kendİmden bahsedeyim biraz
ben ramazan bayramı dönüşünden sonra... rahimde sorun varmı yokmu diye merak ettim ve hiç çekdirmemiş olduğum rahim filmini çekdirmeye karar verdim 2 hafta önce anestesisiz 400e çekdirdim ağrım oldumu oldu ama 2 saniyelikdi çekilmicek ağrı değildi neyse rahim filminde iki tüpümde tıkalı çıkdı gerisinde sorun yok polip miyom tarzı sorun yok yani..
dr la görüştüm ne desin tüpler tıkalı,tıkalı olunca sıvı birikimi olur ve rahme dökülür rahme dökülen sıvı birikimide embriyonun tutunmamasına sebep olur dedi yani %50 lik şansınız %35e düşebilir bu durumda dedi...
bu durumda napabilceğimizi sorunca tekrar laporoskopi dedi ben yaparsam 1000 lira dedi

bende gittim ünverstede yaptırdım beleşe

) rahim filmini çekildikten 5 gün sonra üniverstede laparoskopiyle historoskopi oldum tekraradan bu benim 2. ameliyatım artık ameliyata yatmakda kolay gelir oldu bana ama artık pes dedim...çünki tüplerim ameliyattta açık çıktı yani boşu boşuna ameliyat olmuşum

şuan dikişlerim geçsin diye bekliyorum artık, bana kalsa kalan tek embriyomuda hemen denicemde heralde 2 ay ara vermek gerekiyormuş ameliyattan sonra..
tek umudum gibi görüyorum kalan tek embriyomuzu inş. bu sefer bu sınavı geçerim

internette araştırmalarıma göre rahim filminde yanılmalar %15 gibi görülebiliyormuş benimkiside %15 liklerdendi sanırım...
girip yazmasamda dışardan takipdeyim

kendinize iyi bakın

Allah sperm çıkışları göstersin inş. hepinize.... inş. bütün kader arkadaşlarım çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinize ben çok uğraşdığıma inanıyorum ama henüz kavuşamadım bunada şükür en azından deneme şansım oldu...iyi geceler...