Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pıtırcık bende doğadandevanın besmelesini okudum Rabbim gönlündekileri gerçeğe dönüştürsün arkadaşımızın

selam aleykum kızlar bende dua listesine dahil olmak istiyorum hangi arkadaşa çekiliyorsa bende çekerim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Canim allah yardimcin olsun allahim kolay dogum nasip etsin

Canim seval icin okudum ben allah kabul etsin
Sevalcigim allahim gonlunun muradini versin canim ikiz ikiz evlatlarin olsun ins

Son düzenleme:
PITIRCIK PITIRCIK
cnm ben SEVAL0817 arkadaşın besmelelerini okudum allah kabul etsin tez zamanda duaları dilekleri niyetleri kabul olsun inşlh amin....

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlr belki yeri değil ama bilen arkadaşlar eşimin sperm tahlil sonucunu yorumlar mısınız. ph 8,0 konsantrasyon 76,000.000/ml prograsif hızlı hareket %14 prograsif yavaş hareket %26 yerinde hareket %10 hareket etmeyen %50 morfoloji %15 baş anomalisi %30 boyun anomalisi %25 kuyruk ano. %25 akrozom ano. %2 tşk ederim.

Ben de denizlide ikamet ediyorum.
Size özelden mesaj yazdım.Umarım okursunuz.

Tülay_20 merhaba.Özelden msjını okudum ancak yeni üye olduğum için sana mesaj gönderemiyormuşum. Sakıncası yoksa yine özelden facebook adresini verirsen seninle görüşmeyi çok isterim.Görüşmek üzere...

günaydın arkadaşlar
hoşgeldin cnm maşallah haftaların gitmiş hep böyle olsun güzelim inşlhh sonuna kadar
ara sıra gel özletme kendini
cnm ayy ne güzel duygulandım ya
rabbim bi avazda kurtarsın senide paşanıda sağlıkla ikinizde evinize gelin darısı bizlere olsun

lamyay ve sevalin besmelelerini okudum.rabbim eslerine sifa versin.yuvalarina cifter cifter saglikli hayirli evlatlar versin.

canım ben arkadaşlarım lamyay,sevalin,mavimenekşenin besmelesini cektim.rabbim arkaşlarımızın niyetini kabul etsin tez zamanda bol bol sperm cıksun

pitircik arkadasimin cocugu icin yasin listesi baslatabilirmisin.

gecen hafta yazmistim arkadasim bu hafta guzel bir haber verd.7ekimde cok risli bir ameliyat gecirecek .hayati tehlikesi cok yuksek.5 yasinda ve doktor %80ameliyattan kurtulma riski var.rabbim evlatlarini onlara bagislasin.yasin okuyabilirmisiniz.kimseyi evladiyla imtihan etmesin.

arkadaşlar yardım lütfen kayın validemle alt alta oturuyoruz ama her gece bende hatta sürekli benim salonumda uyuyor korkuyormuş benim babam da öldü ama annem hiç gelmiyor eşimde de birden anne aşkı debreşti hepsini ben teselli ediyorum delireceğim zaten çocuk mevzu beni yeterince yıprattı sürekli teselli ediyorum onları sanki sorun benim sorunum değilmiş gibi moral bozuk ama tedavi için adım yok ailesinin isteklerinden kendimize fırsat bulamıyoruz artı her gece annesi ile oturmak istemiyorum bana zararı yok ama yalnız kalmaya ihtiyacım var artı okullar da açıldı yorgunum kendi evimde ayağımı uzatamaz hale geldim çok mutsuzum çooooook üzgünüm kafam çok karışık

aynen öyle tatlım .
Rabbim büyük ilçe derken merkeze getiren RAbbim evinizide birgün çocuk sesleriyle şenlendirir.
bayramınız olur inş tatlım benimmmmm.amin.

selam aleykum kızlar bende dua listesine dahil olmak istiyorum hangi arkadaşa çekiliyorsa bende çekerim rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

canım diğer listeye seve seve eklerim ismini.yer gök dua ile .
inş. dualrımız sayesinde kavuşacağız bebişlerimize...
şimdi eklersenm sayı karışır tatlım .
sayılı okuyoruz çünkü....
listeye ekleyince sana yazarım canım.....

tamam tatlım hemen başlatırım ve seve seve okurum yasin .
Allah miniğe şifa versin inş....anne ve babasını boynu bükük bırakmasın.amin.

ARKADAŞLAR UCUBİRARADANIN ARKADAŞININ ÇOCUĞU İÇİN UCUBİRARADA İLE BİRLİKTE 41 YASİN BAŞLATTIK.
MİNİK ÇOCUK RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRECEKMİŞ
İNŞ RİSKLİ AMELİYATI BAŞARIYLA GEÇER VE SAĞSALİM AMELİYATTAN ÇIKAR....AMİN.

KATILMAK İSTEYENLER YAZARSA SEVİNİRİM.....

PITIRCIK_43 .............. 10 adet
UCUBİRARADA ............

Son düzenleme:

Canım beende 2tane aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…