Hoş geldin canımmmmmm.
iyi olmanızıa sevindimmm cnm demek yalancı sancılar başladı..artık doğuma yaklaşıyosunuzzz ne heyecanlııııı
İnşallah vaktinde sağlıklı bi şekilde alırsın cnm kucağına oğlunu..bizlerde inşallah.
biz iyiyiz cnm kızımla günler geçiyo çok şükür iyiyiz..
evt yolu yarıladıkkkkk Rabbime binlerce kez şükürler olsun bundan sonrasıda inş iyi geçer..
Allahımmmm burdaki tüm kader arkadaşlarımada nasip etsin..:26:
evet canim cok sukur yaklasti dogumumcnm hoş geldin çok şükür artık doğumun iyice yaklaştı
ne güzel herşeyinide hazırlamışsın darısı bizlere olsun inşlh
bizde aynı cnm hiç bir ilerleme kaydedemedik
eşim bugün yeniden hormon tahlili yaptırdı bende onun sonuçlarını bekliyorum
bakalım hoca ne diyecek
iyi dileklerin ve güzel temennilerin için saol güzelim allah razı olsun
sende bir avazda sağlıklı bir şekilde doğumunu yaparsın ve oğluşuna kavuşursun inşlh.....
s a kizlar nasilsiniz:16
sabahtan hastaneye gittim kan verdim.
insaallah yarin sezeryanla bebegim dogacak. cok heyecanliyim ellerim ,yuregim tir tir titriyor sanki:18:
sizede boyle guzel telaslar yasatmasi icin ALLAHa dua ediyorum. nerede evlat hasreti ceken bir yurek varsa onada ver yuce rabbim.
isimlerinizle dua edecem ins en yakin zamanda hamis haberlerinizi aliriz,hergun pc actigimda ilk size bakiyorum neler olmus diye.
sizde bana dua edin ALLAHim kolaylik versin.
insaallah yarin sezeryanla bebegim dogacak. cok heyecanliyim ellerim ,yuregim tir tir titriyor sanki:18:
sizede boyle guzel telaslar yasatmasi icin ALLAHa dua ediyorum. nerede evlat hasreti ceken bir yurek varsa onada ver yuce rabbim.
isimlerinizle dua edecem ins en yakin zamanda hamis haberlerinizi aliriz,hergun pc actigimda ilk size bakiyorum neler olmus diye.
tülay cnm taşınmışsın güle güle otur evinde inşlh bundan sonra bütün işlerin düzene ve yoluna girer ve artık spermenleriniz gelirrr
Insaallah yarin sezeryanla bebegim dogacak. Cok heyecanliyim ellerim ,yuregim tir tir titriyor sanki:18:
Sizede boyle guzel telaslar yasatmasi icin allaha dua ediyorum. Nerede evlat hasreti ceken bir yurek varsa onada ver yuce rabbim.
Isimlerinizle dua edecem ins en yakin zamanda hamis haberlerinizi aliriz,hergun pc actigimda ilk size bakiyorum neler olmus diye.
Sizde bana dua edin allahim kolaylik versin.
Çok sağol canım allah razı olsun.
Şükürler olsun ki rabbime sağlık ocağı hemen caminin yanında.
Artık gidip gelmek sorun olmayacak.
Bende işime otobüsle gidip geleceğim.
Evin önünden otobüs geçiyor.
Şu anda yeni evimden yazıyorum.Taşındık yerleştik bile.
Bu arada canım bebeğinin cinsiyeti belli olmuş.
Erkek kız fark etmez.İstediğimiz sadece hayırlı bir evlat.
Tekrar mutluluklar dilerim paşanla canım.
hayırlı günler kızlar....
eşim celalettin beyde tedavi görüyordu 4 ay oldu geçen ay tahlillerini yaptırmıştı herşey normal çıkmış ersel beyin ilaçlarını kullanıyordu tıbbi tedaviye başlamamıştık dr bu sefer iğne tedavisine başlatmış sperm tahlili istememiş 1 2 ay daha bekleyelim öyle yaptıralım ama baya düzelmeler var sizde ersel beylede görüşün size ilaç hazırlasın demiş görüştük hatta bu sefer eşim direk ersel beyin yanına gitti yüz yüze görüştü sıvı ilaç takviyesine başlayacağız demiş onları hazırlayıp kargoyla gönderecek 2 haftadan beri pazartesi ve cuma günleri eşim prengli iğesini vuruluyo sağolsun hastanede iyi bir hemşireye denk geldik onlarda aynı sorunları yaşamışlar eşi microtese olmuş sperm bulunmuş önce ikiz sonrada tek çocuğu olmuş bize detaylı bilgiler verdi eşime göbekten iğne vurulmayı öğretti sağolsun rabbim bizleri hep böyle iyilerle karşılaştırsın inşallah ama tek sorunumuz eşimin işi iğneleri düzenli kullanabilecekmi kendisi uzak yol şöförü bide canı tatlı göbekten vurduğunda acıdı ben hastanede kalçadan yaptıracağım diyo ondada bu sefer hastane araması gerekiyo oda problem bilmiyorum ne yapacak ....birde kızlar eşi hiç ersel beyin hazırladığı sıvı ilaçları kullanan varmı nasıl bişey içilebiliyormu benim koca tozları kullanırken bile zorlanıyordu midesi bulanıyordu şimdi bana soruyor acaba topikte hiç kallanan varmı bir öğren bakim diyo ...rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah
günaydın arkadaşlar
süpermenler çıkışa geçer de canım heyecanın mutluluğa dönüşür inş
nasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
Canim lamyay icin okudum allah kabul etsin
Lamyay canim allahim en kisa zamanda doldursun kucagini
denizlideyiz canım ikimiz de çalıştığımız için üniv. hastanesine bile zor gittik kimseye de ne için gittiğimizi söylemek istemiyoruz...istanbul baya bir zor ancak şubat tatilinde gidebiliriz malesef
denizlide tahliller falan yapılıp herşey hazır olduktan sonra 3-5 gün istanbula gidip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ama tabi bu bizim düşüncemiz drlar nasıl yönlendirir hiç bilmiorum.Ne ile karşılaşacağımız da belli değil.Offf
canımm hg....
yeni evine taşınmışsın....
hayırlı olsun
bundan sonra inş işleriniz hep yolunda gider....
sabrınızın sonu selamet olur inşşşş.
yeni eve birde bebiş haberi gelir inşşşş
değmeyin keyfimize o zaman
Sağol tatlım inşallah hayırlı olur.
O bebek haberlerini vermeyi o kadar çok istiyorum ki
keyif değil de bayram olur ozaman her günümüz.
Rabbim nasıl layık gördüyse artık.
Buna da şükür.
Biz ilçeyi isterken merkeze geldi eşim.
Rabbimin büyüklüğü işte.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah çok az kalmış yavrucağına kavuşmananasilsiniz kizlaarr cok oledim siziii nasilsiniz napiyosunuz tedavideki arkadaslar hucre cikislariniz olmus cok sukur gecmise pek goz atamadim ama guzel haberler gozume carptisukurler olsun rabbim insallah surusune bereket spermler versin hepinize insallah pes pese hepinizden haberleri alirim her daim dualarimdasinz , gulza gozun aydin canim rabbim bir omur bebisini sana bagislasin baharim seninde gozun aydin olsun pasan gelicek rabbim hayirli evlat versinde hic fark etmez kiz oglan insallah isteyen ic bir annenin kucagi bos kalmaz ,
flzask siz nasilsiniz prensesinizle nasil gidiyor cok sukur yariladinizinsallah sag salim kucagimiza aliriz
durudenizderyamiz canim rabbim senide evlatlarinida korusun insallah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasib etsin rabbim
denizbulut canim sen nasilsin nasil gidiyor insallah en kisa zamanda mujdeli haberlerini almak nasib olur ,
cemrem sizin spermler hala saklaniyolarmi kizin olursa sende nazli koypek nazlandilar baksana insallah en kisa zamanda sende haberlerini verirsin
kizlar bizde cok iyiyiz cok sukur benim yalanci dogum sancilarim basladi dun gece 10 dakika icinde 4 defa sanciladim hastaneye gitmeye korktum yatip uzaninca gecti cok sukur kizlaarrr ekimin sonuna az kaldiiii cok cok heycanliyim butun hazirliklarimiz bitti cok sukur hastane cantamizida hazirladik gunler gecmek bilmeyince bende butun gunleri doldurdum ya misafir cagiriyorum yada ben gidiyorum bide cami var iste boyle canlar ha birde cok uyuyorum gunler cabucak gelip gecsin diye :) bide aramizda kalsin bebis az hareket edince ben solugu hastanede aliyorum yoksa baska turlu kontrol tarihlerini bekliycemdoktorum anladi galiba kontrol tarihlerimi 20 GUNDEN 12 GUNE DUSURDU iste boyle canlar simdi ben gecmise bi goz aticam yeni arkadaslar gelmis hic hos geldiniz diyesim gelmiyor insallah geldikleri gibi giderler kimse bu topikte bebissiz kalmasin allahim hepimizin yardimcisi olsun doguma girince size dua edicem simdi yeni gelen arkadaslarin isminide yazayim listeme dualarim sizlerle hepiniz rabbime emanet olun
canım sana da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bebişinle mutluluğun daha da katlanırs a kizlar nasilsiniz:16
canımm hg....
yeni evine taşınmışsın....
hayırlı olsun
bundan sonra inş işleriniz hep yolunda gider....
sabrınızın sonu selamet olur inşşşş.
yeni eve birde bebiş haberi gelir inşşşş
değmeyin keyfimize o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?