evet canım fsh ve lh ne güzel düşmüş ya ay bu rakamları biz görürmüyüz acaba sperm belkide almanda o konuştuğumuz yöntemle yapılsa çıkardı amaaaan tesede çıksın da biz ona razıyız zaten deme canım hadi bakalım hayırlısıyla daha güzel sonuçlar alırsınız inşallah:dance:
canım benim sonuçlara sevindim inşallah bidaki testlerdede sperm bulunur allah büyük.canım testestoron yoksa kullandıgımız kürlerdenmi düştü bizimkide 3.88di inşallah dahada düşmez biraz korktum canım..
BEN GELDİİİİİİİİİMkaydirigubbakcemile2
İnsallah canım.En azından 1 , 2 tane cıksa bize cok büyük moral olacak.
Ben testesteronun kullandıklarımızdan düştüğünü zannetmiyorum.
Zaten biz tedaviye baslamadan önce testesteronu 2.7 idi.
Testojelle 10 nun üstüne cıktı.E haliyle ilacı bırakınca tekrar düştü.
Canlarım merhaba hepinize iyi aksamlar.
Biz şimdi eşimin sonuclarını aldık.
Malesef yine sperm yok :çok üzgünüm: Zaten cıkmayacağını biliyorduk.
Ama hormonlarda düzelme var çok sükür.
Belki de aldığımız bitkiler işe yarıyordur.
Bu ay tribulusuda kullanacaz bakalım gelecek aya neler olacak.
Geçen ay -------------------- Bu ay
Fsh: 31.76 --------------------- 23.34
Lh : 40.55 -------------------- 11.77
Testesteron : 11.52 ------------------- 2.51
TEstesteronumuz bu kadar düşmese iyi olacaktı ama zaten ilaçla yükselmişti
canım arkadaşım hiç üzülme beterin beteri vardır bak hormanların çok güzel çok şükür
Rabbim birgün yüzümüzü güldürecek
inşallah çıkar canım da hemen bizde kullanmaya başlarız eşim bugün e vitamina ve çınkoya başladı bunların yanısırada k.boynuzu kürü ve havuç kürü kullanıyo allahım hiçbirimizin emegini boşa çıkarmasın arkadaşım:Saruboceq::1hug:
Özlemcim ben burdayım canım.Sayfalarda gezinip duruyorum.Nerde kocacığın çalısıyormu ?
canım kocişim işte çalışıyor saat 1 de geliyor
şimdi yine sen yoksunÇok üzgünüm çoook
Canlarım merhaba hepinize iyi aksamlar.
Biz şimdi eşimin sonuclarını aldık.
Malesef yine sperm yok :çok üzgünüm: Zaten cıkmayacağını biliyorduk.
Ama hormonlarda düzelme var çok sükür.
Belki de aldığımız bitkiler işe yarıyordur.
Bu ay tribulusuda kullanacaz bakalım gelecek aya neler olacak.
Geçen ay -------------------- Bu ay
Fsh: 31.76 --------------------- 23.34
Lh : 40.55 -------------------- 11.77
Testesteron : 11.52 ------------------- 2.51
TEstesteronumuz bu kadar düşmese iyi olacaktı ama zaten ilaçla yükselmişti
çok sagol arkadaşım aynı hala beklemedegim sen napıyosun küçük melegin nasıl allahım yardımcın olsun beni unutmadıgına sevindim dualarım seninle canım benim:Saruboceq:
Seni unuturmuyum canımcım. Umarım herşey istediğin gibi gider. Bizim melek iyi şimdilik tek dileğimizi sağlıkla kucağımıza almak. Darısı senin başına olsun inşallahhhhhh tez zamanda tabi...
Seni unuturmuyum canımcım. Umarım herşey istediğin gibi gider. Bizim melek iyi şimdilik tek dileğimizi sağlıkla kucağımıza almak. Darısı senin başına olsun inşallahhhhhh tez zamanda tabi...
selam arkadaşlar cuma günü eşim hormon testi yaptırmıştı sonucu dün aldım pekde anlamadım doğrusu yorum yapamicam sonucu eşim gelsin doktorumuza fakslıcak ona göre ilaç yazacak dr bakalım hayırlısı inşallah iyidir