Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm çok sevindim gözünüz aydın bunun mutluluğu hiç bitmesin inşlh...
cnm hatırlıyorum hoca size iğne vermemişti sadece ersel beyin kürlerini kullanmıştınız
ama sizde kök hücreleri varmış bitkisellerde hemen onları sperme çevirmiş
ay çok güzel bişi darısı bizlere olsun inşlh.....cnm iyi kalitedelerse hemen tüp bebeğe başlaaa........

Sagol canim darisi basina olsun en kisa zamanda
Icimden herkese sperm cikti demek geliyo
Allahim hepinize nasip etsin bu mutlulugu saskinligi
Evet canim dogru hatirliyorsun vermedi igne
Burdaki dr kalitesini iyi dedi yapila bilirmis tup bebek
Bakalim kafamizi toplayalim nerde yaptircaz burdami turkiyedemi kafam karisti

kızlar şimdi biraz baktımda inhibin B değerinin referans aralıklarına 19 çok düşükmüş hoca nasıl iyi dediki:18::18::18::18:
ecrin cnm ne güzel hücreler bvar gerisi sizinde gelecek çicek gibiiiii................
tatlım inhibin b ye takılma sen az oklsada sizde hücreler var bak hücre varsa sperm er yada geç gelecek bak eşine de hoca olumlu konuşmuş bundan sonra stres yapma dua et ilaçları eşin düzenli kullansın bi daha ki testte spermleri görürsünüz inşlhhhhhhhhhh

Canım sonunda spermler teşrife geçmiş helal olsun onlara
Çok mutlu oldum inan ki.
Çok güzel bir başarı elde ettiniz.
Sabrınızın selametidir işte bu.
Hadi bakalım bundan sonra bebiş haberini vermeni sabırsızlıkla bekliyoruz.
Darısı benimle birlikte diğer arkadaşların başına olsun inşallah.

oooo topiğe can gelmiş özledik böyle haberleri alıp çoğalıp sevinmeye
devamı sırayla hepimizden gelir inşlhhhhhhhhhhhhhhh
yaaaa ben dışarı çıkıcam herkesler burda
ben burdayken de kimsecikler yokkkk
fazla abartmayın yazışmayı ona göre heeee

Son düzenleme:
43 cikmisti ecrin

cemrem sen yüreği ne güzel bi insansın.. teşekkür ederim cnm desteğin için .. bi başlasak bizde ilaçlara hocaya ulaşmamızda vesile olan herkesten Allah razı olsun.. bebek isteyen herkes tez zamanda kavuşssun .. en zor kısırlık sebebi bizimkisi Rabbim inşalah bu mubarek cuma günü duayr sesimizi ..

canım gözünaydın çoooook sevindim süper bir haber bu Allah devaını getirsin inşallah..

canim gozunuz aydin.ne guzel haberler verdin rabbim normal yoldan hamile kalip kucagina alirsin evladini.canlandirdin topigi masallah emeklerinizin mukafatini almayi nasip etsin en yakin zamanda .darisi hepimizin basinaaaa.cok ihtiyacimiz var boyle guzel gelismelere .

canim sizinde hayirlisi olsun tedaviniz.hucreleriniz var ne guzel rabbim sperme donussun biran evvel.bu tedavi sabirli bir surec ama ne guzel siz de hucrereleer varr.ersel beyin ve cellatin beyin yardimlariyla guzel sonuclar almayi nasip etsin allahim.

Sağolun teyzelerrrrrrrr

benim eşimede azo sperm dedi doktor canlı sperm hiç yok bizde çocuk esirgemeye başvurduk yazıldık ama kök hücre 5 yıla kadar türkiyede uygulanacakmış olursa çocuk almış olsakta kendimdende olsun diye uğraşacaz allah nasip ederse inşallah bakalım haktan hayırlısı

Canim ben mavimenekse icin okudum allah kabul etsin
Mavimenekse allahim en kisa zmanda guldursun yuzunu canim allah ne muradin varsa versin

canım coooooooooooooook sevindim.masallah diyeyim.halaya gec kaldım tüh .rabbim dahada artırır canım

Sagol kader darisi basina olsun

Ettiler sonunda tulay herseyin zamani var demekki
Cok sagol darisi sana ve diyer arkadaslara olsun
Bundan sonra sevinelim artik hepimiz

canım gözünaydın çoooook sevindim süper bir haber bu Allah devaını getirsin inşallah..

Ins bengusu sagol canim darisi basina olsun
Hepinizden guzel haberler bekliyorum

Allahim sana ve diyer arkadaslara da nasip etsin canim boyle guzel gelismeleri
Allah razi olsun sagol darisi basina olsun en kisa zamanda

aman allahım bu negüzel bi haberrrrrrrrrrrr
en son cumartesi günü girip yazışmıştım...
pazartesi oğluşumun haberini verip çıkmak zorunda kalmıştım...
yorgunluktan günlerdir girip okuyamadım yazamadım size...
bugün gireyim dedim ve öyle güzel bi haberle karşılaştım ki çok mutlu oldum
canım gözün aydınnnnnnnnnnnnn rabbim bu mutluluğun devamınıda görmeyi nasip etsin inş
iki ameliyatta bulunamayan spermler şimdi doğal yoldan çıkmış hem de 10,000 taaneeeee
canım bu süper bi sonuç...
hatırlarsan bizde de ilk 1-2 tane çıkış vardı...
sonra umutta yaptırdığımız testte yaklaşık 100 bin tane dondurulmuştu da deliye dönmüştük
sonrasında çok şükür her geçen gün artmaya devam etti sperm sayımız...
bence sizinde öyle olacak sperm sayınız artmaya devam edecek
canım bian evvel eşin tekrar test versin ve dondurun işi sağlama almakta fayda var...
ayrıca tüp bebek tedavisine başlayana kadar bence yumurtlama günlerine dikkat edin canım...
olmaz olmaz diye bişey yok 1 spermle bile oluyor yeter ki rabbim istesin...
bana hepiniz senin doğal yoldan olacak demiştiniz ama bende pko olduğu için ihtimal vermyordum ama çok şükür oğluşum süpriz yaptı
seda_ecrin ve mikelaze yaklaşık 500 bin spermle doğal yoldan hamile kaldılar
hayalimmmm doğal yoldan hamile kaldıktan sonra test yaptırmıştı 12 sperm bulunmuştu o sayıyla hamile kaldı
onun için bundan sonra dikkat et canım bakarsın tüp bebeğe başlamadan geliverir mucizen
bende hep derdim önemli olan bebişime kavuşmak tüp bebek tedavisi veya doğal yoldan farketmez diye...
eminim sende öyle düşünüyorsun ama şartları değerlendirmekte fayda var
inş en kısa zamanda rabbim uğraştırmadan nasip eder mucizenizi
çok çok mutlu oldum senin adına halayımıda çekeyim tam olsun

Baharcigim cinsiyet belli olmus hayirli olsun canimmm
Allah sag salim kucaginada aldigingunleri gostersin

saol canım en kısa zamanda senin mucizenin haberinide alırız inş

Son düzenleme:

canım gözün aydınnnnnnnn
inş en kısa zamanda spermleride görürsünüz
dualarım seninle canım allah yüzünüzü güldürsün...

canım inhibin b testine takılma nurusimanın eşinde 2 çıkmıştı ama m.tesede bulundu sperm...
ki hep diyorlar bu değer değişkendir tedaviyle sonuç değişir diye...
bak negüzel hücre çıkışı var inş en kısa zamanda sperme dönüşür hepsi

maşaallah canım Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. her karanlığın ardından mutlaka bir güneş doğarmış doğan güneşin hiç batmasın inşallah..

canım çok saol inş her kontrolde daha iyi haberler alırız eşimden
rabbim herkese önce sağlık sıhat versin inş
dualarını eksik etme canım...

canım Rabbim hayırlı bir evlat eylesin inşallah sağlıklıca kucağınızada alın..

aminnnnnnn canım allah razı olsun rabbim sizinde yüzünüzü evlatlarınızla güldürsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…