[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]EŞİN YAŞI[/TD]
[TD]TEŞHİS[/TD]
[TD]İĞNELER[/TD]
[TD]KÜRLER[/TD]
[TD]1.AŞAMA[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[TD]2.Cİ AŞAMA[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CEMREm29[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAFTA DA 2 KERE PREGLNY 5000 İĞNE 3 AY BOYUNCA[/TD]
[TD]GEYLANİ ÇAYI VE 2 KAVANOZ MACUN KİBARLI PANAX e1 [/TD]
[TD]15 gün içinde hormon ve sperm testtleri yapılacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizbulut[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]testis YETERSİZLİĞİ[/TD]
[TD]ilk 2 ay hafta da 2 adet preglyn 5000[/TD]
[TD]ilk 2 ay kibarlı panax E 1 ermiş aktarın g5 macunu ve demir dikeni çayı[/TD]
[TD]29 martta sperm tahlili tapıldı bulunamadı[/TD]
[TD]haftada 3 adet preglyn 5000 panax E 1 ruhi geylaninin macunu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım haklısın ama hiç özelden mesaj atmadım canım pek bilmiyorum.hemde canım herkesin bilgilenmesi ve benimde faydalanmam için iyi oluyor böle acıktan yazma ama hiç özelden atma akılıma gelmemişti:) aklımın kösesinde olsun
canım ya ne bitmez 15 gün müş yaaaaaaaaaaa öfff bizim için bitmiyo kim bilir sen nasıl bekliyosun. ayyy heycan alt sfakardadır simdi.eşim her gün soruyo test yaptırmışlarmı diyee .saka bir yana insallah o yaramaz spermleri görürsünüz canım.kız benim esimde de baygı degişiklikler var gözle görülür keske önceden yaptırsaymışız sizde de öylemi . birazcık ayıp olacak ama söliyecem içimde kalırsa patlıyacam eski yumurtalıklar gitmiş yerine safkan köy yumurtası gelmiş gibi cildinde bile o siyahlık giitti parlak bir deri ayyyyyyyyy merak ettim sizdede bölemi canım.
kız benim eşimde yanakları al al oldu.yüzüne can geldi sanki
diğer yerlerini kontrol etmedim.ilk işim o olacak
canım eşinin neden azospermi olmus olabileceğini doktor söyledimi.Atesli hastalık filan gecirmişmi küçükken.Benim eşimde de azospermi var.Ama hiç bir rahatsızlık gecirmemiş.İçki sigara da yok :sm_confused:Biz daha yeni öğrendik.Mikrotese deniycez.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Canım sizin nolvadex kullanmadan önceki sperm değerleriniz ne kadar dı ? Tedaviden sonra değerleriniz ne kadara ulaştı ? Ek vitamin olarak ne verdin :)) kusura bakma canım çok soruyorum benim eşim de şuan iki aydır nolvadex kullanıyor
emre bey genelde özellikle total testesteron ve fsh tahlillerini istiyor.bence bulunduğu merkezde yapmanızı öneririm.bulunduğu merkez her bakımdan profosyonel.biz antalyada yaşıyoruz eşimin devlet memuru olmasından dolayı.biz genelde her ay emre beyin istediği tahlilleri yaptıraraak faxlıyoruz o her seferinde bizi arayarak yönlendiriyor.kendisi azoosperm konusunda çok iyi bir uzman ve de çok tecrübeli.azoosperm olupta çocuk sahibi olan birçok hastası var.biz 8 ay oldu hemen hemen tedaviye başlayalı son 2 ayını emre beyde devam ediyoruz.daha önce niye emre beye gelmemişiz diye eşimile birlikte hayıflanıyoruz.genelde herkese aynı tedavileri uyguluyor fakat azoospermin sebebi ne ona bakaraak karar verir.hormon sonuçlarını değerlendirip hemen tedaviye başlatır en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız.azosermin nedeninin ne olduğunu biliyormusunuz ?
yaaa ameliyattan sonramı olduu böylee ?canım ya ne bitmez 15 gün müş yaaaaaaaaaaa öfff bizim için bitmiyo kim bilir sen nasıl bekliyosun. ayyy heycan alt sfakardadır simdi.eşim her gün soruyo test yaptırmışlarmı diyee .saka bir yana insallah o yaramaz spermleri görürsünüz canım.kız benim esimde de baygı degişiklikler var gözle görülür keske önceden yaptırsaymışız sizde de öylemi . birazcık ayıp olacak ama söliyecem içimde kalırsa patlıyacam eski yumurtalıklar gitmiş yerine safkan köy yumurtası gelmiş gibi cildinde bile o siyahlık giitti parlak bir deri ayyyyyyyyy merak ettim sizdede bölemi canım.
canımmm esma arkadaşın eski yazılarından alıntı yapmışsınnmerhaba esma, bizdede azosperm çıktı, hiç sperm görülemedi.
emre beyden randevu almak istiyorum bende ama ücretler benim için önemli.
sigortalılar için muayene ücreti yaklaşık nekadar bilgi verebilir misin.
şimdiden çok teşekkürler..
canımm mevlüdün hayırlı olsun Rabbim tüm sıkıntılarını hafifletsin inşş
20 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan mevlüd-i şerifimize davetliisiniz.
Yer: Akkonak mahallesi Güngör sitesi 1667 sokak b/blok no:7/42 Denizli.
canımm mevlüdün hayırlı olsun Rabbim tüm sıkıntılarını hafifletsin inşş
dualarım seninlee inşş bebişlerinin mevlüdünüde yaparsın evin böyle şenlenirr Rabbim tez vakitte yaşatsın inşşşşşşşşşşş
canlarımmm ..
benim eşim 1.tese yi 2008 nisan ayında
2.teseyi 2008 ekimde olmuştu.
ve normal tese olmuştu .bizim o zaman mikroteseden haberimiz yoktu..
ama biz sonradan öğrendikki ejekülatta spermi çıkmayan hastaları mikroteseye yapıyorlarmış..
benim eşimin her yapılan sperm testinde 1 milyon spermi çıkıyordu.hatta ankara gatanın anabilim dalı başkanı olan
prof'da 3-4 ay tedavi gördü...ama morfoloji kötü olduğu için tese olmak zorunda kalıyordu.
tese olmasına rağmenn 1-2 ebriyodan fazla döllenmiyordu..haliylede tesede fazla bulup dondurulmuyordu....
sonrada yapılan sperm testlerinde hep sıfır gördük...direk azosperm yazdı hep..takiii geçen eylülde umut tüpbebek
merkezinde yapılan testte 2-3 kalitesiz de olsa sperm görüldü çok şükür....
emre bey 2 ilaç verdi nolvadex ve Qenzim10..benim kendi araştırmalarımla bir çok siteden eşime vitamin desteği aldımm.
toplam 6 ay kullandı bu ilaçları.bu sürede hiç kür kullanmak istemedi bende zorlamadım..
bu negatifle sonuçlanan denememizde eşim ilk kez mikrotese oldu.mikrotese günü doktorumuz detaylı incelerse eğer 10 tane istenilen kalitese sperm bulabileceğini söyleditese kararıını bize bıraktı..
ama eşim tese olmak istediğini söyledi olmuşken iyisi olsun dedi..mikrotese sonucunda kaliteli spermler bulundu ve 2 tüpde donduruldu..dondurulanlarla 2 kez tüpbebek deneyebilirsiniz dendi..
demem şu kiii mikrotesedee sperm ve kaliteli sperm bulma şansları daha yüksekk mokroskop altında yapılıyorr..
yani normaal teseye çokda güvenmeyin...bizim normal tesede bırak fazladan bulup dondurmayı kaliteli sperm bile bulunamıyordu kii yumurtalar döllenmiyordu çünki..
arkadaşım bahsedilen kişi celalettin peru..
canım üzülme sakın mercimeğin etkilenmesin..zaten %60 artması yeterliii..
şuda olabilir yine kk okumuştum 2 taneside birden döllendiyse ve 1 tanesinde gerileme varsa buna benzer sonuçlar oluyormuş...gerileme yok çok şükür...iyi düşün iyi olsunn..
üzme annesii meleğinii hemen panik olmaa olurmuu bitanem..
sağol canımm..inşallah birdahakine kavuşurumm meleğime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?