iyi geceler kizlar kimse yok ama ben ginede yazmak istiyorum...
bugun cok kötüyüm yengemle alisverise gittik 7 aylik hamile bbebegine birseyler bakti icim gitti :..(
bende bebegime birseyler almak isterdim en kötüsüde dunyan yikilmisken hic birsey yokmus gibi davranmak oluyor...surekli elimi tutup bak halasi hisset halasi demesi..butun gun bebege isim aramalar mahvoldum butun gun...bunlari hic yasayamicam aklima geldi bu bir isyan degil ama bende istiyorummmmmmmmmmmmm...bende özene özene isim bulmak bebek alisverisi yapmak cocugumu karnimda hissetmek istiyorum..
kizlarr herseyimiz var esimlede cok mutluyum inanin dunya iyisi birisi allaha sukur durumumuzda iyi ailelerde iyi ama cok korkuyorum cocumun eksik kalicandan..07 2008 gecen sene yasadiklarimi tekrar yasamaktan korkuyorum ruyalarima giriyor.. esim ameliyattan cikip narkoz halindeyken ögrenmistim tesede birsey cikmadigini ve hastanede oldugum yere cöküvermistim aynisini gine yasarsam???
korkuyorum turkiyeye gitmekten..cok unutkan oldum evimin anahtarini, arabamin anahtarini,kagit islerini felan hepsini kaybettim...surekli kötü haber aliyorum hic iyi seyler alamiyorum...inanin telefonuma sms geldinde bile korkarak okuyorum cunki ben kötü habere alistim artik...
ilk esimde sperm olmadini,sonrada tesede birsey bulunamadini..sonra buyuk bir trafik kazasi gecirdim ölümlerden döndüm kac gun hastanede yattim..sonra anneannemin vefatiii..ve surekli kötü haberler..
kizlar biliyorum cok yazdim ama kimse yokken bile insanin böyle icini dökmesi iyi geliyor