Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm boş yere üzülüyorsunn
takma kafana sen sadece senin bebişin olacağına odaklan ve tedavinize devam edinn
çoz zor biliyorum bizde aynı durumdayız öyle bir an geliyorki nefesin kesiliyor yaşamak istemiyorsunn
evlat hasreti çok zor çok acıı Allahım düşmanıma bile vermesin
Arkadaşmış dost muş bana uzak şeyler ben pek hoşlanmam yakın kişilerden en ufak bir art niyet beni soğutuyor hele akrabalardan nefret eder oldum
elbette içlerinde iyi niyetli insanlar var onları ayırıyorum
ama genel olarak ailenden başka dost yok etrafta.. bizim ailemizde tek kıymetlilerimiz kocişler napalımm onlar için herşeye katlanıyoruz elimizden ne gelirse yapıyoruzz bizz anne olmadan anne olan yüce gönüllü insanlarız Rabbim bile bu imtihanı bize verdii başkası kaldıramazdı çünkü
Allahım tez vakitte kocişlere şifa versin bizi kurtarsın bu dertten inşş
evimiz şenlensin hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun iinşş
kimse bizim piskolojimizi anlayamaz onlardan bunun anlayışını bekleyemeyizz bizde onların duygularını anlayamayızz o yüzden bunlarla sıkma canını burda herkes hamiş olacak inan buna hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alacağız
Rabbim yardımcımız olsunn
belki seni üzmekten korktuğu için söylememiştir

cnm haklısın ne yapsan ne desen ama insanlar anlayışsız
belki arkadaşın kötü niyetli değildir ama yinede saklamak daha üzer insanı bende olsam çok bozulurdum
bu bize verildiyse bir sebebi var muhakkaki şimdi seni tek rahatlatacak şey söylediğin gibi doyunca ağlamak
iyi geliyor gerçekten sen daha iyisini bildine eminin içinden zikrini ya sabır çek
dua oku ferahlamaya çalış biraz bu aslında birikim birden en ufak şeyde patlak verebiliyoruz belki başka
bi gününde olsadın bu kadar etkilenmicektin
bu tarz şeyler hep olacak ne yazıkki o yüzden arkadaşlarımda dahil kimseye tedavimiz
hastalımızı v.s. anlatmadım istemedimizi düşünmedimizi söyleyip duruyorum hı tabi inanmıyorlardır ama
böyle daha iyi oluyor kestrip atıyorum
kurcalamadan onlar daha fazla

canım hoşgeldin hayırlı cumalar Allah razı olsun canım amin inşallah
maşallah senin yaramazlar da büyüyolar demek Allahım ne tatlıdır onlar
maşallah berakallah Allahım güzel yazılar yazsın yavrularına
Allaha emanet olun kuzucuklarınla canım. ben de sizleri öpüyorum

canım sana üzülme diyemem çünkü elinde olmuyo insanın
benim de başıma geldiği için anlıyorum seni ama
böyle yapanları anlayamıyorum malesef
madem ki dostlar bizi tanımıyolar mı onlar için sevineceğimizi,fesatlık etmeyeceğimizi bilmiyolar mı
amannnnn boşver canım ya daha fazla sıkma canını

canlarım ben geldim,klinikten şimdi geldik pazar opu var önce eşim tese olacak başarılı geçerse sonra beni alıcaklar nasip pazar büyük gün....yumuşlar 5 adet olmuş bana dua eden arkadaşlar tüm kardeşlerimden Allah razı olsun

ah tülayım ahhh ben senin bu dediğini 6 senedir yaşıyorum aralıklarla
haklısın benim görümcemin kızı bile bana demedi üzülürüm diye sonra öğrendim pat diye ne oldu acı katmerli oldu
rabbim bu günlerin acısını da unutturacak bizleree inşşş gfüzelim
bizde bu iman bu sabır olamsaydı zaten biz dayanmazzdık şükür bu günümüze diyoruz sabret bu günler geçecek gidecek sende evladını bebeğini kucağına alıp sevip öpüp kokladığın günleri göreceksin

cnm senin başına gelende zor olmuş güzelim baban bile seni anlamamışsa gerisini boşver gitsin cnm
allahım sana sabır versin inş bir an önce bebişin olur senin de güzelim

canım maşallah çok sevindim
inşallah pazar günü de herşey yolunda gider ve
yumoşlarına can verir Rabbim ve seni hiç bırakmazlar rahmine düştükten sonra

canım kardeşim niçin kendini üzüyorsun saklarsa saklasın,bendende bir sürü kişi sakladı ama ben onları asla kıskanmadım hatta dua ettim,Allah kalbimizi biliyor onlar bilmezse bilmesin Allaha havale et,ayrıca bana sorarsan o arkadaşınla görüşmeyi kesme görüşmeyi kesersen şöyle düşünecek''işte böyle olacağını bildiğim için sakladım diyecek' yani sen haklıyken haksız olacaksın.tülaycığım ben bugün senin için fetih süresini okudum Allah nasip ederse tahmidiyeyide okuyup sana bildireceğim ve cuma ezanına çok yakındı eşin ve senin için bol bol dua ettim canım benim üzme lütfen kendini

napıyosun canım derslerin nasıl bayağı yoğunlaştın artık galiba
az kaldı sınavlarına demi Allah yardımcın olsun tatlım

canım maşallah çok sevindim
inşallah pazar günü de herşey yolunda gider ve
yumoşlarına can verir Rabbim ve seni hiç bırakmazlar rahmine düştükten sonra

amin canım nursenim şimdi eşimin durumu çok kritik ya sperm çıkmazsa ne olacak işte o zaman bizim için çok zor olur ama hayırlısı ben Allaha bıraktım o bizim için ne hayırlısı ise onu en iyi bilir inşanlah ümitlerimizi boşa çıkarmaz.nursen eşim pazar sabah 8.de amaliyata girecek dualarınızı bekliyoruz:18:

işte en heyecanlı süreç pazar günü canım
Rabbim yardımcınız olsun pazar günü yüzünüzde gülücükler açsın
sevinçten ağlayın inşallah :)
dualarım sizinle canım güzel haberlerinizi bekliyoruz.

inşallah canım Allahım seninde bebeğini korusun size bağışlasın Allah razı olsun

canım arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bol bol sperm bulanacak daha önce bulunmuştu bunda da bulunacak inşallah....

dualarımız seninle cnm benim inş pazar günü güzel haberler gelicek senden rabbim hayırlarla getirsin sana bebiğini inş
napıyosun canım derslerin nasıl bayağı yoğunlaştın artık galiba
az kaldı sınavlarına demi Allah yardımcın olsun tatlım
ii sayılır cnm n eolsun ya dersler evet bayağı yoğun durmaksızın çalışıyorum bu arada boyun fıtığım yüzünden elime de ağrı geçti dr. gittim emg çekilcek dedi bugün çekildim sonuç pazartesi çıkacak bakalım ne diyecek dr.benden böle seni sormalı kızzz bebişin nasıl sen nasıslın başladı mı hamilelik bulantıları aşermeler

Allah yardımcınız olsunn cnmm..
inşallahh pazar günü herşeyy güzel geçerrrrr. cnmm.:26::26::26:
bize güzel haberler verirsin..dualarım sizinlee:26::26::26::26:

Selamm kızlarrrrrr
bende inşallah pazar günü sizeeeee güzel haberlerrrrrr vericemmmmmm
pazara kadar dayanamadımm uçundan çıtlatim dedim...

işte olan hep bana oluyor.şu anda başımın ağrısından ölüyorum.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

canım arkadaşım asıl şimdi üzdü beni.
çünkü üzülmek demek kıskanmak demek.üzülmek demek hasetlik demek.
oysa ben bunkarın hiçbirini yaşamak istemiyorum.
oysa ben önce onlar için dua ediyordum.neyse rabbim dualarımı kabül etti.
ne güzel diyorumm arkadaşım benim çektiğim acıları çekmedi.
Rabbim hepimizi korusun olaya bakış açımızı değiştirenlerden.

canım ya dediğin gibi patlak verdi herhalde bir anda.
eşim yemeğe götürdü.
aslında ona söylemeyecektim ama ne yapalım dayanamadım.
yemek ortasında ağladım durdum.herkes bana bakıyor.
eşim zor sakinleştirdi beni.
boşver salla gitsin dedi.
sen yeterki isyan etme dedi.
hayır asla isyan değil
insanların bana acımaları.
sonra çıktık biraz alışveriş yaptık.
azcık sakinledim gibi.
ama gözyaşlarım dinmiyor ya.

canımı sıkayım boşver sıkı can iyidir çıkmaz.
onlar öyle düşünemiyorlar işte.
onların amacı bizi üzmemek.
hey yarabbim sen aklıma mukayyet ol...

Allah razı olsun canım güzel duaların için.
Öyle zaten rabbime havale ediyoruz.
Rabbim bizleri acındıracak hallerden korusun inşallah.
Bakalım zaman ne gösterecek.
Zaten benim amacımda kıskanmak değil
ufffffffffffffffffffffff

canım arkadaşım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah bol bol sperm bulanacak daha önce bulunmuştu bunda da bulunacak inşallah....

vefalı kardeşim inş.inş. bulunur Allah razı olsun

Allah yardımcınız olsunn cnmm..
inşallahh pazar günü herşeyy güzel geçerrrrr. cnmm.:26::26::26:
bize güzel haberler verirsin..dualarım sizinlee:26::26::26::26:

flzciğim çok sağol canım senden bahardan hiç ses yok hadi hayırlısı bakalım pazar günü seninde hayırlı haberini bekliyoruz ,Allah sizinde yardımcınız olsun

Canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Yumoşların sayısı önemli değil kalitesi önemli.
Merak etme eşinde sperm bulunacak ve mercimekler göbüşünde can bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…