Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cicek canim gozun aydin cok sevindim ya muhtesem bir haber bu
Rabbimin mucizesi azodan kurtuldunuz ...ne guzel simdi uzerinden buyuk bir yuk kalkmistir,Ins bizede nasip olur sperm cikici

Canım bu yazdığın işlemin sonucu yüzbin eder.)) sperm sayınız onbin değil yüzbin..))) inşallah daha çoğalacak....yumurtlamaya dikkat et....rahat ol...rabbim tez vakitte göndersin yavrunu kollarına....

Canim inanamiyorum gercektenmi
Ama burdaki doktor niye 10 bin diyor cok sagol ya
Biz hangi doktora inanacagimizi sasirdik

Canim hosgeldin allah kabul etsin gule gule git gel

Cicek canim gozun aydin cok sevindim ya muhtesem bir haber bu
Rabbimin mucizesi azodan kurtuldunuz ...ne guzel simdi uzerinden buyuk bir yuk kalkmistir,Ins bizede nasip olur sperm cikici

Lamyay cok sagol canim darisi basina olsun
Sende yasa bu mutlulugu en kisa zamanda

Esim test vermisti ne yazikki sperm cikmadi yine.....koca sifir...6aydir bir umutla tedavi oluyoruz belki bizdede cikar umuduyla ama yine cikmadi...
Hormonlar soyle Fsh1.86
Lh 0.17
Testestoron 6.39
Bakalim celalettin hocaya sonuclari yazicaz o ne diyecek bakalim
Insallah birdahaki sefere sperm cikti demek banada nasip olur

Canım bu yazdığın işlemin sonucu yüzbin eder.)) sperm sayınız onbin değil yüzbin..))) inşallah daha çoğalacak....yumurtlamaya dikkat et....rahat ol...rabbim tez vakitte göndersin yavrunu kollarına....

Cnm on bin eder işlemin sonucu 0,01 1/100 demek 10 üzeri 6 ise 1.000.000 ( bir milyon) demek çarparsan bu iki sayıyı iki sıfır silinir ve 10.000 (on bin) kalır .. Bidahakine de inşallahh 100.000 olur

canım dün bende öğrendim haberlerin en güzelini.çooook mutlu oldum senin adına.bizlerin de yeniden umutları yeşerdi.son zamanlarda güzel haber alamıyorduk topiğimizde.ilaç gibi geldi haberin.
rabbim sayılarınızı katlanarak arttırıp,bebişin süpriz yapsın inşallah.bukadar mücadelenin sonucu rabbim mükafatını veriyor inşallah.çooook tebrikler.

ah canım ya üzülmemek elde değil ama kendimize yine kendimiz moral vereceğiz.daha zamanı değil demek ki.ama bak mutlu sona ulaşan çok arkadaşımız oldu.muhakkak bizde o güzel günleri göreceğiz.rabbim yardımcımız olsun herbirimize inş.

Baharım günaydın,
nasılsın güzel anne.oğluşun nasıl hissettiriyor mu artık kendini ?
isim düşünmeye başlamışsınızdır hayırlısıyla.
bende çiçek arkadaşımızın güzel haberi ile tekrar umutlandım.eşimin bu hafta Celalettin hocayla kontrolu vardı.işleri çıktı gidemedi.haftaya gidecek ama günü belli değil.bende çok heycanlıyım ama çok ta umudum yok.allah bizlerede inşallah güzel son yazssın.

Sağoll Bahar teyzemmmm öpüyorummmm .
inşallah tatlım sende bundan sonraki aşamaları sorunsuz atlatırsın.

Bahar:
Canım denize tebrik ederim Allah hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin

saol canım inş bizde senin güzel haberini alırız

hiç deme tatlışım ya ben yazdım kaçtılar sanki hortlak yazdı yazıyı
küstüm ağlıcam ben bi daha yazmam
aman yazarım be ben burasız yapamammmmmmm
cnm cadı değil bence ben çaklakımmmmmm

aaa olur mu öyle şey tatlım herkes seni dinledi işte fazla yazışmayın dedin herkes kaçıştı bende kaldım öylece
bak sen neler diyor kendine sen bizim pamuk prensesimizsin tatlımmmmmmmmmmmm

canım gözün aydın hücre sayınız oldukça fazla inş en kısa zamanda hepsi sperme dönüşür

canım benim bende seni merak ediyordum hatta dün yazmıştım neyapacaksınız diye senden haber aldığıma çok sevindim
öncelikle geçmiş olsun canım...
hsg çektirmen iyi olmuş ama nasıl böyle bi hata olur :44:
yok yere bi ameliyat daha olmuşsun kıyamam ben sana...
canım dediğin gibi gerçekten çok olumsuzluklar yaşadın sen ama inş bundan sonra herşey yolunda gider
hayırlısı ile dondurulmuşunu alır bize güzel haberini verirsin inş

canım hacca gidiyormuşsun çok sevindim hayırlısıyla gidip dönersin inş
varsa hakkımız helal olsun canım sende helal et...
bizim içinde dua et kutsal topraklarda allaha emanet ol canım

günaydın bitanem
iyiyim çok şükür canım...
valla tatlım ara ara küçük küçük bişeyler hissediyorum ama bebiş olduğundan emin değilim
kelebek çırpıntısı gibi diyorlar arkadaşlar öyle ufak ufak bişeyler hissediyorum ama emin değilim işte
tekmelerini hissettiğim günlerde gelir inş
canım biz eşimle evlendiğimiz zamanlar oğlumuz olursa ismi şu olacak diye bi karar vermiştik...
eşim o olsun istiyor bende beğeniyorum ama biraz daha düşünelim diyorum...
benim oğlumun ismi 5 sene önce kondu diyor kociş fırsat vermiyor
hayırlısı artık canım...
canım çiçek'e çok sevindim bende
allah aynı mucizeyi hepinize nasip etsin inş
inş test sonucunda bi şokda siz yaşarsınız canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…