Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hiç deme tatlışım ya ben yazdım kaçtılar sanki hortlak yazdı yazıyı
küstüm ağlıcam ben bi daha yazmam
aman yazarım be ben burasız yapamammmmmmm
cnm cadı değil bence ben çaklakımmmmmm

cemrem canım sen bizden tecrübelisin biz celalettin hocaya gidecezde ben çalıştığım için müdür pazartesi izin veriyo haftasonuda evdeyim tahliller bir günde çıkarmı birde cumartesine randevü verirmi hoca yardımcı olursan sevinirim

canim benim senin adina cok sevindim sen kac senelik evlisin daha önce tedavi falan gördünüzmü yazabilirsen sevinirim. umudumu yitirmek istemiyorum ama 9 sene cok uzun bir süre gibi geliyor bana hep olumsuzluklarla karsilasinca ama herseyin hayirlisi yinede sperm cikisindan sonra ne yaptiniz peki

Canım ben üçübiraradanın arkadaşının çocuğu için 2 tane yasin okudum.rabbim anasına babasına bağışlasın inşallah.sağlıklı bir hayat nasip etsin mevlam.

eşim dün celalettin hocadaydı
spermiyogram sonucunu yazıyorum

Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 510 000 /cc
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 990 000/cc

buna göre ccde 990 000 immatür germ hücresi var hoca iyi demiş tedaviye devam edeceğiz 2,5 ay sonra tekrar bakacak sonuçlara
inhibin testi ayın 4'ünde çıkacak inşallah iyi olur sonucumuz
pazartesi arayacağız bize bitkisel kür gönderecek

7 senelik evliyiz biz gormedigimiz tedavi kalmadi tese micro tese oldu esim sonuc hep0
Yillarca ne varsa yaptik olmadi ama celalettin hocada 8 aydir tedavideyiz ve mevlam nasip etti cikus oldu spermleri gorduk darisi size olsun
Cikis olunca dondururup tup bebek denemesi yapicaktik ama sonraki testte 3 tane ve kalutesi az dedi laborant o yuzddn donduramadik bayramdan sonra test yapicak esim cikarsa dondutup tup bebek denicez

Son düzenleme:

Cnm hormon tahlili yapiliyo zaten onlarda sabah kan verirseniz saat3 e kadar cikiyo ayni gun
Cumartesi dr izinli cnm a hafta ici randevu var inslh guzel sonuclar alirsiniz

Tatlim ne guzel hucre gormek bile darisi spermlere olsun onlarin hepsi kaliteli ve canli sperme donussun
Inhibin de ne cikarsa ciksin sonucta harrketlenme var ya bu bile yolun yarisi kadar umut veriyo insana..

kizlar hücre, immatür germ hücrede yazan sayimi oluyor

Hucre sperim olusmasindaki safhalari cnm immatur germ, germ hucresi ,yuvarlak hucre bunlar dan sonrada sperm cnm
immatur germ yazisinin kardisinda yazan rakamlar normal degerler diye yazmiyorsa o cikanin sayisidir.sizde hucre varmi

gözünaydın
halay çekeyim

bize umut oldun canım
inşallah hamileyim diye yazdığın zamanlarda gelir yine halaylar çekeriz

Ins Sagol canim darisi en kisa zamanda senin basina olsun
Bak hucreler cikmis insllah bidaki teste spermde cikar

Hucre sperim olusmasindaki safhalari cnm immatur germ, germ hucresi ,yuvarlak hucre bunlar dan sonrada sperm cnm
immatur germ yazisinin kardisinda yazan rakamlar normal degerler diye yazmiyorsa o cikanin sayisidir.sizde hucre varmi

canim biz yurt disinda kaliyoruz burda hic bir doktor hücre var falan demedi celalettin hocaninda acikcasi konusmasindan pek anlamadim inhibin b falan iyi cikti dedi hücre cikisi falan söylemedi. simdi celalettin hocanin yaptirdigi spermiogram raporuna baktim orda immatür germ hücre sayimi 860 000/cc yaziyor yani simdi bizde hücre varmi demek anlayan varsa yazarsa sevinirim

pıtırcıkcım canım seval için besmelei şerifleri okudum Rabbim kabul etsin bol spermli bol bol boll bebişli günler onların olsun :)))))))))))

Allah razı olsun,ne güzel dua etmişsin..canı gönülden amin diyorum...ben buraya kendi başımdan geçenleri,drumdan ne kadar memnun kaldığımı yazarken inan böyle olacağını düşünemedim...celalettin hoca yı ben yazdım evet ama bence bu kadar rağbet görmesini sizler sağladınız...sadece benim yazmamla bu kadar kişi gitmezdi..sizlerin sonuçları iyi oldukça insanlar haklı olarak umutlanmaya başladılar....rabbimden duam herkes mucizesine kavuşsun....sie gelince bu kadar kısa sürede bu kadar artış olduysa bebişin doğal yolla gelebilir...yumurtlama dönemlerine dikkat et..hatta hemen bu ay yumurtlama takibi yaptır...herkesin döngüsü10-20gün arasında oilmayabilir...çok daha iyi haberlerini bekliyoruz

Çiçek bizimde sonucumuz maturasyon aresti bize durumunu ayrıntılı yazarmısın acaba celallettin hocadan cok daha önce mi bulundu yoksa tedaviden sonra mı oldu tedavi için neler kullandınız birde daha önceki tese yada sperm testlerinde sperm görmüşmüydunuz ayrıntılı cevaplarsan cok memnun olurum hayırlı olsun canım

kendİmden bahsedeyim biraz
ben ramazan bayramı dönüşünden sonra... rahimde sorun varmı yokmu diye merak ettim ve hiç çekdirmemiş olduğum rahim filmini çekdirmeye karar verdim 2 hafta önce anestesisiz 400e çekdirdim ağrım oldumu oldu ama 2 saniyelikdi çekilmicek ağrı değildi neyse rahim filminde iki tüpümde tıkalı çıkdı gerisinde sorun yok polip miyom tarzı sorun yok yani..
dr la görüştüm ne desin tüpler tıkalı,tıkalı olunca sıvı birikimi olur ve rahme dökülür rahme dökülen sıvı birikimide embriyonun tutunmamasına sebep olur dedi yani %50 lik şansınız %35e düşebilir bu durumda dedi...
bu durumda napabilceğimizi sorunca tekrar laporoskopi dedi ben yaparsam 1000 lira dedi bende gittim ünverstede yaptırdım beleşe ) rahim filmini çekildikten 5 gün sonra üniverstede laparoskopiyle historoskopi oldum tekraradan bu benim 2. ameliyatım artık ameliyata yatmakda kolay gelir oldu bana ama artık pes dedim...çünki tüplerim ameliyattta açık çıktı yani boşu boşuna ameliyat olmuşum şuan dikişlerim geçsin diye bekliyorum artık, bana kalsa kalan tek embriyomuda hemen denicemde heralde 2 ay ara vermek gerekiyormuş ameliyattan sonra..
tek umudum gibi görüyorum kalan tek embriyomuzu inş. bu sefer bu sınavı geçerim
internette araştırmalarıma göre rahim filminde yanılmalar %15 gibi görülebiliyormuş benimkiside %15 liklerdendi sanırım...
girip yazmasamda dışardan takipdeyim kendinize iyi bakın
Allah sperm çıkışları göstersin inş. hepinize.... inş. bütün kader arkadaşlarım çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinize ben çok uğraşdığıma inanıyorum ama henüz kavuşamadım bunada şükür en azından deneme şansım oldu...iyi geceler...

Sendende allah razi olsun ben kalbimden gecenleri yazdim sadece
Bi sey daha geciyor onuda yaziyim dur... Allahim ogluna birde kardes nasip etsin birlikte buyusunler
Benim bu gunler yumurtalama gunum siz dogal yolldan olur dedikce beni heycan sardi
Dusunmek bilecok guzel sagolun
Canim seni bulmusken hemen sorayim bi soru bizim deyer lere burdaki dr 10 bin dedi
Celalettin hocayla konustu esim bu gun oda 100 bin dedi. ( 0,01x10 (6) sence bu hangisi

Güzel haberler var topicte ne güzel dilerim artarak devam eder.

Bizim durumumuzda bi degisiklik yok. Hareketsiz spermleri hareketlendiremedik daha :)

Ayrica nasipse pazar günü haca gidiyorum.hakkinizi helal edin. Oralarda da dualarimda olacaksiniz. Sizde beni dualarinizda anarsaniz sevinirim.
Allaha emanet olun.

Iki defa tese oldu Tese patoloji sonucu maturasyon aresti cikmisti canim...biz haziranda cellalettin hocaya gittik ilk gidisimizdi
Sperm tahlinde o zaman 4,5 tane sperm bulunmus bu ilkti ..sona tedaviye basladik hocayla hoca antibiyotik verdi ( tedradox ve ruiid)
Ersel beyde leydig , sertoli ve hprex , kfrex gonderdi bunlari kullandi esim

Canım bu yazdığın işlemin sonucu yüzbin eder.)) sperm sayınız onbin değil yüzbin..))) inşallah daha çoğalacak....yumurtlamaya dikkat et....rahat ol...rabbim tez vakitte göndersin yavrunu kollarına....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…