Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm gözünaydın bebişin testti ii çıkmış alalhaın izniyle
sağlıklı hayırlı doğum günlerin de gelsin sağlıkla kucağına al inş bbebeğini

cnm ben sonuçtan bişey anlamadım
ama anlayan çıkar belki inş sperm çıkmıştır sonucu öğrenince yaz cnm merak ederim bak ben şimdi:18::26:

Kizlarr pelet+pozitif cikis oldugunu gosteriyormus ama canli mi cansiz mi bilinmiyor cunku santrifuj yontemi ile bakildigi icin zaten sayim yapilamazmis:-(
gerci sayim yapilacak kadar yok ki
dr simdilik iyi demis
simdilik ne onu da anlamadimm gerci...
ayyy hic bise anlamiom zaten
tek igne kullanmaya devam edecek ovitrelle iignesi testestoronu dusunce 1 ay sonra 2. igne baslayacak humagon ignesi galiba bu igne ne onu da bilmiyorummm
hicbise anlamiyorum bilmiyorimmm
sadece aglayip yatiyorummmm :'(

canım ya geçmiş olsun inşallah bi aksilik olmaz
tedavin sonuna kadar sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah

canım testte hareketsiz falan bişeyler yazmış galiba sperm çıkmış
ölü ya da canlı ölüyse de canlanır inşallah onlar
inşallah öyledir canım

Gözünaydın inşallah dahada artar darısı bizim eşlerimizede
halayımı unutmayayım 64:64:

sağol canım bende kızların hepsinin olduğu bir liste var sana onu atayım ben dua ederken kullanıyorum sen yenileri eklersin sonuna
duaların için şimdiden Allah senden razı olsun

cnm yazını okudum dün cvp yazamadım hemen çıktım inş yumurtalarında sorun olmaz da eşin de sperm çıkar ve sana yükleme yapılır güzelim inan ki zor bi durum cnm ya ama olsun pes etme hergün de orda olsan olacak allahın izniyle de bunda da vardır hayır sonu hamişli olsun inş tedavinin cnm yaaa

AMIN CANIM BENIM INSALLAH EN KISA ZAMANDA RABBIM SANADA NASIB EDER DUALARIMDA HERZAMAN SIZE YER VERDIM CANIM BENIM ISMINIZI NOT ALDIM INSALLAH CUMARTESI GUNU YUZLERCE KISI SIZIN DE HAYIRLI SAGLIKLI SALIH EVLATLARINIZ OLMASI ICIN AMIN DIYECEKLER

COK SUKUR CANIM YAA HAKIKATTEN KAC GUNDUR SITRESTEYDIM HEP DUA ETTIM ALLAHIM YAVRUMU SAG SALIM KUCAGIMA ALMAYI NASIB ET DIYE . ALLAH SENDEN VE CUMLEMIZDEN RAZI OLSUN CANIM BENIM NE DEMEK BEN BU YOLDA HAYIRLI SONUCLARA ULASTIYSAM SIZIN BANA VERDIGINIZ GUC SAYESINDE OLDU TAM YIKILDIM DUSTUM DERKEN HEPINIZ TEKER TEKER BENI AYAGA KALDIRIP BANA DESTEK OLDUNUZ BEN AILEME BILE SOYLEYEMEDIM BU DURUMUMU DERDIME BIR TEK SIZLER DERMAN OLDUNUZ BEN NASIL UNUTABILIRIMKI SIZLERI DUALARIMDA ALLAHIM INSALLAH HEPINIZIN TEK TEK YUZLERINI GULDURECEK BUNA CANI GONULDEN INANIYORUM

Canim benim gozun aydin olsun ikili tarama testiniz temiz cikmis...
Rabbimin izniyle 9ayin sonunda sagsalim bebisini kucagina almak nasip olsun...
Dualarinda bizlerede yer verdigin icin Allah kat be kat razi olsun...

AMIN CANIM 3 AYIMIZ BITTI 6 AYIMIZ KALDI INSALLAH SAG SALIM KUCAGIMA ALMAK NASIB OLUR . RABBIM INSALLAH SANA VE TUM ARKADASLARIMADA NASIB EDER BENDE HEPINIZIN TEK TEK HALAYINI CEKERIM . DUA EDICEM TABIKI ETMEMMI CANIM BENIM BEN DUALARIMA SIZLERI KATARAK RABBIMDENDE KENDIM ICIN ISTEMEYE YUZ BULUYORUM YOKSA MUMIN KARDESLERIME DUA ETMEDEN NASIL BENCILLIK YAPIP KENDIME ISTEYEBILIRIMKI

GORECEKSIN INSALLAH NE DIYOSUN CANIM BENIM HERSEYIN VAR BIR VAKTI ZAMANI BAK SEN HAMISIM DIYE YAZDIGIN ZAMAN BENDE SANA BU MESAINI YAZICAM INSALLAH
EVET CANIM BENIM BEN O CENNET KOKULU YAVRULARA HOCALIK YAPIYORUM DUNYAYA BIRDAHA GELSEM BIR DAHA AYNI ISI YAPARIM
cnm gözünaydın bebişin testti ii çıkmış alalhaın izniyle
sağlıklı hayırlı doğum günlerin de gelsin sağlıkla kucağına al inş bbebeğini
SAOL CANIM BENIM COK SUKUR YAA TEMIZ CIKTI 1 HAFTA ICIM ICIMI YEDI DURDU RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN GUZEL HABERLER ALDIM . AZ KALDI INSALLAH SENDE BYLE YAZARSIN TESTLERININ GUZEL SONUCLARINI BEBISINI ANLATIRSIN BIZLERE

canım posta kutun dolu mesajı atamıyorum
CANIM POSTA KUTUMU BOSALTTIM

cemreciğim çok teşekkürler canım Allah razı olsun,herzaman dediğim gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun eşimin ve benim sağlığım aile birlikteliğim daha önemli bende sorun yok diye rahattım ama malesef ...canım benim sende kendine iyi bak sizinde tedaviniz çok güzel ilerler ve kocaman bir aile olursunuz inş.Allaha emanet ol

Nur.sen
cemrem29
ecrın23
sonsuz_
ese44
durudenızderya
kızlar ozelden yazdıgınız mesajları cevapladım ama gelıp gelmedıgınden emın degılım
ısımlerınızı not aldım ınsallah bende ısmı olmayan arkadaslarada nıckıyle dua edılecek

cnm benim allah razı olsun darısı burdaki herkese inşallah

cnm benim çoookkkkk sağol rabbim inşallah sizlerinde yüzünü güldürür

canım çok sevindim çok çok çok sevindim Rabbim daha çoklarını ve canlılarını görmeyi nasip etsin inşallah.....hep birlikte daha güzel haberler alalım inşallah umut olalım birbirimize.......

aminnnnnn cnm inşallah bu topikte evlat hasreti çeken kimse kalmaz inşallah rabbim tek tek herkesten güzel haberler almayı nasip etsin

cnm çok sağol allah razı olsun keşke daha önce gelme fırsatımız olsaydı belki şimdiye kadar çoktan sonuç alırdık ama buna şükür vardır bunda da hayır diye düşünüyoruz inşallah bundan sonra hersey daha güzel olur

cnm çokkkk sağol allah razı olsun ettiğin dualar kat kat sana dönsün inşallah sende sorunsuz bir şekilde tedavine devam edersin ve yavru(lar)na kavusursun ayyy cnm inan yazdığın msjda gözlerim dolu dolu oluyor her seferinde bebeklerin nasibiyle gelsin yazmıssın ya çok içime işledi ne diyim çok sağol inşallah dualarınız yer bulur rabbim helal rızık kapısı nasip eder çookkk sağol aeol

kızlar mehmet ermişin G5 VE G6 macunlarını kullanan varmı yada bilen bana msj atarmısınız iyi akşamlar herkese

arkadaşlar herkese slm pregnly 5000 arıyorum sizler nerden aldınız acaba çok acil 1 aylık istanbuldan bulmuştuk onlar bitti ama şimdi bulamıyoz kızlar yardım edin lütfen

kızlar mehmet ermişin G5 VE G6 macunlarını kullanan varmı yada bilen bana msj atarmısınız iyi akşamlar herkese
cnm biz ermiş aktar dan g5 macunu kullanıyoruz işte test günü aldık başladı eşim
kişnişli macun dediler ve böğürtlen kökü verdi onu kaynatıp suyunu içiyor eşim g6 yı bilmem
arkadaşlar herkese slm pregnly 5000 arıyorum sizler nerden aldınız acaba çok acil 1 aylık istanbuldan bulmuştuk onlar bitti ama şimdi bulamıyoz kızlar yardım edin lütfen

cnm bizde bulaamadık daha araştırıyoruz cnm eski aldığımız yerde de bulamadık
inş bulursun:26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…