hiç deme tatlışım ya ben yazdım kaçtılar sanki hortlak yazdı yazıyı
küstüm ağlıcam ben bi daha yazmam
aman yazarım be ben burasız yapamammmmmmm
cnm cadı değil bence ben çaklakımmmmmm
Cnm merhaba benim esim sercoll cell bizde celalettin beyde tedavideyiz ve bizde tedavinin ardindan yaklasik 6ay sonra ilk ddfa ilk kez sperm bulundu 6 tane hemdeumudunu yitirme sakin oljyo
Gec belki ama lluyo cnm tedaviniz inslh sizede bol bol kaliteli spermler getirsin..
canim benim senin adina cok sevindim sen kac senelik evlisin daha önce tedavi falan gördünüzmü yazabilirsen sevinirim. umudumu yitirmek istemiyorum ama 9 sene cok uzun bir süre gibi geliyor bana hep olumsuzluklarla karsilasinca ama herseyin hayirlisi yinede sperm cikisindan sonra ne yaptiniz peki
7 senelik evliyiz biz gormedigimiz tedavi kalmadi tese micro tese hep ooooooo celalettin hocada 8 aydir tedavideyiz
cemrem canım sen bizden tecrübelisin biz celalettin hocaya gidecezde ben çalıştığım için müdür pazartesi izin veriyo haftasonuda evdeyim tahliller bir günde çıkarmı birde cumartesine randevü verirmi hoca yardımcı olursan sevinirim
eşim dün celalettin hocadaydı
spermiyogram sonucunu yazıyorum
Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 510 000 /cc
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 990 000/cc
buna göre ccde 990 000 immatür germ hücresi var hoca iyi demiş tedaviye devam edeceğiz 2,5 ay sonra tekrar bakacak sonuçlara
inhibin testi ayın 4'ünde çıkacak inşallah iyi olur sonucumuz
pazartesi arayacağız bize bitkisel kür gönderecek
Tatlim ne guzel hucre gormek bile darisi spermlere olsun onlarin hepsi kaliteli ve canli sperme donussun
Inhibin de ne cikarsa ciksin sonucta harrketlenme var ya bu bile yolun yarisi kadar umut veriyo insana..
kizlar hücre, immatür germ hücrede yazan sayimi oluyor
gözünaydın
halay çekeyim
bize umut oldun canım
inşallah hamileyim diye yazdığın zamanlarda gelir yine halaylar çekeriz
eşim dün celalettin hocadaydı
spermiyogram sonucunu yazıyorum
Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 510 000 /cc
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 990 000/cc
buna göre ccde 990 000 immatür germ hücresi var hoca iyi demiş tedaviye devam edeceğiz 2,5 ay sonra tekrar bakacak sonuçlara
inhibin testi ayın 4'ünde çıkacak inşallah iyi olur sonucumuz
pazartesi arayacağız bize bitkisel kür gönderecek
Hucre sperim olusmasindaki safhalari cnm immatur germ, germ hucresi ,yuvarlak hucre bunlar dan sonrada sperm cnm
immatur germ yazisinin kardisinda yazan rakamlar normal degerler diye yazmiyorsa o cikanin sayisidir.sizde hucre varmi
Allah razı olsun,ne güzel dua etmişsin..canı gönülden amin diyorum...ben buraya kendi başımdan geçenleri,drumdan ne kadar memnun kaldığımı yazarken inan böyle olacağını düşünemedim...celalettin hoca yı ben yazdım evet ama bence bu kadar rağbet görmesini sizler sağladınız...sadece benim yazmamla bu kadar kişi gitmezdi..sizlerin sonuçları iyi oldukça insanlar haklı olarak umutlanmaya başladılar....rabbimden duam herkes mucizesine kavuşsun....sie gelince bu kadar kısa sürede bu kadar artış olduysa bebişin doğal yolla gelebilir...yumurtlama dönemlerine dikkat et..hatta hemen bu ay yumurtlama takibi yaptır...herkesin döngüsü10-20gün arasında oilmayabilir...çok daha iyi haberlerini bekliyoruz
Sendende allah razi olsun ben kalbimden gecenleri yazdim sadece
Bi sey daha geciyor onuda yaziyim dur... Allahim ogluna birde kardes nasip etsin birlikte buyusunler
Benim bu gunler yumurtalama gunum siz dogal yolldan olur dedikce beni heycan sardi
Dusunmek bilecok guzel sagolun
Canim seni bulmusken hemen sorayim bi soru bizim deyer lere burdaki dr 10 bin dedi
Celalettin hocayla konustu esim bu gun oda 100 bin dedi. ( 0,01x10 (6) sence bu hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?