Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlaar herkesler nasil insallah bugunde guzel mutlu haberler aliriz benim kac gundur endiseli bekleyisim sonunda cok sukur hayirla sonuclandi bebisimin ikili test tarama sonuclari temiz cikti cok sukur simdi aldim haberi derin bir nefes aldim insallah rabbim sag salim kucagimada almayi nasib eder , simdide sizlerin hamis haberlerini bekliyorum rabbim en kisa zamanda sizlerin sevinclerinide yasamayi nasib etsin

Hamdolsun canım iyim.
Hadi gözün aydın olsun bakalım.
Bu tarafıda atlattın şükürler olsun.
Amin inşallah o güzel duaların için.
İnşallah bugünde güzel haberlerimiz bizimle olur

Hamdolsun canım iyim.
Hadi gözün aydın olsun bakalım.
Bu tarafıda atlattın şükürler olsun.
Amin inşallah o güzel duaların için.
İnşallah bugünde güzel haberlerimiz bizimle olur

canim benim ben hic bir duamda sizleri ayirmadimki once sizlere sonra kendime hep dua ettim bu derdi ceken bilir , bende hamis arkadaslarin yazilarini okuyunca hep acaba bende gorecekmiyim o gunleri diye dusunuyordum ama simdi sanki o gunler hic yasamamisim gibi geliyor rabbim nasilda unutturuyor ama unutmadigim tek sey burdaki dostlarin arkadaslarin bana nasil destek olduklari o kabus gunleri burdaki arkadaslar sayesinde atlattim bana guc verdiler moral verdiler en onemlisi bana umut oldu herbiri , rabbime sonsuz sukurler olsun ben tattim bu duyguyu insallah burdaki herkes de tadar allahin izni ile benim hepiniz icin umidim var ,cumartesi gunu miniklerim yasin suresini ezberledi onlara toren yapicam teyzeleri hak ettiler masallah hepsi 4,5 YASINDA YASIN TEBAREKE AMME VE ELEMTERADAN ASSAGISINI EZBERLEDILER SIIRLER ILAHILER GORSENIZ HEPSI MUHTESEM BEN HER DERSE GIRDIGIMDE ONLARDAN SIZIN ICIN 1 FATIHA 1 YASIN OKUMALARINI ISTIYORUM SIZIN GIBI TATLI COCUKLARI OLSUN BU TEYZELERIN DIYORUM NASILDA DUA EDIYOLAR BI GORSENIZ MEST OLUYORUM , BU CUMARTESIDE HEPINIZIN ADINI ZIKR EDICEM TORENDE 100 LERCE KISI AMIN DIYECEK INSALLAH AMINLER ARSI ALAYA ULASIR RABBIMDE MUCIZELERIMIZI BIZLERE EN KISA ZAMANDA NASIB EDER SIZDEN RICAM ISIMLERINIZI NICKLERINIZLE BERABER BANA MESAJ OLARAK YAZMANIZ , HEPINIZ ALLAHA EMANET OLUN

Ay ne kadar güzel canım ya çok duygulandım.
Belki sende onların duaları ile bu duruma geldin.
Allah razı olsun sizlerden de.
Rabbimin izni ile hayırlı bir evladım olursa okula başlamadan önce hafız olması iiçn elimden geleni yapacağım.

zaten bende oyle ınanıyorum hepsıne soylemıstım bebegım olsun dıye bana dua edın hepsıde derdıme dusmuslerdı cennet kokulu canlarım benım bana resım cızıyolardı esım ben bıde bebegımız hepsını sakladım bırde her gece uyumadan da dua edıyolarmıs hocamızın bebegı olsun dıye annelerı anlatıyordu dınlerken hıc kendıme hakım olamıyodum aglardım hep benım ıcın oyle degrlıkı bı gorsen harıkalar hepsı cok akıllılar masallah ...
ınsallah rabbım bu nıyetının hurmetıne sana hayırlı saglıklı salıh ve salıha evlatlar nasıb etsın , cocukların zıhnı muhtesem tam hafızlık yapma yasları ben ıkı hafız yetıstırdım turkıyedeyken bırı 4 yasında basladı cuzu ogrendı bucuk yasında sure sure ezberledı kuranı kerımın hepsını sonra 7yasında bıtırdı dıgerıde 5 yasında basladı aynı sekılde 8 yasında bıtırdı , okul drslerınde oyle basarılı oldularkı masallah ıkı ogrencımde her yıl okul bırıncısı onlarla gurur duyuyorum

Canım Allah bebeğini sıkıntısız bir şekilde kucağına almayıda nasib etsin Allah analı babalı büyütsün evladını.Yaptığın şey beni çok duygulandırdı ,Allah senden razı olsun senin çektiğin sıkıntıları çeken arkadaşlarınıda unutmadığın için,Eğer sende uygun görürsen dua listene bizide eklersen çok mutlu olurum ismim (demet)tekrar allah razı olsun...

caqnım benım ettıgın dualara canı gonulden amın dıyorum rabbım sana ve herkesede en kısa zamanda nasıb etsın ınsallah , nedemek zaten dua lıstesını sızler ıcın yapıyorum canım benım bı kac arkdasın ısımlerını bılıyorum onlarla fecede eklıyız bılmedıgım arkadaslar bana yazsın lısteye eklıyım herkes nasıplensın ıstıyorum

canım rabbim bebeğini sana ve eşine bağışlasın.salih veye saliha evlat olsun inşallah.rabbim benim gibi evlat yoksulu olanlarada nasip etsin inşallah.dualarında bana yer verirsen memnun olurum.saniye ve ömerede dualarınızda yer verin inşallah.

cnm gözün aydın ikili taraman temiz çıkmış
inşlh sağlıkla kucağına alırsın
güzel bir hamilelik geçirirsin
cnm dualarına bizlerede yer verdiğin için allah senden bin kere razı olsun
benim ismim sakine cnm ayrıca o günde bizleride anıp dua etmen de senin
ne kadar iyi bir insan olduğunu gösteriyor inşlh dualarımız kabul olur...

Sonucu aldim aglamaktan olecem hicbirsey anlamadiimmm
1cc de spermatozon: azoospermik pellet+pozitif yaziyor
miktar:3.3 cc
hareketsiz: >%60normal %50-59 supheli <%50 anormal
teratozoospermi indeksi
sadece bunlar yazili testte diger herseyin karsisi bos
nedemek anlamadimmm yaaa bi anlayan varsaa :'( anlatsinnn
daha esimin haberi yokkk ben ne yapacammm yaaaa

Son düzenleme:
Canim benim gozun aydin olsun ikili tarama testiniz temiz cikmis...
Rabbimin izniyle 9ayin sonunda sagsalim bebisini kucagina almak nasip olsun...
Dualarinda bizlerede yer verdigin icin Allah kat be kat razi olsun...

Canim once bi sakin ol ne bu telas...
Ayrica aglayip kendini uzme biliyorum cok zor ama kendine gel...
Sen boyle yaparsan esin ne hale gelir...
Sana yazdiklarinla ilgili bi yorumda bulunamayacagim.
Cunku bizim sonuc kagitlarinda cizikten baska bisey goremedim ben....
Sadece tedirginligine uzulup yazmak istedim...
Bilen arkadaslar yardimci olacaklardir...

cnm bu nedemk bende çok anlamdım ama dur bi hemen üzülme
bence o kadar kötü değil bizim sprm sonucumuz hiç birşey yazmıyordu sıfır bile yoktu direk çizgidi yani sende bişiler yazıo
hocaya sorsan mail atsan bi

canımm sizde sperm çıkmış galibaa
niye bukadar telaşlısın sperm bile değilse hücre felandır
detaylı bilgi alabileceğin birileri yok mu
inşş spermdirrr
canımm siz celalettin beylemi tedavi oluyorsunuz ?

mrb kızlar sizce üç ay dolmadan bi test daha yaptırsakmı nerdeyse bir ay oldu bizim bitkiselleri kullanalı 2 aydır da nohut kullandık,test yaptırsak değişiklik olurmu sperm çıkarmıki çok mu sabırsızım ne :)

canım testin temiz çıkmışş çok sevindimm
daha dün gibi senin hamilelik haberini aldığımız şimdi hamileliği yarıladın bile
bizde bugünleri görebilecekmiyizz inşş Rabbim bizede yaşatır
canımm yaa miniklere hocalıkmı yapıyorsun sen maşallah ne güzel bir meslek
inşş miniklerin duaları kabul olur bizde yaşarız annelik duygularını

ben de senin gibiyim ianan:) biz ilk celaleddin hocayla başladık ve yaklaşık bir ay oldu daha haziranda kontrol şimdiden sabırsızım sayılı gün geçmiyor:))

hele burada güzel haberler alınca daha da mutlu oluyo insan,rabbim tez zamanda buradaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah..

testiniz iyi çıkmş canım hayırlı osun .
rahat ,stressiz bir hamilelik geçrirsin inşallah canım.
Rabbim tezzammanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Ayyy bilmiyorummm ne oldugunu esim simdi doktorda randevu aldik hemen ben cikamadim arabada bekliyorum cok bencilim ya yaninda olmam gerekli ama goZ yaslarima hakim olamiyorum
celalettin beye gitmiyoruz cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…