günaydın bitanem
iyiyim çok şükür canım...
valla tatlım ara ara küçük küçük bişeyler hissediyorum ama bebiş olduğundan emin değilim
kelebek çırpıntısı gibi diyorlar arkadaşlar öyle ufak ufak bişeyler hissediyorum ama emin değilim işte
tekmelerini hissettiğim günlerde gelir inş
canım biz eşimle evlendiğimiz zamanlar oğlumuz olursa ismi şu olacak diye bi karar vermiştik...
eşim o olsun istiyor bende beğeniyorum ama biraz daha düşünelim diyorum...
benim oğlumun ismi 5 sene önce kondu diyor kociş fırsat vermiyor
hayırlısı artık canım...
canım çiçek'e çok sevindim bende
allah aynı mucizeyi hepinize nasip etsin inş
inş test sonucunda bi şokda siz yaşarsınız canım dualarım seninle
inşallah bu güzel mucizeleri bizlerde yaşarız.
ah kuzum eşimde ilerleme olsunda varsın yavaş yavaş olsun.busfer ben çok stresliyim.sadece Ersel Hocanın kürlerini kullanıyor.eksra birşey yemiyor.çok mu az oldu acaba diyorum ama kısmet.
bebişin bundan sonra ben burdayım anne hissiyormusun beni diyecek allahın izniyle.ismi ne olursa olsun.yeterki yanında olsun.
bebişine emanetsin kuzum.allahım bir ömür boyu mutlu etsin sizi
tatlım sizde de yazıyorsa ne güzel işte sizde de hücreler var mevlam onları sperme dönüştürsün inşlh en kısa zamanda bence siz tedaviye aralıksız devam edin güzel sonuçlar alacaksın cnm evet her laborant hucreleri yazmıyorlar bide belli bi sperm sayısı nın altında olanları bile yazmayan yerler var cnm sen sevin dua et gerisi gelicekk senelerin acısı kucağında bebeğinle unutacaksın..canim biz yurt disinda kaliyoruz burda hic bir doktor hücre var falan demedi celalettin hocaninda acikcasi konusmasindan pek anlamadim inhibin b falan iyi cikti dedi hücre cikisi falan söylemedi. simdi celalettin hocanin yaptirdigi spermiogram raporuna baktim orda immatür germ hücre sayimi 860 000/cc yaziyor yani simdi bizde hücre varmi demek anlayan varsa yazarsa sevinirim
hoşgeldin cnm bende seni merak ediyordum ne yaptı bu kız diye demek rahim filmi çektirdin ve ameliyat oldun allah allahh senin şansına güzelim bosuna oldun demek olsun vardır hayır inşlhh 2 ay sonra bu çektiğin sıkıntıların mükafatı gelicek göbişine....yaz ara sıra güzelim kendinden haberdar et bizikendİmden bahsedeyim biraz
ben ramazan bayramı dönüşünden sonra... rahimde sorun varmı yokmu diye merak ettim ve hiç çekdirmemiş olduğum rahim filmini çekdirmeye karar verdim 2 hafta önce anestesisiz 400e çekdirdim ağrım oldumu oldu ama 2 saniyelikdi çekilmicek ağrı değildi neyse rahim filminde iki tüpümde tıkalı çıkdı gerisinde sorun yok polip miyom tarzı sorun yok yani..
dr la görüştüm ne desin tüpler tıkalı,tıkalı olunca sıvı birikimi olur ve rahme dökülür rahme dökülen sıvı birikimide embriyonun tutunmamasına sebep olur dedi yani %50 lik şansınız %35e düşebilir bu durumda dedi...
bu durumda napabilceğimizi sorunca tekrar laporoskopi dedi ben yaparsam 1000 lira dedibende gittim ünverstede yaptırdım beleşe ) rahim filmini çekildikten 5 gün sonra üniverstede laparoskopiyle historoskopi oldum tekraradan bu benim 2. ameliyatım artık ameliyata yatmakda kolay gelir oldu bana ama artık pes dedim...çünki tüplerim ameliyattta açık çıktı yani boşu boşuna ameliyat olmuşum şuan dikişlerim geçsin diye bekliyorum artık, bana kalsa kalan tek embriyomuda hemen denicemde heralde 2 ay ara vermek gerekiyormuş ameliyattan sonra..
tek umudum gibi görüyorum kalan tek embriyomuzu inş. bu sefer bu sınavı geçerim
internette araştırmalarıma göre rahim filminde yanılmalar %15 gibi görülebiliyormuş benimkiside %15 liklerdendi sanırım...
girip yazmasamda dışardan takipdeyimkendinize iyi bakın
Allah sperm çıkışları göstersin inş. hepinize.... inş. bütün kader arkadaşlarım çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinize ben çok uğraşdığıma inanıyorum ama henüz kavuşamadım bunada şükür en azından deneme şansım oldu...iyi geceler...
inşlh güzelim sizinkilerde tez zamanda canlanır da sende yazarsınGüzel haberler var topicte ne güzel dilerim artarak devam eder.
Bizim durumumuzda bi degisiklik yok. Hareketsiz spermleri hareketlendiremedik daha :)
Ayrica nasipse pazar günü haca gidiyorum.hakkinizi helal edin. Oralarda da dualarimda olacaksiniz. Sizde beni dualarinizda anarsaniz sevinirim.
Allaha emanet olun.
cnm üzüldüm ya zaten şu spermler acayip nazlılar he bi gelmek bilmiyolar gelince de ce eee deyip kaçıyorlarEsim test vermisti ne yazikki sperm cikmadi yine.....koca sifir...6aydir bir umutla tedavi oluyoruz belki bizdede cikar umuduyla ama yine cikmadi...
Hormonlar soyle Fsh1.86
Lh 0.17
Testestoron 6.39
Bakalim celalettin hocaya sonuclari yazicaz o ne diyecek bakalim
Insallah birdahaki sefere sperm cikti demek banada nasip olur
hadi cnm sıra sende demek güzel halaylık haberler alalım senden de inşlhhhhhhhhhhhhhhhhBaharım günaydın,
nasılsın güzel anne.oğluşun nasıl hissettiriyor mu artık kendini ?
isim düşünmeye başlamışsınızdır hayırlısıyla.
bende çiçek arkadaşımızın güzel haberi ile tekrar umutlandım.eşimin bu hafta Celalettin hocayla kontrolu vardı.işleri çıktı gidemedi.haftaya gidecek ama günü belli değil.bende çok heycanlıyım ama çok ta umudum yok.allah bizlerede inşallah güzel son yazssın.
eşim dün celalettin hocadaydı
spermiyogram sonucunu yazıyorum
Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 510 000 /cc
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 990 000/cc
buna göre ccde 990 000 immatür germ hücresi var hoca iyi demiş tedaviye devam edeceğiz 2,5 ay sonra tekrar bakacak sonuçlara
inhibin testi ayın 4'ünde çıkacak inşallah iyi olur sonucumuz
pazartesi arayacağız bize bitkisel kür gönderecek
kendİmden bahsedeyim biraz
ben ramazan bayramı dönüşünden sonra... rahimde sorun varmı yokmu diye merak ettim ve hiç çekdirmemiş olduğum rahim filmini çekdirmeye karar verdim 2 hafta önce anestesisiz 400e çekdirdim ağrım oldumu oldu ama 2 saniyelikdi çekilmicek ağrı değildi neyse rahim filminde iki tüpümde tıkalı çıkdı gerisinde sorun yok polip miyom tarzı sorun yok yani..
dr la görüştüm ne desin tüpler tıkalı,tıkalı olunca sıvı birikimi olur ve rahme dökülür rahme dökülen sıvı birikimide embriyonun tutunmamasına sebep olur dedi yani %50 lik şansınız %35e düşebilir bu durumda dedi...
bu durumda napabilceğimizi sorunca tekrar laporoskopi dedi ben yaparsam 1000 lira dedibende gittim ünverstede yaptırdım beleşe ) rahim filmini çekildikten 5 gün sonra üniverstede laparoskopiyle historoskopi oldum tekraradan bu benim 2. ameliyatım artık ameliyata yatmakda kolay gelir oldu bana ama artık pes dedim...çünki tüplerim ameliyattta açık çıktı yani boşu boşuna ameliyat olmuşum şuan dikişlerim geçsin diye bekliyorum artık, bana kalsa kalan tek embriyomuda hemen denicemde heralde 2 ay ara vermek gerekiyormuş ameliyattan sonra..
tek umudum gibi görüyorum kalan tek embriyomuzu inş. bu sefer bu sınavı geçerim
internette araştırmalarıma göre rahim filminde yanılmalar %15 gibi görülebiliyormuş benimkiside %15 liklerdendi sanırım...
girip yazmasamda dışardan takipdeyimkendinize iyi bakın
Allah sperm çıkışları göstersin inş. hepinize.... inş. bütün kader arkadaşlarım çok uğraşmadan kavuşursunuz bebeklerinize ben çok uğraşdığıma inanıyorum ama henüz kavuşamadım bunada şükür en azından deneme şansım oldu...iyi geceler...
Güzel haberler var topicte ne güzel dilerim artarak devam eder.
Bizim durumumuzda bi degisiklik yok. Hareketsiz spermleri hareketlendiremedik daha :)
Ayrica nasipse pazar günü haca gidiyorum.hakkinizi helal edin. Oralarda da dualarimda olacaksiniz. Sizde beni dualarinizda anarsaniz sevinirim.
Allaha emanet olun.
Esim test vermisti ne yazikki sperm cikmadi yine.....koca sifir...6aydir bir umutla tedavi oluyoruz belki bizdede cikar umuduyla ama yine cikmadi...
Hormonlar soyle Fsh1.86
Lh 0.17
Testestoron 6.39
Bakalim celalettin hocaya sonuclari yazicaz o ne diyecek bakalim
Insallah birdahaki sefere sperm cikti demek banada nasip olur
3 tane de ben okurum ins.canimARKADAŞLAR UCUBİRARADANIN ARKADAŞININ ÇOCUĞU İÇİN UCUBİRARADA İLE BİRLİKTE YASİN BAŞLATTIK.
MİNİK ÇOCUK RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRECEKMİŞ
İNŞ RİSKLİ AMELİYATI BAŞARIYLA GEÇER VE SAĞSALİM AMELİYATTAN ÇIKAR....AMİN.
PITIRCIK_43 ................. 10 adet ..=okudu
UCUBİRARADA .............. 10 ADET
SAYES .. . 1 ADET
ECRİN23 . 2 ADET
İLKBAHAR_İLKBAHAR 4 ADET
PEMBE85 2 ADET .=okudu
şu anda 29 adet yasin olsu .....
kalan 12 ...... arkadaşlar okumak isteyen yazarsa sevinirim.......
3 tane de ben okurum ins.canim
eşim dün celalettin hocadaydı
spermiyogram sonucunu yazıyorum
Round Cell Sayımı : 1 500 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 510 000 /cc
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 990 000/cc
buna göre ccde 990 000 immatür germ hücresi var hoca iyi demiş tedaviye devam edeceğiz 2,5 ay sonra tekrar bakacak sonuçlara
inhibin testi ayın 4'ünde çıkacak inşallah iyi olur sonucumuz
pazartesi arayacağız bize bitkisel kür gönderecek
DOĞADANDEVA İÇİN besmele okuyoruz
ALEV99------ HUZURYOLU ------ESMA DAN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
19 eylül perşembeden -------------- 21 eylül cumartesi saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz . 2055 .=okudu
2--- pıtırcık_43 .. 1925
3-- tülay20 2055 ..=okudu
4cemrem29 2250 ..=okudu
5denizbulutu 2055 .=okudu
6zambak06 . 2055 .=okudu
7aruna 2055 .=okudu
8alev99 . 2120
9ecrin23 . .. 2055 ..=okudu
10cicek00 . 2055 ..=okudu
11balım1905 . 2055 ..=okudu
12ervae . 2055 ..=okudu
13huzuryolu 2055
14bengusuu . 2055 ..=okudu
15esma 2055
16hasretim01 .. 2055 ..=okudu
17her şeygüzelolcak 2055 ..=okudu
18ilkbahar_ilkbahar .. 2055 ..=okudu
19ese44 ... 2055 ..=okudu
20doğadandeva . 2055 ..=okudu
21lamyay 2055 .=okudu
22mavimenekşe .. 2055 =okudu
23seval0817 2055 ..=okudu
24papatyainci .. 2055 ..=okudu
25pembe85 .. 2055 ..=okudu
26yeşil034 2055 ..=okudu
27-- ecrin_bebek .. 2055 ..=okudu
28eda09 2055 ..=okudu
29derya06 .. 2055 ..=okudu
30edebal 2055 ..=okudu
31sağanak . 2055
32esmerimyarim 2055 .=okudu
33-- ucubirarada 2055 ..=okudu
34papatyayarim 2055 .=okudu
ARKADAŞLAR SAĞANAKTAN HALA BİR HABER YOK ....ÜZÜLEREK LİSTEDEN ÇIKARDIM.SAYI KARIŞMASIN DİYE ŞİMDİYE KADAR YAYINLADIĞIM LİSTEDEKİ SAĞANAK YERİNE BESMELEYİ BEN OKUYACAĞIM...HABERİNİZ OLSUN..
ARKADAŞLAR BİRDE SİZDEN RİCAM BÜTÜN LİSTELERDEKİ ARKADAŞLARA BİRAZ DAHA HIZLI OKURSAK LİSTELERİ BİR AN ÖNCE TAMAMLARIZ.
HER OKUNAN BESMELE BİZE OKUNMASA BİLE İNANIN SEVABI OKUYANLARA KAT KAT DÖNER.
ALLAH KABUL ETSİN...AMİN
Iki defa tese oldu Tese patoloji sonucu maturasyon aresti cikmisti canim...biz haziranda cellalettin hocaya gittik ilk gidisimizdi
Sperm tahlinde o zaman 4,5 tane sperm bulunmus bu ilkti ..sona tedaviye basladik hocayla hoca antibiyotik verdi ( tedradox ve ruiid)
Ersel beyde leydig , sertoli ve hprex , kfrex gonderdi bunlari kullandi esim
Güzel haberler var topicte ne güzel dilerim artarak devam eder.
Allaha emanet olun.
Cnm on bin eder işlemin sonucu 0,01 1/100 demek 10 üzeri 6 ise 1.000.000 ( bir milyon) demek çarparsan bu iki sayıyı iki sıfır silinir ve 10.000 (on bin) kalır .. Bidahakine de inşallahh 100.000 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?