sağol canım.
normal teseyle çokça sperm bulunuyor eşimden.eşimde sperm üretimi var fakat dışarı çıkmıyorlar.küçükken bir darbe almış testislerine arkadaşıyla kavga ederken.kılcal damarlarda kanama olmuş.dr a gitmişler ama dr önemli bişiy değil demiş göndermiş.vee bakın ne kadar önemliymiş.....
ilk denememizi alman hastanesinde denemiştik.pesayla sperm buldular.2 embriyo yerleştirildi biri tuttu fakat dış gebelik geçirdim.ilk testim pozitifti, ikinciden itibaren değerim düşüşe geçti telefonla konuştuğum dr bana kimyasal gebelik geçiriyorsun dedi.ben de önemsemedim ve 2 hafta sonra karın sancısıyla dr a gittim.dış gebelik sebebiyle iç kanama geçirdim ve tüplerimden biri gitti bebekle beraber.2. denememizde adanada bir merkezde denedik fakat tutmadı.teseyle sperm bulundu.3 denememizde dondurulmuş embriyolarla denedik yine olmadı.4. denememde yine teseyle bulundu.üç parça aldılar.ikisi donduruldu.ikiz gebelik vardı fakat birinde kalp atışı gözlenmedi, kesenin içi boş denildi.diğer bebeğimi canım oğlumu 21 hafta taşıdım.kalbi durduğu için suni sancıyla doğum yapmak zorunda kaldım.işte bu kadar kızlaarrrr.benim hikayem.....