Arkadaşlar iyi akşamlarrr,güzel haberlerim var eşim bugün sperm testi verdi sonuçları aldık sperm çıkmamış amaaaaaa 1 milyon raund cell(yuvarlak hücre)çıkmış bunun 820.000 immatür germ hücre,180.000 lokositmiş,mucize bu olsa gerek çok mutluyuz,en vahim vaka bizdik ALLAHIMIZA binlerce şükürler olsun imkansız denilen oldu :) :) :) :)
hg canım .....
iyi olduğunuza sevindim .....
iyiyim tatlım şükür...
nasıl gidiyor hamişlik.*
güzel geçsin canım hep böyle hamişliğin ve kucağına bir çırpıda alıver inşşş.
dualarımdasın
balımmmmmmmmmmmmmmm
canım çoooook sevindim.
ben de merak ediyordum seni......
demekki üretim başladı.
darısı spermlere canım.
bu sevincin hiç bitmesin aksine spermlerin çıkışıyla artsın.amin.
helal olsun canımcımmmm.
hak olmaz deme öyle.
ben okumadım daha
en son okuyorum fazla, eksik okuyanları tamamlarım diye
sorun olmaz tatlımmmmm olur böyle şeyler
hayırlı günler kızlar....
eşim celalettin beyde tedavi görüyordu 4 ay oldu geçen ay tahlillerini yaptırmıştı herşey normal çıkmış ersel beyin ilaçlarını kullanıyordu tıbbi tedaviye başlamamıştık dr bu sefer iğne tedavisine başlatmış sperm tahlili istememiş 1 2 ay daha bekleyelim öyle yaptıralım ama baya düzelmeler var sizde ersel beylede görüşün size ilaç hazırlasın demiş görüştük hatta bu sefer eşim direk ersel beyin yanına gitti yüz yüze görüştü sıvı ilaç takviyesine başlayacağız demiş onları hazırlayıp kargoyla gönderecek 2 haftadan beri pazartesi ve cuma günleri eşim prengli iğesini vuruluyo sağolsun hastanede iyi bir hemşireye denk geldik onlarda aynı sorunları yaşamışlar eşi microtese olmuş sperm bulunmuş önce ikiz sonrada tek çocuğu olmuş bize detaylı bilgiler verdi eşime göbekten iğne vurulmayı öğretti sağolsun rabbim bizleri hep böyle iyilerle karşılaştırsın inşallah ama tek sorunumuz eşimin işi iğneleri düzenli kullanabilecekmi kendisi uzak yol şöförü bide canı tatlı göbekten vurduğunda acıdı ben hastanede kalçadan yaptıracağım diyo ondada bu sefer hastane araması gerekiyo oda problem bilmiyorum ne yapacak ....birde kızlar eşi hiç ersel beyin hazırladığı sıvı ilaçları kullanan varmı nasıl bişey içilebiliyormu benim koca tozları kullanırken bile zorlanıyordu midesi bulanıyordu şimdi bana soruyor acaba topikte hiç kallanan varmı bir öğren bakim diyo ...rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
Arkadaşlar iyi akşamlarrr,güzel haberlerim var eşim bugün sperm testi verdi sonuçları aldık sperm çıkmamış amaaaaaa 1 milyon raund cell(yuvarlak hücre)çıkmış bunun 820.000 immatür germ hücre,180.000 lokositmiş,mucize bu olsa gerek çok mutluyuz,en vahim vaka bizdik ALLAHIMIZA binlerce şükürler olsun imkansız denilen oldu :) :) :) :)
balım hoşgeldin kız bende seni merak ediyordum ne güzel haberlerle geldin ayyy darısı spermlere olsun inşlhhhhh
hücre gördün ya gerisi gelirrrrrrrr
bengusu cnm evlilikyıldönümün kutlu olsun cnm yuvan eşinle ve evlatlarınla dolsun taşsın inşlhhhh
tülay cnm taşınmışsın güle güle otur evinde inşlh bundan sonra bütün işlerin düzene ve yoluna girer ve artık spermenleriniz gelirrr
balım çok sevindim inşallah artık spermlere sıra geldi zamanla onlarda çıkacaktır inşalalh en kısa sürede tedavine başlayıp hamileyim demende nasip olur
sırada spermler vardır inşallahhh bi an önce onlarıda görürsünüzzz:26::26:
Günaydınnn canımm hoşgeldinnnnn
İnşallah daha nice güzel sonuçlara :)
nasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
nasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?