Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var havuç kürünü keçiboynuzu kürüyle kullansam bi zararı varmı acaba saraçoglu kullanılmaması iyi degil demiş.birde ikiside akşam içiliyor acaba ikisi peşpeşe içilse olurmu.lütfen bana bi fikir verin yoksa havucun suyu yerine kendisinimi yese bana yardım edin lütfen ne yapsam bilmiyorum iyiki sizler varsınız.allahım bir an önce ver bize bebeklerimizide şu sıkıntılardan kurtulalım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlarım.
Arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaa
canım çok sıkılıyoooooooooooooooooo
Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var havuç kürünü keçiboynuzu kürüyle kullansam bi zararı varmı acaba saraçoglu kullanılmaması iyi degil demiş.birde ikiside akşam içiliyor acaba ikisi peşpeşe içilse olurmu.lütfen bana bi fikir verin yoksa havucun suyu yerine kendisinimi yese bana yardım edin lütfen ne yapsam bilmiyorum iyiki sizler varsınız.allahım bir an önce ver bize bebeklerimizide şu sıkıntılardan kurtulalım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlarım.
Ben geldim canım.Niye canın sıkılıyormus bakalım.
Belgincim benim eşim coğu seyi arkaarkaya içiyor.
Bir zararı olduğunu sanmıyorum.Nasıl olsa hepsi bitkisel seyler.
Ama havucun kendisini yiyor.Her aksam bir tane.
Sizde öyle deneyin isterseniz.
Allah yardımcın olsun canım .Gercekten zor olur evde tek kalmak.
Ama ne yapacaksın.Ekmek parası.Rabbim eşlerimize kuvvet ve sağlık versin
herkese slm
Arkadalar artık bizde tedaviye başlayabileceğiz Allaha şükür maddi problemimiz çözüldü çok şükür inşanlah hastenedende olumlu şonuç alırız tedaviye istanbulda başlamayı düşünüyoruz önerdiğiniz hastane var mı
Yok canım bana niye uygun olmasın.Yanlızca ben buraya msn den daha cok giriyorum.
Msn i acmayı unutuyorum çoğunlukla.
Burdan cok nadir arkadasın adresleri var bende.
Onlarda ilk üyelik zamanımdaki arkadaslar.
Onun dısında benim listede coğunlukla akraba.
Bensana özelden gönderiyorum adresimi.
Eklersen konusuruz tabiki.
herkese slm
Arkadalar artık bizde tedaviye başlayabileceğiz Allaha şükür maddi problemimiz çözüldü çok şükür inşanlah hastenedende olumlu şonuç alırız tedaviye istanbulda başlamayı düşünüyoruz önerdiğiniz hastane var mı