Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar gunaydın deryacım sana çok sevindim allah tamamına erdirsin bizede o mutluluğu yasatsın
butterfly arkadaşım çok zor gunler geçirmissin sana da allah kolaylık versin isallah bundan sonraki denemelerinizde basarılı olursunuz....

sağol canım.
normal teseyle çokça sperm bulunuyor eşimden.eşimde sperm üretimi var fakat dışarı çıkmıyorlar.küçükken bir darbe almış testislerine arkadaşıyla kavga ederken.kılcal damarlarda kanama olmuş.dr a gitmişler ama dr önemli bişiy değil demiş göndermiş.vee bakın ne kadar önemliymiş.....
ilk denememizi alman hastanesinde denemiştik.pesayla sperm buldular.2 embriyo yerleştirildi biri tuttu fakat dış gebelik geçirdim.ilk testim pozitifti, ikinciden itibaren değerim düşüşe geçti telefonla konuştuğum dr bana kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi.ben de önemsemedim ve 2 hafta sonra karın sancısıyla dr a gittim.dış gebelik sebebiyle iç kanama geçirdim ve tüplerimden biri gitti bebekle beraber.2. denememizde adanada bir merkezde denedik fakat tutmadı.teseyle sperm bulundu.3 denememizde dondurulmuş embriyolarla denedik yine olmadı.4. denememde yine teseyle bulundu.üç parça aldılar.ikisi donduruldu.ikiz gebelik vardı fakat birinde kalp atışı gözlenmedi, kesenin içi boş denildi.diğer bebeğimi canım oğlumu 21 hafta taşıdım.kalbi durduğu için suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım.işte bu kadar kızlaarrrr.benim hikayem.....
canım benim allahım o yaşadıgın acı günleri birdaha yaşatmasın inşallah bu defa saglıkla alırsın bebegini kucagına allahım hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı saglıklı hayırlı evlatlarla doldursun:Saruboceq::Saruboceq:

vavelyacıgım çok sagol arkadaşım zahmet edip yazmışsın bize bu duayı allahım hepimizin dualarını kabul etsin

Günaydın arkadaşlar,

derya arkadaşımızın adına çok sevindim.Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah.
Butterfely arkadaşımıza da geçmiş olsun inşallah tekrardan hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın.

günaydın kızlar
deryacıgım inşallah umut oldun bizlere ve işallah ikiz bebeşlerin olur

Meraba kızlar kimse yok mu bugün?
Napıyosunuz nerelerdesiniz?Çok sıkılıyorum ben yaa

Meraba kızlar kimse yok mu bugün?
Napıyosunuz nerelerdesiniz?Çok sıkılıyorum ben yaa

bende nezaman açsam kimse yok bak şuanda sende yoksun inan bende çok sıkılıyor ve kendimi yalnız hissediyorumsenağlama

bende nezaman açsam kimse yok bak şuanda sende yoksun inan bende çok sıkılıyor ve kendimi yalnız hissediyorumsenağlama

Sekercim,

Nasilsin? msn cok acamıyorum gün içinde işteyim o yüzden açık değil. Neler yapıyorsun? Tedaviye devammı? Yoksa beklemedemisin. Selamlar...

canim cok aci seyler yasamisin allah sabir ve umut versin...insallah sende bebegine kavusur ve bu cektiklerinin acisini azaltir..
benim bir tanidim var 15 sene cocugu olmamis birkere dua etmis allahim insanlarin bizim hakkimizdaki konustuklari agirima gidiyor madem vermiceksen bir evlat hamile olum ama hamileyken geri al onu benden diye dua etmis...
ve inanmicaksiniz ama 15 sene sonra hamile kalmis doktorlar sizden kesinlikle olmaz demisler ama hamile kalmis ama 5 aylikken kaybetmis bebegini...
dua ederken bile dikkat etmemiz lazimmm arkadaslar ben cok etkilendim ama anlatmak istedim sizele....

evet kızlar kesinlikle katılıyorum benim de böle yarım yamalak yapılmış dualarım var onları hep yaşadım anlatmıyım konumuzla alakası yok ama duanı tam etmek çok önemli bide hayırlısıyla demek gerek tüm dualarımızın başında çünkü bazen çok istediğimiz şeyi Rabbim veriyo fakat hayırlı olan bu değilmiş diyorsun yıllar sonra ne yazık ki bunu da yaşadığımı düşünüyorum Rabbim bize hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin eşlerimizle sağlıklı hayırlı bir ömürde onları büyütmek nasip etsin birlikte inşallah AMİİİİN:Saruboceq:

Sekercim,

Nasilsin? msn cok acamıyorum gün içinde işteyim o yüzden açık değil. Neler yapıyorsun? Tedaviye devammı? Yoksa beklemedemisin. Selamlar...

canım sen nasılsın nasıl bebişimiz iyi mi? Sizde katılıyosunuz değil mi dualarımıza kaydirigubbakcemile5

Canlarım merhaba hepinize iyi aksamlar.
Biz şimdi eşimin sonuclarını aldık.
Malesef yine sperm yok :çok üzgünüm: Zaten cıkmayacağını biliyorduk.
Ama hormonlarda düzelme var çok sükür.
Belki de aldığımız bitkiler işe yarıyordur.
Bu ay tribulusuda kullanacaz bakalım gelecek aya neler olacak.

Geçen ay -------------------- Bu ay

Fsh: 31.76 --------------------- 23.34

Lh : 40.55 -------------------- 11.77

Testesteron : 11.52 ------------------- 2.51

TEstesteronumuz bu kadar düşmese iyi olacaktı ama zaten ilaçla yükselmişti

Son düzenleme:
günaydın kızlar
deryacıgım inşallah umut oldun bizlere ve işallah ikiz bebeşlerin olur

saol canım bende ikiz veya üçüz istiyorum 3 embiryo kondu ya inşallah üçüde tutunur inşallah bana miniklerim birde hastaneden transfer günü konulan embiryoların resimlerini verdiler papatyam onlar benim sizlerdende güzel haberler bekliyorum canlarım kaydirigubbakcemile5

Şekerler ben geldim nasılsınız bakim
ama kimse yok hadi birisi gelsinde konuşalım

derya arkadaşımız çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş.

[/QUevet canım fsh ve lh ne güzel düşmüş ya ay bu rakamları biz görürmüyüz acaba sperm belkide almanda o konuştuğumuz yöntemle yapılsa çıkardı amaaaan tesede çıksın da biz ona razıyız zaten deme canım hadi bakalım hayırlısıyla daha güzel sonuçlar alırsınız inşallah:dance:

Sekercim,

çok sagol arkadaşım aynı hala beklemedegim sen napıyosun küçük melegin nasıl allahım yardımcın olsun beni unutmadıgına sevindim dualarım seninle canım benim:nazar::Saruboceq:

canım benim sonuçlara sevindim inşallah bidaki testlerdede sperm bulunur allah büyük.canım testestoron yoksa kullandıgımız kürlerdenmi düştü bizimkide 3.88di inşallah dahada düşmez biraz korktum canım..:nazar:

X