cnm çokkkk sağol allah razı olsun ettiğin dualar kat kat sana dönsün inşallah sende sorunsuz bir şekilde tedavine devam edersin ve yavru(lar)na kavusursun ayyy cnm inan yazdığın msjda gözlerim dolu dolu oluyorher seferinde bebeklerin nasibiyle gelsin yazmıssın ya çok içime işledi ne diyim çok sağol inşallah dualarınız yer bulur rabbim helal rızık kapısı nasip eder çookkk sağol aeol
Selam arkadaşlar.Geçen hafta Salı günü Celaletin Hocaya gittik, oda bizi aktara sevk etti.Eşim Aktarın verdiği macun ve böğürtlen çayını içiyor.Başlayalı bugün ikinci gün oldu.3 ay sonra test vereceğiz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, şu mübarek Cuma gününün yüzü hürmetine.Arkadaşlar Dualarınızı bekliyorum.Selamlar.
Selam arkadaşlar.Geçen hafta Salı günü Celaletin Hocaya gittik, oda bizi aktara sevk etti.Eşim Aktarın verdiği macun ve böğürtlen çayını içiyor.Başlayalı bugün ikinci gün oldu.3 ay sonra test vereceğiz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, şu mübarek Cuma gününün yüzü hürmetine.Arkadaşlar Dualarınızı bekliyorum.Selamlar.
tedaviniz hayırlı olsun canımSelam arkadaşlar.Geçen hafta Salı günü Celaletin Hocaya gittik, oda bizi aktara sevk etti.Eşim Aktarın verdiği macun ve böğürtlen çayını içiyor.Başlayalı bugün ikinci gün oldu.3 ay sonra test vereceğiz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, şu mübarek Cuma gününün yüzü hürmetine.Arkadaşlar Dualarınızı bekliyorum.Selamlar.
Merhaba herkese, nerden nasıl başlasam bilemiyorum.. kardeşimde azosperm problemi var bir kere ankara maya'da mikrotese oldu. sperm bulunamadı. ama öncesinde sadece 1 ay ilaç tedavisi uyguladılar. şimdi bu siteden bakıyorum da neler neler uygulayan doktorlar var ... 1 sene tedavi edip ondan sonra mikrotese yapan var.. bizim doktor niye bu kadar acele ettti ne fsha bakıldı ne bişeye? kafamda çok soru işareti var......
CELALETTİN HOCA KİM? soyadı ne? NEREDE ? telefonunu verebilrmisiniz? kardeşim ve eşi NEREDEN BAŞLAMALILAR NE YAPMALILAR lütfen yardımcı olun..
Kader arkadaşımmmm nasılsınn?Selam arkadaşlar.Geçen hafta Salı günü Celaletin Hocaya gittik, oda bizi aktara sevk etti.Eşim Aktarın verdiği macun ve böğürtlen çayını içiyor.Başlayalı bugün ikinci gün oldu.3 ay sonra test vereceğiz. Allahım hepimizin yardımcısı olsun, şu mübarek Cuma gününün yüzü hürmetine.Arkadaşlar Dualarınızı bekliyorum.Selamlar.
hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bu aralar hiç giremedim ama topiği açınca çok mutlu oldum nursenim hamileymiş çok sevindim gözün aydın canım hayırla kucağına al inşallah darısı tüm kardeşlerimize olsun... başka hamişlarimiz varsa hayırlı olsun diyorum kusura bakmayın sayfaları okuyamadığım için fransız kalıyorum tedavideki arkadaşlarımında Rbbim yar ve yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmsın inşallah bu topikte hamiş olmayan kalmayacak bugünleri hiç hatırlamayacaz inşallahhh...
bize gelince teyzeleri emirim ve elifim hızla büyüyorlar günler su gibi geçiyor günden güne yeni yeni huyları çıkıyor birbirilerinin şimdiden saçlarını başlarını çekmeye başladılar biri diğerinin ayağını ısıyor, yüzünü çimdikliyor sürünmeye başlıyoz yavaş yavaş çok yorucu ama bi okadarda güzel geçiyor elhamdülillah... 1 haftalık istanbul tatilimiz oldu uçakla gidip geldik ama ne zor yolculuktu o kadar çok ses çıkardıkki bizi uçaktan atacaklardı nerdeyse neyse eş dost akraba gezdik geldik... bizden böyle canlarım artık eskisi gibi nete giremeyecem evde net yok artık annemlere geldikçe bakarım Allah'a emanet olun hepizini kocaman öptükkk...
hayırlı cumalarrrrr
rabbım gonlunuzden gecenı elınıze versın ınsallahhhh... Saglık ve huzurla....
CANIM yapma boyle neden kendini uzuyorsun.seni ne teselli eder bilmiyorum
duam oki RABBIM seni teselli etsin.
belki iyi niyetindendir.cok hassas cok kirilgan oluyoruz ama ALLAH buyuktur bitanem..
şu anda akşam olsa da evime gitsem bol bol ağlasam bağırsam hıçkıra hıçkıra ağlasam.kimse tutmasa beniiiii
Şu topikteki bazı arkadaşların başına gelen şey benim başıma da geldi.
Taaaa liseden beri 15 yıllık arkadaşım ben üzülmeyim diğer hamile olduğunu benden saklıyormuş.
Onu rüyamda hamile olarak görmüştüm ve sormuştum mesaj olarak.cevap gelmedi en son bugün cevap yazmış.
Allahım nasıl bir beyin böyle.
Bide onun içinde dua ediyordum 4 yıllık evli onunda olmuyordu.
Şimdi biz acımızı sevincimizi paylaşmazsak bu dostluğun ne anlamı kalıyor.
Beyimden vurulmuşa döndüm yaaaa
Şimdi beni daha çok üzdü bunu farkında değil.
Artık onunla irtibatımı kesiyorum bundan sonra öyle bir dostum yok.
Acınacak duruma düşmek gerçekten çok kötü bir şeymiş ya..
Allahım ben nerelere gideyim yüce rabbim yardım et bana...
İş yerindeyim göz yaşlarıma hakim olamıyorum.
Canım benim üzme kendini bukadar, bence arkadaşınada bukadar kızma,çünkü insan böyle durumlarda neyapacağını bilemiyor şimdi söylese sanki nispet yaparmış gibi olacağını düşünmüş ondan söyleyememiş olabilir benimde bir arkadaşım var o 7 yıllık ben 6 yıllık evliyim onlarında olmuyor çocuğu ben bile eğer ondan önce hamile kalsam nasıl söylerim diye düşünüyorum gerçekten zor bir durum,o böylesinin doğru olduğunu düşünmüştür böyle davranmıştır ama tabi sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran arkadaşına karşı, en iyisini sen bilirsin. Bak ben sana benim başıma gelen daha acı birşey anlatayım benim babam 2.bir evlilik yaptı ben bekarken ondan bir kardeşim olmuştu evlendim aradan 6 sene geçti benim babamın eşi yeniden hamile kaldı şimdi 3 aylık bir kardeşim var ,benim babam benim kızımın çocuğu olmuyor ben buyaştan sonra çocuğu neyapacam demedi beni hiç düşünmedi ve çocuk yaptı.Herkes bana acıdı sürekli onunla ilgili sorular soruyorlar eşimi gören eşime soruyor sürekli bizi tahrik ediyorlar.Yani canım anlayacağın insanın babası bile düşünmüyorken başkasından beklemek yanlış olur.
Onların iyi niyetini yerim ben.
Başka bir insan olsa bu kadar üzülmezdim ama...
Ama bir dost olunca işler değişiyor.
ben insanların bana acıyarak bakmasına çok üzüldüm.
Böyle bir şey beklemezdim ondan o yüzden kötü oldum.
Rabbim bizi acınacak durumuma düşmektek kurtarsın artık.
Gerçekten çok kötüyüm.
Ama nasıl olsa duyulucaktı ne gerek var saklamaya
kaderimiz bu ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?