişeyler olur inşallah mart ortası gibide spermiyogram yaptıralım diyoruz ama bu sefer şu yıkamalıdan yptırcaz daha öncede yaptrdık ama yıkamalı degildi sanırım bilmiyorduk böyle bir çeşidi oldugunu keçi boynuzu suyu çakşır suyu gnc korean gınseng zınc pıcolınatespirulina eşimin yaptıgı magcun ve gelincede tirebulus bu arada bugün doktora gittim yaklaşık 10 gündür tansiynum çıkıyor nomalde 8-5 dir tansiyonum ama bazen 14-12 oluyor midem bulanıyor başım dönüyor aşırı susuyorum ve bayılma hissi geliyor bu şikayetlerimi söyledim doktorda hamile olabilirsin dedi güldüm söyledim azolu oldugumuzu olabilir dedi şeker tansiyon şubu bide hamilelik testi yazdı kan ve idrar tahlili verdim kan verdikten sonra zaten ayakta zor duruyordum bayıldım yarın 11 de sonuçları alıcam bakalım ne olcak Allahım inş doktorun dediği gibi olur

X