canımm boş yere üzülüyorsunnşu anda akşam olsa da evime gitsem bol bol ağlasam bağırsam hıçkıra hıçkıra ağlasam.kimse tutmasa beniiiii
Şu topikteki bazı arkadaşların başına gelen şey benim başıma da geldi.
Taaaa liseden beri 15 yıllık arkadaşım ben üzülmeyim diğer hamile olduğunu benden saklıyormuş.
Onu rüyamda hamile olarak görmüştüm ve sormuştum mesaj olarak.cevap gelmedi en son bugün cevap yazmış.
Allahım nasıl bir beyin böyle.
Bide onun içinde dua ediyordum 4 yıllık evli onunda olmuyordu.
Şimdi biz acımızı sevincimizi paylaşmazsak bu dostluğun ne anlamı kalıyor.
Beyimden vurulmuşa döndüm yaaaa
Şimdi beni daha çok üzdü bunu farkında değil.
Artık onunla irtibatımı kesiyorum bundan sonra öyle bir dostum yok.
Acınacak duruma düşmek gerçekten çok kötü bir şeymiş ya..
Allahım ben nerelere gideyim yüce rabbim yardım et bana...
İş yerindeyim göz yaşlarıma hakim olamıyorum.
canım hoşgeldin hayırlı cumalar Allah razı olsun canım amin inşallahhayırlı cumalar kızlar nasılsınız bu aralar hiç giremedim ama topiği açınca çok mutlu oldum nursenim hamileymiş çok sevindim gözün aydın canım hayırla kucağına al inşallah darısı tüm kardeşlerimize olsun... başka hamişlarimiz varsa hayırlı olsun diyorum kusura bakmayın sayfaları okuyamadığım için fransız kalıyorum tedavideki arkadaşlarımında Rbbim yar ve yardımcısı olsun emeklerini boşa çıkarmsın inşallah bu topikte hamiş olmayan kalmayacak bugünleri hiç hatırlamayacaz inşallahhh...
bize gelince teyzeleri emirim ve elifim hızla büyüyorlar günler su gibi geçiyor günden güne yeni yeni huyları çıkıyor birbirilerinin şimdiden saçlarını başlarını çekmeye başladılar biri diğerinin ayağını ısıyor, yüzünü çimdikliyor sürünmeye başlıyoz yavaş yavaş çok yorucu ama bi okadarda güzel geçiyor elhamdülillah... 1 haftalık istanbul tatilimiz oldu uçakla gidip geldik ama ne zor yolculuktu o kadar çok ses çıkardıkki bizi uçaktan atacaklardı nerdeyse neyse eş dost akraba gezdik geldik... bizden böyle canlarım artık eskisi gibi nete giremeyecem evde net yok artık annemlere geldikçe bakarım Allah'a emanet olun hepizini kocaman öptükkk...
şu anda akşam olsa da evime gitsem bol bol ağlasam bağırsam hıçkıra hıçkıra ağlasam.kimse tutmasa beniiiii
Taaaa liseden beri 15 yıllık arkadaşım ben üzülmeyim diğer hamile olduğunu benden saklıyormuş.
Onu rüyamda hamile olarak görmüştüm ve sormuştum mesaj olarak.cevap gelmedi en son bugün cevap yazmış.
ah tülayım ahhh ben senin bu dediğini 6 senedir yaşıyorum aralıklarlaşu anda akşam olsa da evime gitsem bol bol ağlasam bağırsam hıçkıra hıçkıra ağlasam.kimse tutmasa beniiiii
Canım benim üzme kendini bukadar, bence arkadaşınada bukadar kızma,çünkü insan böyle durumlarda neyapacağını bilemiyor şimdi söylese sanki nispet yaparmış gibi olacağını düşünmüş ondan söyleyememiş olabilir benimde bir arkadaşım var o 7 yıllık ben 6 yıllık evliyim onlarında olmuyor çocuğu ben bile eğer ondan önce hamile kalsam nasıl söylerim diye düşünüyorum gerçekten zor bir durum,o böylesinin doğru olduğunu düşünmüştür böyle davranmıştır ama tabi sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran arkadaşına karşı, en iyisini sen bilirsin. Bak ben sana benim başıma gelen daha acı birşey anlatayım benim babam 2.bir evlilik yaptı ben bekarken ondan bir kardeşim olmuştu evlendim aradan 6 sene geçti benim babamın eşi yeniden hamile kaldı şimdi 3 aylık bir kardeşim var ,benim babam benim kızımın çocuğu olmuyor ben buyaştan sonra çocuğu neyapacam demedi beni hiç düşünmedi ve çocuk yaptı.Herkes bana acıdı sürekli onunla ilgili sorular soruyorlar eşimi gören eşime soruyor sürekli bizi tahrik ediyorlar.Yani canım anlayacağın insanın babası bile düşünmüyorken başkasından beklemek yanlış olur.
canlarım ben geldim,klinikten şimdi geldik pazar opu var önce eşim tese olacak başarılı geçerse sonra beni alıcaklar nasip pazar büyük gün....yumuşlar 5 adet olmuş bana dua eden arkadaşlar tüm kardeşlerimden Allah razı olsun
canım maşallah çok sevindim
inşallah pazar günü de herşey yolunda gider ve
yumoşlarına can verir Rabbim ve seni hiç bırakmazlar rahmine düştükten sonra
amin canım nursenim şimdi eşimin durumu çok kritik ya sperm çıkmazsa ne olacak işte o zaman bizim için çok zor olur ama hayırlısı ben Allaha bıraktım o bizim için ne hayırlısı ise onu en iyi bilir inşanlah ümitlerimizi boşa çıkarmaz.nursen eşim pazar sabah 8.de amaliyata girecek dualarınızı bekliyoruz:18:
işte en heyecanlı süreç pazar günü canım
Rabbim yardımcınız olsun pazar günü yüzünüzde gülücükler açsın
sevinçten ağlayın inşallah :)
dualarım sizinle canım güzel haberlerinizi bekliyoruz.
canlarım ben geldim,klinikten şimdi geldik pazar opu var önce eşim tese olacak başarılı geçerse sonra beni alıcaklar nasip pazar büyük gün....yumuşlar 5 adet olmuş bana dua eden arkadaşlar tüm kardeşlerimden Allah razı olsun
dualarımız seninle cnm benim inş pazar günü güzel haberler gelicek senden rabbim hayırlarla getirsin sana bebiğini inşcanlarım ben geldim,klinikten şimdi geldik pazar opu var önce eşim tese olacak başarılı geçerse sonra beni alıcaklar nasip pazar büyük gün....yumuşlar 5 adet olmuş bana dua eden arkadaşlar tüm kardeşlerimden Allah razı olsun
ii sayılır cnm n eolsun ya dersler evet bayağı yoğun durmaksızın çalışıyorum bu arada boyun fıtığım yüzünden elime de ağrı geçti dr. gittim emg çekilcek dedi bugün çekildim sonuç pazartesi çıkacak bakalım ne diyecek dr.benden böle seni sormalı kızzz bebişin nasıl sen nasıslın başladı mı hamilelik bulantıları aşermelernapıyosun canım derslerin nasıl bayağı yoğunlaştın artık galiba
az kaldı sınavlarına demi Allah yardımcın olsun tatlım
canım hiç üzme kendini bende çok ağladım kendi kendime ama sadece olan bize oluyor.daha geçenlerde akrabalardan biri geldi evime torunuyla, halamda torununu getirdi çocuklar oynarken benden renkli kalem kağıt bişeyler istediler kadındaki laf şu aynen 'oğlum bu evde çocuk yokkı kalem defter yokmuş' sözüm ona torununa izah ediyor işte o anda içime bişey saplandı allahım dedim sen sabır ver bana derdi sen verdin katlanmama yardım et
canımm boş yere üzülüyorsunn
takma kafana sen sadece senin bebişin olacağına odaklan ve tedavinize devam edinn
çoz zor biliyorum bizde aynı durumdayız öyle bir an geliyorki nefesin kesiliyor yaşamak istemiyorsunn
evlat hasreti çok zor çok acıı Allahım düşmanıma bile vermesin
Arkadaşmış dost muş bana uzak şeyler ben pek hoşlanmam yakın kişilerden en ufak bir art niyet beni soğutuyor hele akrabalardan nefret eder oldum
elbette içlerinde iyi niyetli insanlar var onları ayırıyorum
ama genel olarak ailenden başka dost yok etrafta.. bizim ailemizde tek kıymetlilerimiz kocişler napalımm onlar için herşeye katlanıyoruz elimizden ne gelirse yapıyoruzz bizz anne olmadan anne olan yüce gönüllü insanlarız Rabbim bile bu imtihanı bize verdii başkası kaldıramazdı çünkü
Allahım tez vakitte kocişlere şifa versin bizi kurtarsın bu dertten inşş
evimiz şenlensin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun iinşş
kimse bizim piskolojimizi anlayamaz onlardan bunun anlayışını bekleyemeyizz bizde onların duygularını anlayamayızz o yüzden bunlarla sıkma canını burda herkes hamiş olacak inan buna hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alacağız
Rabbim yardımcımız olsunn
belki seni üzmekten korktuğu için söylememiştir
cnm haklısın ne yapsan ne desen ama insanlar anlayışsız
belki arkadaşın kötü niyetli değildir ama yinede saklamak daha üzer insanı bende olsam çok bozulurdum
bu bize verildiyse bir sebebi var muhakkaki şimdi seni tek rahatlatacak şey söylediğin gibi doyunca ağlamak
iyi geliyor gerçekten sen daha iyisini bildine eminin içinden zikrini ya sabır çek
dua oku ferahlamaya çalış biraz bu aslında birikim birden en ufak şeyde patlak verebiliyoruz belki başka
bi gününde olsadın bu kadar etkilenmicektin
bu tarz şeyler hep olacak ne yazıkki o yüzden arkadaşlarımda dahil kimseye tedavimiz
hastalımızı v.s. anlatmadım istemedimizi düşünmedimizi söyleyip duruyorum hı tabi inanmıyorlardır ama
böyle daha iyi oluyor kestrip atıyorum
kurcalamadan onlar daha fazla
canım hoşgeldin hayırlı cumalar Allah razı olsun canım amin inşallah
maşallah senin yaramazlar da büyüyolar demek Allahım ne tatlıdır onlar
maşallah berakallah Allahım güzel yazılar yazsın yavrularına
Allaha emanet olun kuzucuklarınla canım. ben de sizleri öpüyorum
canım sana üzülme diyemem çünkü elinde olmuyo insanın
benim de başıma geldiği için anlıyorum seni ama
böyle yapanları anlayamıyorum malesef
madem ki dostlar bizi tanımıyolar mı onlar için sevineceğimizi,fesatlık etmeyeceğimizi bilmiyolar mı
amannnnn boşver canım ya daha fazla sıkma canını
ah tülayım ahhh ben senin bu dediğini 6 senedir yaşıyorum aralıklarla
haklısın benim görümcemin kızı bile bana demedi üzülürüm diye sonra öğrendim pat diye ne oldu acı katmerli oldu
rabbim bu günlerin acısını da unutturacak bizleree inşşş gfüzelim
bizde bu iman bu sabır olamsaydı zaten biz dayanmazzdık şükür bu günümüze diyoruz sabret bu günler geçecek gidecek sende evladını bebeğini kucağına alıp sevip öpüp kokladığın günleri göreceksin
evet sonradan öğrenmek çok acı oluyor ya.
sabır sabır sabır.
yapacak başka birşey yok.
elhamdüliilllah bugünümüze.
İnşallah o günleri görürüz hepimiz.
cnm senin başına gelende zor olmuş güzelim baban bile seni anlamamışsa gerisini boşver gitsin cnm
allahım sana sabır versin inş bir an önce bebişin olur senin de güzelim
canım kardeşim niçin kendini üzüyorsun saklarsa saklasın,bendende bir sürü kişi sakladı ama ben onları asla kıskanmadım hatta dua ettim,Allah kalbimizi biliyor onlar bilmezse bilmesin Allaha havale et,ayrıca bana sorarsan o arkadaşınla görüşmeyi kesme görüşmeyi kesersen şöyle düşünecek''işte böyle olacağını bildiğim için sakladım diyecek' yani sen haklıyken haksız olacaksın.tülaycığım ben bugün senin için fetih süresini okudum Allah nasip ederse tahmidiyeyide okuyup sana bildireceğim ve cuma ezanına çok yakındı eşin ve senin için bol bol dua ettim canım benim üzme lütfen kendini
Selamm kızlarrrrrr
bende inşallah pazar günü sizeeeee güzel haberlerrrrrr vericemmmmmm
pazara kadar dayanamadımm uçundan çıtlatim dedim...
canım arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bol bol sperm bulanacak daha önce bulunmuştu bunda da bulunacak inşallah....
dualarımız seninle cnm benim inş pazar günü güzel haberler gelicek senden rabbim hayırlarla getirsin sana bebiğini inş
cemren Allah razı olsun herşeyin hayırlısı şu anda çok karışık duygular içindeyim Allahım altından kalkamayacağımız yükler vermez inş.
seninde sınavlarında ve tedavinde Allahım yardımcın olsun
ii sayılır cnm n eolsun ya dersler evet bayağı yoğun durmaksızın çalışıyorum bu arada boyun fıtığım yüzünden elime de ağrı geçti dr. gittim emg çekilcek dedi bugün çekildim sonuç pazartesi çıkacak bakalım ne diyecek dr.benden böle seni sormalı kızzz bebişin nasıl sen nasıslın başladı mı hamilelik bulantıları aşermeler
Allah yardımcınız olsunn cnmm..
inşallahh pazar günü herşeyy güzel geçerrrrr. cnmm.:26::26::26:
bize güzel haberler verirsin..dualarım sizinlee:26::26::26::26:
Selamm kızlarrrrrr
bende inşallah pazar günü sizeeeee güzel haberlerrrrrr vericemmmmmm
pazara kadar dayanamadımm uçundan çıtlatim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?