• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Canıımmmmmm cok sevindiimmmmm gözünüz aydıınnnnn :) uzun zamandır girmedim topiğe bugün bi bakeyim dedim çok çok çok çok mutlu oldum İnan. İnşallah daha da artacak tatlım sayınız . hamişim diye yazdığını da görücez burda. Halay cekemiyorum ama sen çektim say olur mu :)

kızlaaaaarrrrrrrr müjdeeeeeee sonuçlarımız çıktııı çok şükür sperm hücreleri çıkmış ve yerinde hareketli ve hareketsiz spermler görülmüş rabbime binlerce şükürler olsun darısı burdaki herkese inşallah çokkkk şükürrrr:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Bursa canım benim tebrikler :46: çok güzel gelişmeler olmuş maşallah :nazar:Allahım devamını ve daha iyilerini nasip etsin,hayılısı ile eviniz yuvanız bebeklerinizle şenlensin :emir_bebek::emir_bebek:Allaha emanet ol bebeklerin nasibiyle gelsin sende bu sefer inşanlah atanırsın Allah derslerindede yardımcın olsun canım kardeşim :16:

Canlar bugün akşama kadar klinikteydik, e2 testi verdik ultrasyona girdim ,hoca geldi bir sürü kişinin tedavisini iptal etti yarıda kesti,yumurta gelişimi hiç yok böyle olmaz dedi bizim dosyayada iptal yazmış sonra ne olduysa beni tekrar aldı. hoca küçük bir operasyon yapacağız dedi,ben çok korktum beni amaliyathaneye aldılar hazırladılar yumurtamın birtanesini iğneyle deldiler ve dışarıya boşaltılar tabi bu arada ben korkudan tir tir titriyorum hiç böyle birşey gelmemişti başıma Allah yardım ettide o masadan kalktım,belki yarın aynı operasyonu tekrarlayacak cumartesi yada pazarda eşimde sperm çıkarsa benim yumurtalar toplanacak:18::18::18:

bugün birsürü kişi ağlıyarak klinikten ayrıldı ,onca alınan ilaçlar boşa gitti benim yumoşlarıda beyenmedi yarında aynı şey olursa belki bizimdekinide iptal eder ,hoca çok titiz ben işimi pataküte yapmam diyor ,kimseyi boşuna ümitlendirmeye gerek yok yazık gibisine :43:

Gözünüz aydın arkadaşım Allah kat kat arttırsın spermleri inşallah.Bizde bir kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz eşim prengliye başlayacak,sonuçlar iyi çıktı hoca 2. nebidoya bile gerek yok direk prengliye başlayın dedi aynı zamanda prolaktin düşürücü ilaçta kullanacağız,Celalettin hocaya gidenler hep güzel haberler veriyor, inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız.

bugün birsürü kişi ağlıyarak klinikten ayrıldı ,onca alınan ilaçlar boşa gitti benim yumoşlarıda beyenmedi yarında aynı şey olursa belki bizimdekinide iptal eder ,hoca çok titiz ben işimi pataküte yapmam diyor ,kimseyi boşuna ümitlendirmeye gerek yok yazık gibisine :43:

canım benım Rabbim gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda giderde hayırlısıyle bebişlerine kavuşursun yarın güzel haberlerle gel inşallah olur mu......

canım çok sevindim çok çok çok sevindim Rabbim daha çoklarını ve canlılarını görmeyi nasip etsin inşallah.....hep birlikte daha güzel haberler alalım inşallah umut olalım birbirimize.......

baharcım dualistesine yazabilirsin yeni listemiz yayınlandı mı bu arada bıcırıkların senin gibi çok güzel olmuş
tülaycım fikrin çok güzel şu aralar çok yoğun ve zor bir dönem inşallah daha sonra bende katılırım
gözdem cnm hoca morfoloji konusuyla da ilgileniyor mu tüm arkadaşlarım adına Allah senden razı olsun

Canım ne desem yalan...Bi mail atıp sor istersen..Belki buna neyin sebep olduğunu araştırabilir...

:nazar::nazar:Maşalllahhh:nazar::nazar::nazar: Rabbim sevincini daim etsin...İnşallah daha iyi sonuçlarla karşılaşırsınız..Kimsenin emekleri boşa çıkmaz...

Sizlerdende Allah razı olsun,bana bol bol dua ediyosunuz...)) Biz sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz.,elimizden geldiğince..

canım benım Rabbim gönlüne göre versin inşallah herşey yolunda giderde hayırlısıyle bebişlerine kavuşursun yarın güzel haberlerle gel inşallah olur mu......

canım kardeşim ALLAH razı olsun moralimiz altüst oldu yarın netleşecek belki tedaviyi yarın keser yumurtaların durumunu beyenmedi .herşeyin hayırlısı ben Allaha havale ediyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun herşey bebek demek değil ,eşimin sağlığı benim sağlığım daha önemli:19:sizinde Allahım gönlünüze göre versin

Yine bir ayet , çok hoşuma gitti

enbiya süresi 83.ayet

83) Ve EYYUB'U da (an ki)hani o,Rabbine şöyle dua etmişti;
Şüphesiz bu dert bana dokundu ,
sen merhametlilerin en merhametlisisin
84)Bizde onun duasını kabul ettik ,
kendisinde bulunan sıkıntıyı kaldırdık.
Ona ailesini ve onlarla beraber bir katını/daha fazlasını da verdik.
Katımızdan bir rahmet ve ibadet edenler için bir öğüt olmak üzere.

(Kuran okumak okadar güzel ve okadar da iç huzur verici ki ,
aslında islam dininin zor olmadığını ve dua etmenin ne kadar önemli olduğunu anlaya biliyoruz.Şükürler olsun ve bi ayetinde de şöyle diyor ;
Benden isteyin ,benden başka isteklerinizi kim yerine getirebilir .(elhamdülillah çok güzel maşallah):16:

Canim benimmmmmmmmm gözleriniz aydin olsun...:21::21::21::21:
Canli cansiz sonunda o nazli spermcikleri :nazar::nazar: görmüssünüz Rabbim daha da arttirsin insallahhh..:16::16::16::16:
Ve insallah en kisa zamanda bebislerine göbüsünde daha sonrada kollarinda yasatsin..AMIN....
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm geçmiş olsun alalh allah niye olmuş acaba böle bence dr. beyi ara sor güzelim belki bişey veriri gecirir kızarıklığı
tez zamanda gemesi dileüiyle.......

slm güzelim benim iim tatlım ne olsun biraz ses kısıklığım dışında iim:1::1:
ayyyyy ders deme bana sinir 2 kitabı bitiremiyorum onlar geometri ve fizikkkkk:47::47::47:
inş becerebilirim evet 11 12 mayıs sınav şurda bişecik kalmadı bakalım ne oalcak
sen nasıslın cnm iğneler başladı hadi bakalım sıra sıyla gelsin spermler gitsin spermler ayolllll:9::9::9::9:

teşekkür ederim cnm benim inş salih evlatlarım olur:16::16:
anladım cnm inş eşinin operasyonu başarılı geçer cnm doğru haklısın kimbilir kimlerin daha ne dertleri var biz de burda sadece evlat hasretini konuşuyoruz genelde diğer dertleri anlatmaya kalksak ohoooooooooooooo:26::26: alahım derten kederden korusun biz kullalarını
cnm inş senden de güzel haberler gelir....:49::16:

BENGUCUM CNM BENDE 1 TANE MERYEM SÜRESİ OKURUM BU HAFTA ONUNA KADAR
OKUYUNCA YAZARIM GÜZELİM DUANI YARADAN KABUL ETSİN..

sabır ya sabır sonu SELAMETTİR İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:16::16::16::16::16::16::16:

Gecmis olsun pamugum hayirdir hastami oldun yoksa soguk biseymi ictin dikkat et kendine...
Benim yegenlerimin saglikli pamuk annelerine ihtiyaclari varr..:52::52::52::52:
O geometri illetini bende hic sevmezdim ama yinede en yüksek notu alirdim kopya sayesinde...:1::1::1::1:
Bende iyiyim pamugum hergün esimle 15 km yürüyoruz bacaklarim tutmuyor...:1::1:
Ayy oo spermler bi gelse sira dayagina cekecem valla...:34::34::34::34:

Canim senin icin 1 Meryem suresi okudum...
Allahim kabul etsin insallahh...
Niyetine nasil eylesin tez vakitte bebislerini nasip etsin insallah..AMIN...

Gözünüz aydın arkadaşım Allah kat kat arttırsın spermleri inşallah.Bizde bir kaç gündür hastaneye gidip geliyoruz eşim prengliye başlayacak,sonuçlar iyi çıktı hoca 2. nebidoya bile gerek yok direk prengliye başlayın dedi aynı zamanda prolaktin düşürücü ilaçta kullanacağız,Celalettin hocaya gidenler hep güzel haberler veriyor, inşallah bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız.

merba balım siz ilk nebidodan sonramı test yaptırdınız doktormu demişti
siz kendiniz mi yaptırdınız ?

Son düzenleme:
canım s.a bizede celalettin hocaya gitmek istiyoruz ne yapmamız gerekir hoca ne istiyor bizede bir yol gösterip yardımcı olabilirmisin

merba balım siz ilk nebidodan sonramı test yaptırdınız doktormu demişti
siz kendiniz mi yaptırdınız ?

Canım biz ilk gittiğimizde hoca eşimin prolaktin hormonu çok yüksek çıktığı için hipofiz mrı istemişti ,normalde 2 tane nebido ve bitkiseller kullanıp 3 ay sonra kontrole gidecektik ama eşimin hipofiz bezinde mikroadenom görüldüğü için hoca bizi tekrar çağırdı ,bizde pazartesi gittik tekrar tahliller yaptırdık hoca eşime önce hem prolaktin düşürücü ilaç yazdı hemde 3 ay sonra devam etmemiz için prengly yazmak için prengly testi yaptı (prengly iğne vurdu 2 gün sonra tahlil yapıldı)sonuçlar çok iyi çıkınca 2.nebidoyu vurdurmayın direk prengliye başlayın dedi.Yani canım bu tamamen bizim durumumuza göre gelişti siz hoca ilk gittiğinizde nedediyse aynen devam edin karışıklık olmasın.

Back
X