Canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Yumoşların sayısı önemli değil kalitesi önemli.
Merak etme eşinde sperm bulunacak ve mercimekler göbüşünde can bulacak.
Canım hadi bakalım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Yumoşların sayısı önemli değil kalitesi önemli.
Merak etme eşinde sperm bulunacak ve mercimekler göbüşünde can bulacak.
canm benim başkaları yüzünden ağlama,pnlar hayatımızda hep olacaklar maalesef...ben de çok çektim...8 yıllk evliyim yaklaşık 5 yıl söyelemdim...istemiyoruz dedim hep...ama öyle gıcık komşularım var ki neler çektim anlatsam...oooofff ooffff...her oturmada,he günde bebek lafı,ay şöyle güzelbebek ,ay böyle hamilelik,...neymiş biberonu,emziği odanın her yerinde olcakmış da ,çok tatlı oluyolarmış da,ay apartmanımız kocakarı apartmanı olmuş,doğuran yokmuş da,daha nel laflar...bunu diyen 1-2 manyak vardı bebek takıntılı...insan bi düşünür ,5 yıldır olmuyosa vardır bişey...sonra artık tedaviye başlayınca söyledim,önce aah vah,olur inşallah.sonra yine gezmelerde aynı laflar,sanki hiç bilmiyo gibi...deli olursun yaaa...saçını başını yolmak istediğim çok oldu bu uğurda.akrabalardan bile...bi gün yaylaya gittik tüm akrabalar, ben tabii çocuksuz falan hizmet ediyoum..teyze kzıı almış çocuğunu doyuruyo,hiç kalkmıyo...bana demez mi " kuzencim bi çocuk doğuruyosun,sonra onu böyle karnını doyurma bahaesiyle oturduğun yerden kalkmıyosun" buyrun ne dersiniz,sanki ben bile bile doğurmuyorum....omuyo ite olmuuuyyoooo kardeşim...Allah'tan herşey ,biz mi istiyoruz...daha neler neler...cnm tülaycım...takma hiçbirşeyi,takma,kulağını tıka...insanlar zaten zayıf tarafını kolluyo,bildikleri zaman da kullanıyolar......damdan düşenin halini damdan düşen anlar unutma ! çok yakın bir arkadaşımın da olmuyodu (hem hemşeri,hem okuldan arkadaşım, 15 yıllık falan ) çok uğraştı..sonra kendiğilinden hamile kaldı,öğrenir öğrenmez paylaştı benimle...hiç de beni üzmedi,hamilelik ve bebekle alakalı nispet yaıcak hiçbişey duymadım ağzından Allah biliyo...doğumdan sonra eve bebekgörmeye gittik ilk kez,hoşgeldiniz,hayırlı olsun falan diye birbirmize sarılırken ikimizin de gözleri sulandı,çünkü biz onunla çok çocuksuz günler geçirdik,sonra istedik olmadı,o 2-3 kez aşılama yaptırdı,olmadı,sonra o sürpriz hamile kaldı,tam da tüp bebeğe başlarken birbimize sarılırken onun oldu,benim olmadı diyeydi o sulanmalarsevinç ve üzüntü bir aradaydı...o yüzden bunu kimse anlayamaz,ama şu an okuyan herkes anlar,çünkü hepimizin durumu aynı...damdan düşen yani:) hiçkimse için kendimizi üzmeyelim...değmez arkadaşlar !
benim komşularımda benim çocuğum olmadığını bildikleri halde 42 yaşındaki 16 ve 24 yaşında iki evlada sahip komşuma kız ayşe yap bi tane daha demezlermi nasıl gıcık ,sinir oluyorum 40 yaşlarında 2 tn yetişkin evladı var benim hiç yok tedaviler gördüğümüde biliyorlar ama bu kızın yanında dikkat edelim demiolar hiç( o an benim yüzüm nasıl renk atıyor kalbim nasıl daralıyor sinir oluyorum onlara...
buda yetmez gibi eşinde sorun varmı diolar, sizine ya sorun kimdeyse kimde eşimde varmı dicem, ne kadar gerizeklaı insanlar tahmin edebiliolarsa etsinler ama bana soru sormasınlar bu konuda yumurtam yok diyorum daha eşimin b.k..nu eşiolar...
Selam canım canım yazdıklarını aglıyarak okudum senı cok ıyı anlıyorum aynı durumu bende yasamıstım , banada evıme gırıp cıkan soframa oturan arkadas zannettıgım bana kalkıp senın cocugunmu olacak ta sende gelınlıgını saklıyosun demıstı sımdı yazarken bıle ellerım tıtrıyor , ama rabbıme sonsuz sukurler olsunkı benım yerıme en guzel cevabı verdı hamıleyım cok sukur ama onlara soylemedım soylemıycemde az kaldı senıde sevındırecek rabbım bılıyomusun ben ogun kalbımle agladım gzumden bır damla yas gelmemıstı ama kalbım hıckıra hıckıra aglamıstı ah etmem ama rabbıme havale ettım sende oyle yap allah bızım vekılımızdır o hıc bır kulunun kalbının mahsunlasmasına dayanamaz sana bı acıyı yasattıysa uzulme senın sevıncınde yakındır . Rabbım ınsallah karnın burnundayken senı o arkadasınla karsılastırır
Arkadaşlar size bir şey sorucam 1 kutu pregnylinin içinde 3 toz 3 su var,bu ayrı ayrı 3 tane iğnemi oluyor yoksa 3nü karıştırıp 1 iğnemi elde ediliyor,zar zor 11 kutu bulduk ona göre aramaya devam edeceğiz.
pregnyl 5000 tek kutuda bir toz(ilaç) bir sulandırıcı (solvent) var...
pregnyl 1500 ise bir kutuda üç toz üç sulandırıcı var...
fiyatları aynı içeriğide aynı 5000 kullanıp bulamayanlar (bu aralar bulunmuyor gene!)
1500 lük alıp 3 toz 2 sulandırıcı ile kullanabilirler 4500 yapar aynı etkiyi gösterir...
benim komşularımda benim çocuğum olmadığını bildikleri halde 42 yaşındaki 16 ve 24 yaşında iki evlada sahip komşuma kız ayşe yap bi tane daha demezlermi nasıl gıcık ,sinir oluyorum 40 yaşlarında 2 tn yetişkin evladı var benim hiç yok tedaviler gördüğümüde biliyorlar ama bu kızın yanında dikkat edelim demiolar hiç( o an benim yüzüm nasıl renk atıyor kalbim nasıl daralıyor sinir oluyorum onlara...
buda yetmez gibi eşinde sorun varmı diolar, sizine ya sorun kimdeyse kimde eşimde varmı dicem, ne kadar gerizeklaı insanlar tahmin edebiliolarsa etsinler ama bana soru sormasınlar bu konuda yumurtam yok diyorum daha eşimin b.k..nu eşiolar...
Aramıza tekrar hoşgeldin.
Siz yine şanslısınız bizden.çünkü eşimde sperm bile yok daha.
Yaşadıklarımız hiç güzel şeyler değil.Hemen her olumsuzlukta ciğerimiz yanıyor.
Üzülüp kendimizi yıpratıyoruz.Olan işte yine bize oluyor.
Benim arkadaşımda bana öyle yapsaydı ben bugün bu durumlarda olmazdım.
İnşallah sizlerde en kısa zamanda bebeğinize kavuşanlardan olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?