çok güzel bir haberrr
Allahımm tamamına erdirsin hamile haberinide yazarsın inş tez vakitte
canımm çok sevindimm sperm de varmışş
hadi halayaaaaa
canımm sizde sorun neydii
canımmm çokk çokk sevindim bende,,, süper bi haberrrrrrrrr
:
çok şükür senden de güzel haberler geldi..çok şükürrrrrrrr
:
darısı diğer arkadaşlarımızn başınaa inş.
cnm çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallllaaahh
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr
canım benim konuştuk ama yine de söleyim çokk mutlu oldum çok.
Allah ım tez zamnda bebiş nasip etsin..
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr
canımmmmmm şükürler olsun RAbbime
bir kişi daha kurtuldu bu illetten.
horon ikonu olsaydı horon tepecektim.
canım memleketten dönerken yolda ,can arkadaşım denizbulutundan aldım haberi.
eşimle nasıl havalara uçtuk yolda gelirken anlatamam .
eve zor attım kendimi .
detayları almak için hemen denizbulutunu aradım.
şükür canım ya şükür.
inan bizde çıkmış kadar sevindim.
hepimize umut oluyor bu sevinçli haberler.
yanında olsam şimdi boynuna sıkıca sarılırdım inan.
inş sayı artarak çoğalacak.
veeeeee bebişler gelsin artıkkkkkkkkkkk
darısı hepimize
hadi halaya
cnm benimmm çok sağol allah razı olsun darısı size inş heyecanımı benle paylaştığın için ayrıca tşk ederim cnm
Amaann Allahım ne kadar güzel bir haber bu.Muhteşemsin ya...
Çok mutluyum inan ki.
Darısı bizim başımıza olsun inşallah.
Halayın ucundan tutayım bari.
ne demek canım benim Allah senden razı olsun ,inan çok mutluyum yav bu arada dersaneyi de kaynatmışsın gözümden kaçmadı:))
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr:6 4:
bursalım canım benim eşin istanbuldan güzel haberlerle döner inş.Allahım eşine şifalar versin hayırlı tohumcuklar nasip etsin ,bu sefer ve hiçbir zaman sıfır yazmasın hayırlısı ile helalinden bebeğinizi nasip etsin ,yuvanız şenlensin ALLAHIMMMMMMMMMMMMM SEN KARDEŞLERİM YARDIMCISI OL ,SEVİNÇ GÖZYAŞLARI NASİP EYLE ....
arkadaşım maaşallah.bu saat oldu giremedim.dün ''eşim yarın test verecek'' yazını okumuştum.aklım da burdaydı.şükürler olsun güzel heberi yazmışsın.
bugünleri yaşatan rabbimize şükürler olsun.
inşallah daha güzel haberlerini de alırız.bende halaydayım.
Senden ricam topikteki bilen bilmeyen bütün arkadaşlarımız için,eşinin kullandığı ilaç,iğne,kür vs.her nevarsa yazabilirmisin,hangi yollardan geçtiniz lütfen yaz canım.
cnm çok sağol rabbim en yakın zamanda sizleride güldürsün inşallah desteğin için ayrıca tşk ederim çok sağol darısı size inşallah hiç kendi halayımı çekeceğim aklıma gelmezdi çokkkkk şükür
cnm benim çok sağol evet denizbulutla her saniyesini paylaştık oda en az benim kadar heyecanla sevinçle karsıladı allah razı olsun cnm inan bende aynı duygular yasıyorum burda çıkan her arkadasa kendimize çıkmış gibi seviniyoruz inş cnm darısı burdaki herkese rabbim tek tek yardımcımız olsun kocaman bir aile olduk beraber sevinip beraber üzülüyoruz inş bu ailemiz minik meleklerle dahada genişler hep dualarımdasınız rabbim burdaki herkese evlat sevgisi tattırsın inş içlerinde bizede
[video=youtube;ov0L7ki8K7k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ov0L7ki8K7k[/video]
RAbbim inş. evladının sevincini de yaşatır en kısa zamanda çok mutluu oldum.. :64 :
horon senin için cnm
canım allah razı olsun rabbim gönlündekini nasip eder inşallah..
cemrem saolsasın cnm ilgilenip yazmışsın doktora gidittik bugün bi dolu antibiyotik ilaç v.s. apse yapmış dedi şimdi onlara başlıcaz bu bitkiseller şeylerle beraber nasıl olur bilmiyorum antibiyotik Allah yardımcımız olsun..
cnmmmm ne mutlu oldum anlatamam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzkızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?