- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
s.a canlar biz bir gün evdeysek diger gün hast.oluyoruz.kanamam bazen çok bazen az devam ediyor.Allahım yavrularımızı bize bagıslasın inş.dualarınızı herzaman ihissediyoruz.Allah hepinizden razı olsun...Bahar ogluşun olacakmış masallah gözün aydın olsun canım kazasız kavuş inş.Cemrem rüyamda hamileyim diye yazmışshın hepimiz seni tebrik ediyorduk.inş gerçek olur inş...hepinizi öpüyorum.hep dualarımdasınız.
Flzcigm canım benim biz hep hastnelerdeyz.doktor herşeye hazır ol diyor.Allahıma emanetler canım.şekerin normal çıkmış maşallah Allah kazasız kavustursun inş.
s.a canlar biz bir gün evdeysek diger gün hast.oluyoruz.kanamam bazen çok bazen az devam ediyor.Allahım yavrularımızı bize bagıslasın inş.dualarınızı herzaman ihissediyoruz.Allah hepinizden razı olsun...Bahar ogluşun olacakmış masallah gözün aydın olsun canım kazasız kavuş inş.Cemrem rüyamda hamileyim diye yazmışshın hepimiz seni tebrik ediyorduk.inş gerçek olur inş...hepinizi öpüyorum.hep dualarımdasınız.
Selam kızlarrrr nasılsınız..
nzlyln cnm bebeişin kollarındadır şimdi..Rabbim analı babalı büyütsün .
bende bugün şeker yüklememi yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuç.
bunuda atlatmış oldumm..:26:
LAMYAY İÇİN besmele okuyoruz
NİYETİ: eşinden sağlıklı spermin çıkması ve hayırlı Salih Saliha evlatlar sahibi olmak.
22 eylül pazardan ------------- 24 eylül salı saat 22.00 ye kadar
70 bin BESMELE-İ ŞERİFE listesi
1--- sonsuz ……………………………. 2000
2--- pıtırcık_43 ………………………….. 1942
3-- tülay20 …………………………… 2000 …..=okudu
4—cemrem29 …………………………… 2000 …..=okudu
5—denizbulutu …………………………… 2000 …..=okudu
6—zambak06 ……………………………. 2000 …..=okudu
7—aruna …………………………… 2000
8—alev99 ……………………………. 2000
9—ecrin23 ……………………………. .. 2000
10—cicek00 ……………………………. 2000 ……=okudu
11—balım1905 ……………………………. 2000
12—ervae ……………………………. 2000 ……=okudu
13—huzuryolu …………………………… 2000
14—bengusuu ……………………………. 2000 …..=okudu
15—esma ……………………………… 2000
16—hasretim01 ………………………….. 2000 …..=okudu
17—her şeygüzelolcak …………………… 2000
18—ilkbahar_ilkbahar ………………….. 2003 ……=okudu
19—ese44 ……………………………... 2000 …..=okudu
20—kader60 ……………………………… 2000 …..=okudu
21—doğadandeva…………………………. 2055 …..=okudu
22—lamyay ……………………………… 2000 …..=okudu
23—mavimenekşe ……………………….. 2000
24—seval0817 …………………………… 2000 …..=okudu
25—papatyainci ………………………….. 2000
26—pembe85 …………………………….. 2000 …=okudu
27—yeşil034 ……………………………… 2000
28-- ecrin_bebek ………………………….. 2000
29—eda09 ………………………………… 2000
30—derya06……………………………….. 2000 …..=okudu
31—edebal………………………………… 2000
32—sağanak ………………………………. 2000
33—esmerimyarim ………………………… 2000
34-- ucubirarada …………………………… 2000 …..=okudu
35—papatyayarim …………………………… 2000 …..=okudu
hoşbuldum canım pıtırcığım çok şükür bu günümüzehg canım .....
iyi olduğunuza sevindim .....
iyiyim tatlım şükür...
nasıl gidiyor hamişlik.*
güzel geçsin canım hep böyle hamişliğin ve kucağına bir çırpıda alıver inşşş.
dualarımdasın
balımmmmmmmmmmmmmmm
canım çoooook sevindim.
ben de merak ediyordum seni......
demekki üretim başladı.
darısı spermlere canım.
bu sevincin hiç bitmesin aksine spermlerin çıkışıyla artsın.amin.
helal olsun canımcımmmm.
hak olmaz deme öyle.
ben okumadım daha
en son okuyorum fazla, eksik okuyanları tamamlarım diye
sorun olmaz tatlımmmmm olur böyle şeyler
enfalcim maşallah canım 1.5 ayın kalmışnasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
canım ben de seni merak ediyodums a kizlar nasilsiniz:16
sabahtan hastaneye gittim kan verdim.
insaallah yarin sezeryanla bebegim dogacak. cok heyecanliyim ellerim ,yuregim tir tir titriyor sanki:18:
sizede boyle guzel telaslar yasatmasi icin ALLAHa dua ediyorum. nerede evlat hasreti ceken bir yurek varsa onada ver yuce rabbim.
isimlerinizle dua edecem ins en yakin zamanda hamis haberlerinizi aliriz,hergun pc actigimda ilk size bakiyorum neler olmus diye.
sizde bana dua edin ALLAHim kolaylik versin.
maşallah canım herşeyi bir bir atlatıyorsun
bir sürü nazar boncuğu da koyalım nazlı bebiş sağlıklı sihatli olsun inşallah tabiki sende
Merhaba iyi günler ben bişey sormak istiyorum.arkadaşlar ese 44 için besmele henüz bitmedi
sağanak nikli arkadaşımız kaldı....
defalarca mesaj atmama rağmen hala dönüş yapmadı....10 gündür mesaj atıyorummmmmm ama
onun yerine ese44 için sağanak ın okumadığı besmeleyi ben okuyacağım....
yarına kadar bekleyip üzülerek sağanak ı listeden çıkaracağım arkadaşlar.
ben elimden geleni yaptım .
sayıyı özelden bildiriyorum....
okumadı yok tekrar özelden atıyorum....
tel ver diyorum yokkkk....
ese 44 ün duası gecikecek .
elimden geldiğince çabaladım arkadaşlar.....
umarım beni anlarsınız.....
sağanakta beni anlar inş.anlıyorum belki yoğunluğu var ama yaklaış 10 günü geçti listeyi yayınlayalı.......
yarına kadar bekleyip yarın listeden çıkaracağım arkadaşlar...
diğer listelerdeki sağanak yerine ben okuyacağım besmeleyi....
bilgilendireyim dedim.......
Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun
canım ne yaptınız tedaviniz nasıl ilerleye
merhaba canım, biz hem ersel beyle hemde celalettin beyle görüştük ikiside ilaçlar bittikten 15-20 gün sonra spermiogram yaptırın onun sonucuna göre devam edelim dediler. biz de şimdi beklemedeyiz. :26: :26: :26:
merhaba canım tebrik ederim sizin adınıza çok sevindimsizin azo sebebiniz neydi. birde celalettin beyde tedaviye başlamadan önce mi çıkmıştı 4 5 sperm sonra mı.
darısı diğer arkadaşlara canım.gözünüz aydın .İNŞ.doğal yoldan gelir bebişiniz.Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
ben de şimdilik 2 tane okurum canım.RABBİM annesine babasına bağışlasın.ARKADAŞLAR UCUBİRARADANIN ARKADAŞININ ÇOCUĞU İÇİN UCUBİRARADA İLE BİRLİKTE YASİN BAŞLATTIK.
MİNİK ÇOCUK RİSKLİ BİR AMELİYAT GEÇİRECEKMİŞ
İNŞ RİSKLİ AMELİYATI BAŞARIYLA GEÇER VE SAĞSALİM AMELİYATTAN ÇIKAR....AMİN.
KATILMAK İSTEYENLER YAZARSA SEVİNİRİM.....
PITIRCIK_43 ................. 10 adet
UCUBİRARADA .............. 10 ADET
SAYES ………………………..…. 1 ADET
ECRİN23 ………………………. 2 ADET
İLKBAHAR_İLKBAHAR ……… 4 ADET
Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Bugun mektup geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?