Merhaba ealsnas nasılsın?Meleğinin iyi olduğuna sevindim inşallah kucağınada hayırlısıyla alırsın.Allahım bizlerede nasip etsin aynı duyguları
selam arkadaşlar cuma günü eşim hormon testi yaptırmıştı sonucu dün aldım pekde anlamadım doğrusu yorum yapamicam sonucu eşim gelsin doktorumuza fakslıcak ona göre ilaç yazacak dr bakalım hayırlısı inşallah iyidir
Öyle bir gün gelecek sizlerin bebeleri olacak bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksınız. Çünkü ben aynısını yaşadım. Geçen sene bu vakitler ne yapıcam ne olacak diye kara kara düşünüyordum bu sene hamileyim ve 3-4 ay sonra doguracağım. Umudunuzu yitirmeyin ve pozitif olun. Allah sizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle.
arkadaslar merhaba 2gündür giremiyodum nasılsınız derya dualarımız hep seninle olacak inşallah bebeklerin sana tutunur damlalı arkadasım bana sormuşun bende 2aylık bebegimi kaybettim şu andada beklemedeyiz maddi manevi vavelyacım seninde sonucların iyi daha kötüsünü düşün moralini bozma ealsnas senide tebrik ederim canım umarım kucagına alırsın güzel kokusunu icine cekersin umudumnerde sanada cok tesekkür ederim dualarında unutmadıgın için hepinizi cok seviyorum
ayyy hoşgeldin şekerimkaydirigubbakcemile3
kanalda sorun vardı giremedim benneyaptımki
ama şimdi burdayımkaydirigubbakcemile5
ah canım kesişememişiz
Günaydın arkadaşlar,
Vavelyacım testesterona hiç bukadar kafanı takma.Bak diğer hormolarda düşüşler var ne güzel.İnşallah daha iyi sonuçlar elde edersin.
Öyle bir gün gelecek sizlerin bebeleri olacak bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksınız. Çünkü ben aynısını yaşadım. Geçen sene bu vakitler ne yapıcam ne olacak diye kara kara düşünüyordum bu sene hamileyim ve 3-4 ay sonra doguracağım. Umudunuzu yitirmeyin ve pozitif olun. Allah sizlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin öncelikle.
Arkadaşlar bu topice bir şey oldu
Neden böyle sakinleşti
Hadi canlanın biraz artık
Hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
vavelya ; bitanem eşinin sonuçları nasıl çıktı. Bugün test yaptıracakmış sanırım. Öyle okudum diğer topicte. Ben 3,5 gündür yoktum. Yeni haberim oldu.
umutolsun 2 aylık bebeğini kaybetmişsin Allah sabrını versin arkadaşım.İnanıyorum ki tekrardan yavruna kavuşacaksın ve o güzel duyguları yaşayacaksın.
sagolasın canım allah hepimize yasatsın ama düşükle sonlanmasın sonuna erdirelim kucagımıza alalım saglıklı bi şekilde insallah
ben geldim sizler yine yoksunuz umudumnerede,umutolsun,babancıgım,vavelyacıgım denk gelemiyoruz nasılsınız hepimiz inşallah birgün bu sayfada bebeklerimizden bahsederiz ve onlarla ugraşmaktan girememekten şikayet ederiz canım arkadaşlarım her akşam yatmadan hepıimiz için dua ediyorum..inşallah allahım bu sene bitmeden bizlerde hamile kalırız.AMİİİNN
Merhaba umudumnerde napıyosun?Bugün bende sohbet etmek için arkadaş arıyorum birtürlü kimseyle çakışamyıroum.Antioksidanı kullanıyormusunuz?inşallah işe yarar arkadaşım
kullanamıyoruz canım eşimin başka sağlık sorunu çıktı başka ilaçlar kullanıyo doktor bunu sora kullan demişsenağlama
Ay canım arkadasım benim.
Sizin topiğe cok sık giremiyorum artık.Azolular olarak burda sohpet ediyoruz dertler aynı olunca paylasım artıyor.
Ama hep aklımdasın , ve her duamda varsın.
E beraber az tesbih cekmedik dimi kaydirigubbakcemile3
Eşimin sonucları cok sükür iyi cıktı.Fsh ve lh düşmüş .Ama testesteron da sınırın altında.İnsalah bu ay onuda toparlıyabilirsek daha mutlu olucaz.