Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım tabi ki ameliyatta cıksın onada razıyız.
İnsallah sizinde değerler normale girer.
Bugün tribulusumuz geldi.Yarın kullanmaya baslıycak eşim.
Bakıcaz gelecek aya neler olacak

İnsallah canım.En azından 1 , 2 tane cıksa bize cok büyük moral olacak.
Ben testesteronun kullandıklarımızdan düştüğünü zannetmiyorum.
Zaten biz tedaviye baslamadan önce testesteronu 2.7 idi.
Testojelle 10 nun üstüne cıktı.E haliyle ilacı bırakınca tekrar düştü.

inşallah çıkar canım da hemen bizde kullanmaya başlarız eşim bugün e vitamina ve çınkoya başladı bunların yanısırada k.boynuzu kürü ve havuç kürü kullanıyo allahım hiçbirimizin emegini boşa çıkarmasın arkadaşım:Saruboceq::1hug:

ya yine kimsecikler kalmadı
nerdesiniz yaaaaaa
benim kocişde evde yok sıkıldım

herkes msn den mi görüşüyor yoksa benneyaptımki
benim msn arkadaşım yokki görüşeyimsenağlama

Özlemcim ben burdayım canım.Sayfalarda gezinip duruyorum.Nerde kocacığın çalısıyormu ?

İnsallah canım insallah :Saruboceq:
Kullandıklarınızın hepsi faydalı seyler eşimde havucun kürünü değilde kendisini yiyor.Hergün 1 tane.Bakalım Rabbim hangisinden şifasını nasip edecek fisfisfis

vavelya ; bitanem eşinin sonuçları nasıl çıktı. Bugün test yaptıracakmış sanırım. Öyle okudum diğer topicte. Ben 3,5 gündür yoktum. Yeni haberim oldu.

Günaydın arkadaşlar,
Vavelyacım testesterona hiç bukadar kafanı takma.Bak diğer hormolarda düşüşler var ne güzel.İnşallah daha iyi sonuçlar elde edersin.

Deryacım içinden geçen dileklein ve dualrın inşallah kabul olunur Rabbim ikizler üçüzler ile doldurur kucağını.Rabbim burda bulunan ve bulunmayan azosperm ile mücadel eden herkesin bebişlerini veir inşallah.:Saruboceq:

çok sagol arkadaşım aynı hala beklemedegim sen napıyosun küçük melegin nasıl allahım yardımcın olsun beni unutmadıgına sevindim dualarım seninle canım benim:Saruboceq:

Seni unuturmuyum canımcım. Umarım herşey istediğin gibi gider. Bizim melek iyi şimdilik tek dileğimizi sağlıkla kucağımıza almak. Darısı senin başına olsun inşallahhhhhh tez zamanda tabi...

Seni unuturmuyum canımcım. Umarım herşey istediğin gibi gider. Bizim melek iyi şimdilik tek dileğimizi sağlıkla kucağımıza almak. Darısı senin başına olsun inşallahhhhhh tez zamanda tabi...

Merhaba ealsnas nasılsın?Meleğinin iyi olduğuna sevindim inşallah kucağınada hayırlısıyla alırsın.Allahım bizlerede nasip etsin aynı duyguları

amin canım amin allahım hepimizin dualarını kabul etsin senide saglıkla bebeginle buluştursun..:Saruboceq:

selam arkadaşlar cuma günü eşim hormon testi yaptırmıştı sonucu dün aldım pekde anlamadım doğrusu yorum yapamicam sonucu eşim gelsin doktorumuza fakslıcak ona göre ilaç yazacak dr bakalım hayırlısı inşallah iyidir

hayırlısı olsun canım allah hepimizin yardımcısı olsun ve en kısa zamanda rahata kavuştursun:Saruboceq:

teşekkür ederim canım inşallah bu kadar zahmet boşa gitmez tabiki mevlam hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…