Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım arkadaşım sorununuz azosperm galiba sebebi ne bilmiyorum ama gerçi ben bizimkinide bilmiyorum sebebinin ne olduğunu:1no2:
Ama biz keçiboynuzu kürünü tam 6 ay kullandık ama değişen hiçbirşey olmadı
Bence keçiboynuzu kürü olan sperm sayısını yükseltiyor gibi tabi bu sadece benim fikrim
şimdilik sadece havuç suyu kürünü denesen nasıl olur tatlım
Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kaydirigubbakcemile5
Karar senin şekerim
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :Saruboceq:
ŞİFA OLSUN İNŞ kaydirigubbakcemile3yerimseniben

bilmiyorum canım bende nedenini biz tese yaptırdır sperm bulunduydu işte ne duysak onu yapıyoruz canım allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın canım tek duam bu:Saruboceq:

herkese slm
Arkadalar artık bizde tedaviye başlayabileceğiz Allaha şükür maddi problemimiz çözüldü çok şükür inşanlah hastenedende olumlu şonuç alırız tedaviye istanbulda başlamayı düşünüyoruz önerdiğiniz hastane var mı
hadi bakalım canım allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda alırız yavrularımızı kucaklarımıza.sizin sorun ne canım hiç denemeniz oldumu.kaydirigubbakcemile2

Ben geldim canım.Niye canın sıkılıyormus bakalım.

Belgincim benim eşim coğu seyi arkaarkaya içiyor.
Bir zararı olduğunu sanmıyorum.Nasıl olsa hepsi bitkisel seyler.
Ama havucun kendisini yiyor.Her aksam bir tane.
Sizde öyle deneyin isterseniz.

canım benim bilmiyorum işte ne yapacagımı allahım bizlere en kısa zamanda versin yavrularımızıda bizde biraz olsun rahatlıyalım .yardım etsin ve dualarımızı kabul etsin.inan ne yapacagımı bilmiyorum ve bu yüzden üzülüyorum allahım ne olur biran önce rahatlık ver bizlere:Saruboceq:

Merhaba, ben bugün hepimizi yakından ilgilendiren bir yazı okudum ve sizlerle paylaşmak istiyorum;
Erkeklerde son zamanlarda sıkça görülen sperm kalitesi düşüklüğünün üzerine incelemeler yapan uzmanlar, bunun bir sebebi olarak da çevre kirliliğini gösterdi. Nehirlerde bulunan erkek balıkların giderek dişileştiğini tespit eden uzmanlar, bunun insanlara da yansıdığı belirtti. Bu cinsleri tüketen erkeklerin testislerinden salgılanan üreme hormonlarının etkinliğinin azaldığı belirlendi.

Merhaba, ben bugün hepimizi yakından ilgilendiren bir yazı okudum ve sizlerle paylaşmak istiyorum;
Erkeklerde son zamanlarda sıkça görülen sperm kalitesi düşüklüğünün üzerine incelemeler yapan uzmanlar, bunun bir sebebi olarak da çevre kirliliğini gösterdi. Nehirlerde bulunan erkek balıkların giderek dişileştiğini tespit eden uzmanlar, bunun insanlara da yansıdığı belirtti. Bu cinsleri tüketen erkeklerin testislerinden salgılanan üreme hormonlarının etkinliğinin azaldığı belirlendi.

teşekkürler arkadaşım bize bu bilgiyi ulaştırdıgın için....kaydirigubbakcemile5

iyi sultan senden ne haber arkadasın yazdıgı balık olayını anlamadım naasıl anlıcaz erkek balık oldugunu

yok hayır istanbullu deyiliz ama artık oraya yerleşeceğiz bebek için oralı olacagız Allah inşanlah DAMLA mızı nasip eder bize :ecrin_bebek:

canım merhaba bizim foruma yeni başladın değil mi bu arada gerçekten bebek için mi taşınıyorsunuz benim de aklıma geliyo bazen de abartıyorum die düşünüyordum şuanda hangi ildesiniz peki

canım merhaba bizim foruma yeni başladın değil mi bu arada gerçekten bebek için mi taşınıyorsunuz benim de aklıma geliyo bazen de abartıyorum die düşünüyordum şuanda hangi ildesiniz peki

yok hayır canım eşimin tayini istanbula çıktı onun için taşınacaz inşanlah

canım geçmiş olsun inşallah kötü bişeyi yoktur eşinin konuşmak istersen ben burdayım.peki o diğer ilacı ne için kullanıyosunuz canım..kaydirigubbakcemile5

sağol canım bağırsaklarında iltihaptan şüpheli doktor ilaç verdi inşalah basit bişeydi geçer hemen benimde koltuk altımda iltihaplanma oldu bi doktor ameliyatla alalım dedi bu aralar bid eona canımı sıktım diğer taraftan işlerim başımdan aşkın oooooooffffffffffffffff offff Allahım işlerimizde kolaylık versin inşallah sağlığımızdan olmasak bari zaten derdimiz bizi üzüyorken.Zaten bu rahatsızlıklarımızın önemli bi sebebi de stres üzüntüymüş yani vücut direnci kırılınca mikroplar zayıf görüp yakalıyormuş ah bir sakinleşebilsek bi başarabilsek üzülmemeyi her dert üzüntüyle bulunuyo ama kolay olmuyo işte başarmak üzülmemeyi değil mi.bugün yine biri çocuk düşünmüyor musnuz diye sordu ne diyeyim yok daha değil dedim ama gel bana sor nasıl kalbim acıdı anlatamam senağlama

yok hayır canım eşimin tayini istanbula çıktı onun için taşınacaz inşanlah

yaa tesadüfe bak Allahım size derdini vermiş dermana yolluyo diye düşündüm birden hadi bakalım hayırlısı inşallah Rabbim size evlat verecektir de ondan çıkmıştır tayininiz değil mi ayy ne güzel ne güzelkaydirigubbakcemile3

sağol canım bağırsaklarında iltihaptan şüpheli doktor ilaç verdi inşalah basit bişeydi geçer hemen benimde koltuk altımda iltihaplanma oldu bi doktor ameliyatla alalım dedi bu aralar bid eona canımı sıktım diğer taraftan işlerim başımdan aşkın oooooooffffffffffffffff offff Allahım işlerimizde kolaylık versin inşallah sağlığımızdan olmasak bari zaten derdimiz bizi üzüyorken.Zaten bu rahatsızlıklarımızın önemli bi sebebi de stres üzüntüymüş yani vücut direnci kırılınca mikroplar zayıf görüp yakalıyormuş ah bir sakinleşebilsek bi başarabilsek üzülmemeyi her dert üzüntüyle bulunuyo ama kolay olmuyo işte başarmak üzülmemeyi değil mi.bugün yine biri çocuk düşünmüyor musnuz diye sordu ne diyeyim yok daha değil dedim ama gel bana sor nasıl kalbim acıdı anlatamam senağlama
canım kendine dikkat et sana ve eşine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum canım yaaa ilaçla giderilemiyormuymuş koltuk altındaki iltehap bak üzüldüm şimdi :1no2:allahım zaten sıkıntıları verdimi üsüste veriyor allahım dermansız dert vermesin tatlım dualarım seninle allahım hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün ve yavrularımızı versin sıkılma arkadaşım ben varım:1hug:

umudumnerde ayrıca sana ve eşine cok gecmiş olsun inşallah bu sorunlarıda allahın izniyle atlatırsınız

iyi geceler kizlar kimse yok ama ben ginede yazmak istiyorum...
bugun cok kötüyüm yengemle alisverise gittik 7 aylik hamile bbebegine birseyler bakti icim gitti :..(
bende bebegime birseyler almak isterdim en kötüsüde dunyan yikilmisken hic birsey yokmus gibi davranmak oluyor...surekli elimi tutup bak halasi hisset halasi demesi..butun gun bebege isim aramalar mahvoldum butun gun...bunlari hic yasayamicam aklima geldi bu bir isyan degil ama bende istiyorummmmmmmmmmmmm...bende özene özene isim bulmak bebek alisverisi yapmak cocugumu karnimda hissetmek istiyorum..
kizlarr herseyimiz var esimlede cok mutluyum inanin dunya iyisi birisi allaha sukur durumumuzda iyi ailelerde iyi ama cok korkuyorum cocumun eksik kalicandan..07 2008 gecen sene yasadiklarimi tekrar yasamaktan korkuyorum ruyalarima giriyor.. esim ameliyattan cikip narkoz halindeyken ögrenmistim tesede birsey cikmadigini ve hastanede oldugum yere cöküvermistim aynisini gine yasarsam???
korkuyorum turkiyeye gitmekten..cok unutkan oldum evimin anahtarini, arabamin anahtarini,kagit islerini felan hepsini kaybettim...surekli kötü haber aliyorum hic iyi seyler alamiyorum...inanin telefonuma sms geldinde bile korkarak okuyorum cunki ben kötü habere alistim artik...
ilk esimde sperm olmadini,sonrada tesede birsey bulunamadini..sonra buyuk bir trafik kazasi gecirdim ölümlerden döndüm kac gun hastanede yattim..sonra anneannemin vefatiii..ve surekli kötü haberler..
kizlar biliyorum cok yazdim ama kimse yokken bile insanin böyle icini dökmesi iyi geliyor

bugun cok kötüyüm yengemle alisverise gittik 7 aylik hamile bbebegine birseyler bakti icim gitti :..(
bende bebegime birseyler almak isterdim en kötüsüde dunyan yikilmisken hic birsey yokmus gibi davranmak oluyor...surekli elimi tutup bak halasi hisset halasi demesi..butun gun bebege isim aramalar mahvoldum butun gun...bunlari hic yasayamicam aklima geldi bu bir isyan degil ama bende istiyorummmmmmmmmmmmm...bende özene özene isim bulmak bebek alisverisi yapmak cocugumu karnimda hissetmek istiyorum..
kizlarr herseyimiz var esimlede cok mutluyum inanin dunya iyisi birisi allaha sukur durumumuzda iyi ailelerde iyi ama cok korkuyorum cocumun eksik kalicandan..07 2008 gecen sene yasadiklarimi tekrar yasamaktan korkuyorum ruyalarima giriyor.. esim ameliyattan cikip narkoz halindeyken ögrenmistim tesede birsey cikmadigini ve hastanede oldugum yere cöküvermistim aynisini gine yasarsam???
korkuyorum turkiyeye gitmekten..cok unutkan oldum evimin anahtarini, arabamin anahtarini,kagit islerini felan hepsini kaybettim...surekli kötü haber aliyorum hic iyi seyler alamiyorum...inanin telefonuma sms geldinde bile korkarak okuyorum cunki ben kötü habere alistim artik...
ilk esimde sperm olmadini,sonrada tesede birsey bulunamadini..sonra buyuk bir trafik kazasi gecirdim ölümlerden döndüm kac gun hastanede yattim..sonra anneannemin vefatiii..ve surekli kötü haberler..
kizlar biliyorum cok yazdim ama kimse yokken bile insanin böyle icini dökmesi iyi geliyor
canım üzülme ne olur inan hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz çok zor bi durum yaşıyoruz allahım hepimize yardım etsin ve bizi diger kullarından ayırıp evlatsız bırakmasın geçmişteki geçirdigin kötü günleri tekrar yaşamaman dilegiyle sevgiler.bende anne olmak istiyorum allahım..:Saruboceq:senağlama

Canım arkadasım lütfen kendini üzme.
Rabbim kimseye tasıyamayacağı yükü vermezmiş.O yüzdem Allaha sığın.Bu senin sınavınsa kolaylığınıda Rabbim nasip edecektir.
Eminim bu kadar sıkıntının sonu sana mutluluk getirecektir.
Hepimiz zor seyler yasıyoruz inan , benimde görümcem 7.5 aylık hamile.
Ama bizim durumumuzu biliyorlar.O yüzden zavallı yanımda hiç bebekten bile konusmuyor.
Ama gel de bana sor.Hergün karnı daha cok belli oldukca özeniyorum.Allah onuda bebeğinide korsun hayırlısıyla kucağına alsın.Kıskanclık değil bu sadece imrenme.
Ama Allahtan ümit kesilmez.
Ben inanıyorum bu kadar duamıza rabbim O çocuk bizim için hayırlı olacaksa onu bize nasip edecektir.
Ama hayırsız olacaksa , zaten bu cok daha büyük bir sınav.Rabbim hiç nasip etmesin.
O yüzden gönlünü ferah tutmaya calıs.
Yanlız olmadığını düşün.
Yasanan mucizeleri düşün.
VE kötü anılarını değil hep iyi seyleri düşün

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

umudumnerde çok geçmiş olsun atesbelgin canım seni çok iyi anlıyorum allahım hergun dua ediyorum hayırlı ve sağlıklı evlat ver hepimize diye biraz sabır ve işallh sonunda da mutluluk bizi bekliyor...

Umudumnerde sana ve eşinede cok gecmiş olsun arkadasım.Umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz.
İnsanın önce kendi sağlığı önemli , bebiş sonra :eek: :emir_bebek:

X