- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
kimse yok gibi ses seda çıkmıyor ama ben genede anlatayım salı günü mısır çarşısı kazan ben kepçe dolaştım durdum terebulus aradım vardı ama duyulmadık bir marka diya almadım internetten sipariş verdik şimdilik 7 ürün kullanıyor tirebulusda gelince 8 olcak bakalım hayırlısı bişeyler olur inşallah mart ortası gibide spermiyogram yaptıralım diyoruz ama bu sefer şu yıkamalıdan yptırcaz daha öncede yaptrdık ama yıkamalı degildi sanırım bilmiyorduk böyle bir çeşidi oldugunu keçi boynuzu suyu çakşır suyu gnc korean gınseng zınc pıcolınatespirulina eşimin yaptıgı magcun ve gelincede tirebulus bu arada bugün doktora gittim yaklaşık 10 gündür tansiynum çıkıyor nomalde 8-5 dir tansiyonum ama bazen 14-12 oluyor midem bulanıyor başım dönüyor aşırı susuyorum ve bayılma hissi geliyor bu şikayetlerimi söyledim doktorda hamile olabilirsin dedi güldüm söyledim azolu oldugumuzu olabilir dedi şeker tansiyon şubu bide hamilelik testi yazdı kan ve idrar tahlili verdim kan verdikten sonra zaten ayakta zor duruyordum bayıldım yarın 11 de sonuçları alıcam bakalım ne olcak Allahım inş doktorun dediği gibi olur
Canım bir mucize olsa ne kadar güzel olur dimi.
Bir de hamiş olurmussun ay şahane olur vallahi.
Onun dısında insallah ciddi bir seyin yoktur.
Bazen panik atakta da söylediğin belirtiler oluyor.
Eğer stres olduğun zaman belirtiler artıyorsa ona da dikkat et derim.
Haberlerini bekliyoruz yarın