- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
ARKADAŞLAR UCUBİRARADANIN ARKADAŞININ ÇOCUĞU İÇİN UCUBİRARADA İLE BİRLİKTE 41 YASİN BAŞLATTIK.
MİNİK ÇOCUK RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRECEKMİŞ
İNŞ RİSKLİ AMELİYATI BAŞARIYLA GEÇER VE SAĞSALİM AMELİYATTAN ÇIKAR....AMİN.
KATILMAK İSTEYENLER YAZARSA SEVİNİRİM.....
PITIRCIK_43 .............. 10 adet
UCUBİRARADA ............
arkadaşlar yardım lütfen kayın validemle alt alta oturuyoruz ama her gece bende hatta sürekli benim salonumda uyuyor korkuyormuş benim babam da öldü ama annem hiç gelmiyor eşimde de birden anne aşkı debreşti hepsini ben teselli ediyorum delireceğim zaten çocuk mevzu beni yeterince yıprattı sürekli teselli ediyorum onları sanki sorun benim sorunum değilmiş gibi moral bozuk ama tedavi için adım yok ailesinin isteklerinden kendimize fırsat bulamıyoruz artı her gece annesi ile oturmak istemiyorum bana zararı yok ama yalnız kalmaya ihtiyacım var artı okullar da açıldı yorgunum kendi evimde ayağımı uzatamaz hale geldim çok mutsuzum çooooook üzgünüm kafam çok karışık
pitircik cok tsk ederim listeyi yayinlamissin .rabbim tum okuyanlardan razi olsun.bende 10 tane okuyorum.raabbim yardimcilari olsun.rabbim bagislasin evlatlarini cok ugrastilar bu ameliyat icin maliyeti cok yuksek bir ameliyatti gecen hafta yazmistim.ama rabbimin mucilucakzesi normal bir hastanede ameliyat olucak maddi durum asildi mucize eseri iste.ama en zoru hayatu riski cok yuksek kan kaybinin cok olacagi icin %80 riskli gecicek.insa eden
allahim yardimcilari olsun.sizlerdende allah razi olsun.okuduklariniz kat kat fazlasiyla size donsun.hepinizin muradini versin.
merhaba arkadaşlar.... size bir şey soracağım hani hep bahsediyorsunuz ye ersel bey diye bu aktar mı ??? bizede celalettin hoca
aktar numarası verdi aradık bir karışım bide böğürtlen çayı verdi ama adı Mehmet ermiş. hoca aktarı mı değiştirdi yada bizden
başka bu aktardan ilaç alan varmı ????
canım bizde ilk önce mehmet ermişin kürlerini kullandık.
hastalığa göre aktara yönlendiriyor canım celalettin hoca.
gerekli görürse ersel beye de yönlendirecektir....
şifa olsun canım eşine kürlerinizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?