kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr
bugün birsürü kişi ağlıyarak klinikten ayrıldı ,onca alınan ilaçlar boşa gitti benim yumoşlarıda beyenmedi yarında aynı şey olursa belki bizimdekinide iptal eder ,hoca çok titiz ben işimi pataküte yapmam diyor ,kimseyi boşuna ümitlendirmeye gerek yok yazık gibisine
baharcım dualistesine yazabilirsin yeni listemiz yayınlandı mı bu arada bıcırıkların senin gibi çok güzel olmuş
tülaycım fikrin çok güzel şu aralar çok yoğun ve zor bir dönem inşallah daha sonra bende katılırım
gözdem cnm hoca morfoloji konusuyla da ilgileniyor mu tüm arkadaşlarım adına Allah senden razı olsun
evet cnm çok şükür darısı burdaki herkese inş tek tek herkesten güzel haberler alıcaz allah razı olsun cnm benim
canım benım Rabbim gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda giderde hayırlısıyle bebişlerine kavuşursun yarın güzel haberlerle gel inşallah olur mu......
cnm geçmiş olsun alalh allah niye olmuş acaba böle bence dr. beyi ara sor güzelim belki bişey veriri gecirir kızarıklığı
tez zamanda gemesi dileüiyle.......
slm güzelim benim iim tatlım ne olsun biraz ses kısıklığım dışında iim
ayyyyy ders deme bana sinir 2 kitabı bitiremiyorum onlar geometri ve fizikkkkk
inş becerebilirim evet 11 12 mayıs sınav şurda bişecik kalmadı bakalım ne oalcak
sen nasıslın cnm iğneler başladı hadi bakalım sıra sıyla gelsin spermler gitsin spermler ayolllll
teşekkür ederim cnm benim inş salih evlatlarım olur
anladım cnm inş eşinin operasyonu başarılı geçer cnm doğru haklısın kimbilir kimlerin daha ne dertleri var biz de burda sadece evlat hasretini konuşuyoruz genelde diğer dertleri anlatmaya kalksak ohoooooooooooooo:26::26: alahım derten kederden korusun biz kullalarını
cnm inş senden de güzel haberler gelir....
BENGUCUM CNM BENDE 1 TANE MERYEM SÜRESİ OKURUM BU HAFTA ONUNA KADAR
OKUYUNCA YAZARIM GÜZELİM DUANI YARADAN KABUL ETSİN..
sabır ya sabır sonu SELAMETTİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Canım ne desem yalan...Bi mail atıp sor istersen..Belki buna neyin sebep olduğunu araştırabilir...
Gözünüz aydın arkadaşım Allah kat kat arttırsın spermleri inşallah.Bizde bir kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz eşim prengliye başlayacak,sonuçlar iyi çıktı hoca 2. nebidoya bile gerek yok direk prengliye başlayın dedi aynı zamanda prolaktin düşürücü ilaçta kullanacağız,Celalettin hocaya gidenler hep güzel haberler veriyor, inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız.
merba balım siz ilk nebidodan sonramı test yaptırdınız doktormu demişti
siz kendiniz mi yaptırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?