Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım nasılsın tedavin nasıl gidiyor... en son hatırladığım ramazan bayramından sonra test verecektiniz... o zamanlar foruma pek giremedim ama hep aklımdaydın ne oldu diye, dün geçmişi okudum, peki şimdi neler yapıyorsun tedavn nasıl gidiyor...???

Selam kızlarrrr nasılsınız..
nzlyln cnm bebeişin kollarındadır şimdi..Rabbim analı babalı büyütsün .

bende bugün şeker yüklememi yaptırdım çok şükür iyi çıktı sonuç.
bunuda atlatmış oldumm..:26:

s.a canlar biz bir gün evdeysek diger gün hast.oluyoruz.kanamam bazen çok bazen az devam ediyor.Allahım yavrularımızı bize bagıslasın inş.dualarınızı herzaman ihissediyoruz.Allah hepinizden razı olsun...Bahar ogluşun olacakmış masallah gözün aydın olsun canım kazasız kavuş inş.Cemrem rüyamda hamileyim diye yazmışshın hepimiz seni tebrik ediyorduk.inş gerçek olur inş...hepinizi öpüyorum.hep dualarımdasınız.

Flzcigm canım benim biz hep hastnelerdeyz.doktor herşeye hazır ol diyor.Allahıma emanetler canım.şekerin normal çıkmış maşallah Allah kazasız kavustursun inş.

Canım ben sevalimin ve mavimenekşemin besmelerini okudum.
Rabbim tez zamanda ikiz ikiz evlatlar versin inşallah.

Flzcigm canım benim biz hep hastnelerdeyz.doktor herşeye hazır ol diyor.Allahıma emanetler canım.şekerin normal çıkmış maşallah Allah kazasız kavustursun inş.

A.s canımm minikler inşallah biraz daha dururlar gelmek için acele etmezler.:26::26:
dualarımız sizinle cnmm ..Rabim herkesin yavrusunu bağışlasın.
sağol cnm iyi çıktı çok şükür AMİN cnm.:26:
bize arada haberdar et mutlaka durumdan cnm ..

canım inşallah bugünleri de atlatacaksın inşallah herşey güzel olacak zamanın da bebişlerini de kucağına alacaksın herzaman dualarımızda olacaksın

maşallah canım herşeyi bir bir atlatıyorsun
bir sürü nazar boncuğu da koyalım nazlı bebiş sağlıklı sihatli olsun inşallah tabiki sende

lamyay için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

hoşbuldum canım pıtırcığım çok şükür bu günümüze
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim sizlere de yaşatsın içinizde bir can taşımayı,onu hissetmeyi ve inşallah sağlıcakla kucağınıza almayı.
enfalcim maşallah canım 1.5 ayın kalmış
Allahım kucağına almanı da nasip etsin inşallah
canım ben de seni merak ediyodum
doğum yapmışsındır diye tahmin ediyodum
inşallah şimdi yavrun kollarındadır
darısı bize ve evlat sahibi olmak isteyen tüm müslüman kardeşlerime olsun inşallah.

canım Allah yardımcınız olsun
inşallah bir an evvel atlatırsın bu sıkıntılı günlerini
evlatların vaktinde sağlıklı bir şekilde kucağınızda olurlar inşallah.

maşallah canım herşeyi bir bir atlatıyorsun
bir sürü nazar boncuğu da koyalım nazlı bebiş sağlıklı sihatli olsun inşallah tabiki sende

Sağol cnmmmmm benim inşallah.
sizde hamiş olunca bende heyecanla bekliycem her aşamasını anlatmanızı
Rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallah:26:

Merhaba iyi günler ben bişey sormak istiyorum.
Daha önce burada bikaç arkadaşla yazışmıştık bana Dr. Celalettin Peru yu önermişlerdi. Ama ben araştırdım bu Celalettin bey dahiliye uzmanıymış yani tüp bebek uzmanı yada ürolog olması gerekmez mi ? Acaba isim benzerliği mi? Ben başka bir doktorlamı karıştırdım anlamadım. Bir de bu besmele meselesi nedir? Neden okuyorsunuz bebek için mi?

Arkadaslar yazmistim esim spermiogram testi verdi diye bundan 3hafta once
Biz pazartesi aksami ogrendik sonucu esim telefonda konustu inanamamis cikan sonuca
Dr de inanamamis ne kullandin sen diyormus
Ben o zaman sizinle paylasmak istedim kac gundur icim iceme sigmiyor
Sonuca inanamadik esime dr mektup olarak yollyacagim size demis esimde mektubu bekleyelim oyle paylas dedi bende bekledim
Mektubu alip yuzune bakip inanmak istedik inanamadik
Bugun mektup geldi
6 yillik evliyim 3,5 ay onceye kadar testlerde hic sperm gormedik benim esim 2 defa tese oldu
Haziranda celalettin hacaya gittigimizde ogrendik cikis oldugunu o zaman 4 5 tane sperm bulunmustu
Arkadaslar simdi ise 10.000 sperm blunmus diyor dr
Co sevindik vucudum tim tim titriyor su an
Darisi size olsun canlarimmm
Artik allahim hepimize mutluluktan aglamayi nasip etsin herkesin yuzu gulsun

Son düzenleme:

merhaba canım tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim sizin azo sebebiniz neydi. birde celalettin beyde tedaviye başlamadan önce mi çıkmıştı 4 5 sperm sonra mı.

merhaba canım tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim sizin azo sebebiniz neydi. birde celalettin beyde tedaviye başlamadan önce mi çıkmıştı 4 5 sperm sonra mı.

Sagol canim darisi basina olsun...bizim sebebi yok canim
evet tedaviye baslamadan once ilk gitigimizde cikti canim

darısı diğer arkadaşlara canım.gözünüz aydın .İNŞ.doğal yoldan gelir bebişiniz.
ben de şimdilik 2 tane okurum canım.RABBİM annesine babasına bağışlasın.

İNŞ bu sıkıntıdan kurtulursunuz.zaten bikaç hafta daha sabretseler ALLAHIN izniyle fazla korkmana gerek kalmaz.sende meleklerinde ALLAHA emanet olun canım

Pembe Sagol canim .. Evet darisi burdaki tum arkadaslarimin basina

Canım gözünüz aydınnnn süper bi haber buuuuuuuuuu 52:52:
hem öyle az bi sayıda değil maaşallah 10.000
gerçekten çokkkkk sevindimmmmmmmm...
inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
darısı diğer arkadaşların başınaaaaaaaaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…