Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok güzel bir haberrr
Allahımm tamamına erdirsin hamile haberinide yazarsın inş tez vakitte
canımm çok sevindimm sperm de varmışş
hadi halayaaaaa
canımm sizde sorun neydii

sağol cnm allah razı olsun darısı burdaki herkese inşallah cnm eşim hipogonadizm hastası cnm

canımmm çokk çokk sevindim bende,,, süper bi haberrrrrrrrr
:
çok şükür senden de güzel haberler geldi..çok şükürrrrrrrr

:
darısı diğer arkadaşlarımızn başınaa inş.

evet cnm çok şükür darısı burdaki herkese inş tek tek herkesten güzel haberler alıcaz allah razı olsun cnm benim

canımmmmmm şükürler olsun RAbbime
bir kişi daha kurtuldu bu illetten.

horon ikonu olsaydı horon tepecektim.

canım memleketten dönerken yolda ,can arkadaşım denizbulutundan aldım haberi.
eşimle nasıl havalara uçtuk yolda gelirken anlatamam .
eve zor attım kendimi .
detayları almak için hemen denizbulutunu aradım.
şükür canım ya şükür.
inan bizde çıkmış kadar sevindim.
hepimize umut oluyor bu sevinçli haberler.

yanında olsam şimdi boynuna sıkıca sarılırdım inan.

inş sayı artarak çoğalacak.
veeeeee bebişler gelsin artıkkkkkkkkkkk
darısı hepimize

hadi halaya

canım benim konuştuk ama yine de söleyim çokk mutlu oldum çok.

Allah ım tez zamnda bebiş nasip etsin..

cnm benimmm çok sağol allah razı olsun darısı size inş heyecanımı benle paylaştığın için ayrıca tşk ederim cnm

Amaann Allahım ne kadar güzel bir haber bu.Muhteşemsin ya...
Çok mutluyum inan ki.
Darısı bizim başımıza olsun inşallah.
Halayın ucundan tutayım bari.

cnm benim çok sağol evet denizbulutla her saniyesini paylaştık oda en az benim kadar heyecanla sevinçle karsıladı allah razı olsun cnm inan bende aynı duygular yasıyorum burda çıkan her arkadasa kendimize çıkmış gibi seviniyoruz inş cnm darısı burdaki herkese rabbim tek tek yardımcımız olsun kocaman bir aile olduk beraber sevinip beraber üzülüyoruz inş bu ailemiz minik meleklerle dahada genişler hep dualarımdasınız rabbim burdaki herkese evlat sevgisi tattırsın inş içlerinde bizede

Size birşey danışacağım.
Ben diğer guruplarda insanların birbirini görmese dahi hediyeleştiğini gördüm.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Şimdi bir liste oluşturacağız.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
Sonra gelen hediyeleri burda paylaşırız.
Hem dertlerimizi birazcık olsun umutmuş oluruz.Hemde kaynaşmış oluruz.
Hediye olarak o ile ait olan hatıra olan bir şey olabilir.
Ne dersiniz olur mu sizce yapabilirmiyiz.
Daha nice fikirlerinizi bekliyorum.
Liste olarak 1 den başlıyorum.
1-Tülay_20
2-gegonya
3-gamze
4-ervae
5-ese44

Sevgiler Saygılaaarrrrr!!!!!

Amaann Allahım ne kadar güzel bir haber bu.Muhteşemsin ya...
Çok mutluyum inan ki.
Darısı bizim başımıza olsun inşallah.
Halayın ucundan tutayım bari.

gel cnm gel sağol allah razı olsun cnm benim darısı size ve burdaki herkese sizde horon tepecez artık rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm

ne demek canım benim Allah senden razı olsun ,inan çok mutluyum yav bu arada dersaneyi de kaynatmışsın gözümden kaçmadı:))

yok kız aslında giyindim hatta buraya da yazdım dershaneye gidiyom diye sonra araba bekledim gelmedi bende markete girdim çikolata kek ne bulduysam aldım sokakta çocuklara dağıttım

arkadaşım maaşallah.bu saat oldu giremedim.dün ''eşim yarın test verecek'' yazını okumuştum.aklım da burdaydı.şükürler olsun güzel heberi yazmışsın.
bugünleri yaşatan rabbimize şükürler olsun.
inşallah daha güzel haberlerini de alırız.bende halaydayım.
Senden ricam topikteki bilen bilmeyen bütün arkadaşlarımız için,eşinin kullandığı ilaç,iğne,kür vs.her nevarsa yazabilirmisin,hangi yollardan geçtiniz lütfen yaz canım.

[video=youtube;ov0L7ki8K7k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ov0L7ki8K7k[/video]
RAbbim inş. evladının sevincini de yaşatır en kısa zamanda çok mutluu oldum..:64 :
horon senin için cnm

Cnm cok sagol allah razi olsun darisi burdaki herkese ins cnm esim hipogonadizm hastasi fsh lh ve testes.hormonlarini disardan igne yoluyla aliyor haftada 2 pregnly 5000 ve menegon haftada 3*150 seklinde panax ve e1 ayrica ermis aktardan macun ve demirdikeni cayi ama cnm hicbirini kafadan kullanmiyoruz hepsini hoca onerdi onun tavsiyesine uyuyoruz rabbim hepimizin yuzunu guldursun ins

[video=youtube;vMQVC7_b0po]http://www.youtube.com/watch?v=vMQVC7_b0po[/video]

amin amin inşlh cnm sizde görünen spermlerden hepimizde görünür inşlh
elimizden gelen birbirimiz için dua etmek ve derdimizi paylaşmak cnm
inşlh bu günleri gördünüzya geriside gelecek inan bana
bir kişinin yüzü daha güldü ya inan ümidim yeniden yeşerdi
kısmetse mayıs ayında hoca eşimi çağırdı
ama yalnız gönderemem
çok masraflı olacak ama bende gidicem inşlh bizde de gelişmeler olur cnm
bak sanada halay çekmek nasip oldu inşlh darısıda geride kalanlarada olur
kaldığım yerden devam tatlım

[video=youtube;ov0L7ki8K7k]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ov0L7ki8K7k[/video]
RAbbim inş. evladının sevincini de yaşatır en kısa zamanda çok mutluu oldum..:64 :
horon senin için cnm

Cnm benim cookkk sagol rabbim seninde gonlundeki muradini versin ve burdaki herkesin ins allah razi olsun cnm ins senin guzel haberlerinlede horon teperiz karadenizli degilim ama ogreniriz tepe tepe:) :)

baharcım dualistesine yazabilirsin yeni listemiz yayınlandı mı bu arada bıcırıkların senin gibi çok güzel olmuş
tülaycım fikrin çok güzel şu aralar çok yoğun ve zor bir dönem inşallah daha sonra bende katılırım
gözdem cnm hoca morfoloji konusuyla da ilgileniyor mu tüm arkadaşlarım adına Allah senden razı olsun

canım allah razı olsun rabbim gönlündekini nasip eder inşallah..

cnm ben bugün adet oldum sayılır kaç gün var meryem süresinin bitmesine oan göre okuyamadım daha:26:

geçmiş olsun ii yapmışsınız cnm drç gitmekle aaa apse olmuş demek aman cnm başka bişey yok ya şükür tez zamanda geçer şifa bulur eşin cnm

cnmmmm ne mutlu oldum anlatamam kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hücreyi bırak ara ara sper bile çıkmış yaaaaaaaaaaaaaaa
alalhımmm ne büyük sırayla hepimizi sevindiriyo yaradan yaaaaa
cnm şimdide senin halayında sıraaaaaaaaaaaaaa hadin gariiiiiiiii
sabah dua ediyorduk bak dualar yerini buldu şükürrrrrrrrrrr
ohhhhh gelsin spermlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…