HERKESLERE HAYIRLI GUNLERKIZLAR MEKKEDEN MEDINEDEN HURMA POLENI VE HZ MERYEM OTUNU GETIRTEBILIYORSANIZ GETIRTIN HURMA POLENINI BALLA KARISTIRIN ( ISIK GORMESIN KAVANOZ ) SABAHLARI AC KARNINA ESINIZLE BERABER YIYIN 5 GUN YADA 7 GUN BOYUNCA BUNU YEDIGINIZ ZAMAN ESINIZLE ILISKIYE GIRMEYIN , RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIB ETSIN INSALLAH
sgl canım Allah razı olsun nekadar balın içine karıştıracaz canım o zaman adetliyken yesek olur mu
HERKESLERE HAYIRLI GUNLERKIZLAR MEKKEDEN MEDINEDEN HURMA POLENI VE HZ MERYEM OTUNU GETIRTEBILIYORSANIZ GETIRTIN HURMA POLENINI BALLA KARISTIRIN ( ISIK GORMESIN KAVANOZ ) SABAHLARI AC KARNINA ESINIZLE BERABER YIYIN 5 GUN YADA 7 GUN BOYUNCA BUNU YEDIGINIZ ZAMAN ESINIZLE ILISKIYE GIRMEYIN , RABBIM ISTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLAT NASIB ETSIN INSALLAH
Canım ben hz meryem ana otunu getirttim ama hurma polenini bilmiyordum bilseydim onuda getirtirdim,meryem ana otu nasıl kullanılıyor bilgin varmı canım,sen kullandınmı?
20 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan mevlüd-i şerifimize davetliisiniz.
Yer: Akkonak mahallesi Güngör sitesi 1667 sokak b/blok no:7/42 Denizli.
cnm mevlüdün kabul olsun ben ist. oturuyorum ama çok gelmek isterdim cnm
inş ne dileklerin varsa yaradan nasip etsin sana
KADER60
buarada mesajlarını özelden yazarsan kimse atlamaz..
canım coook sglllllllllll.Allah razı olsun bebişin ve seni rabbim tüm kötülüklerden korusun
Yumurtlama takvimi takip ederek bu suyu içirseniz (kaynatmıyorsunuz, temiz klorsuz bir suyun içine koyup sabah içiyorsunuz..Sabah koyunca akşam, akşam koyunca sabah içiyorsunuz.GUNES görmeyen ve sıcak olmayan bir ortamda bekletilecek.Metal kaşık değmeyecek, cam sürahi olacak. ) hamile kalma olasılığı artıyor inşaallah..
sağol canım allah razı olsun,ya hurma poleni aktarlarda satılmazmı internette satılan yerler var, ben bir ermiş aktara sorarım belki vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?