Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim benim yapacak oldugunuz Mevlüdü Rabbim kabul etsin...
Insallah her dileginiz adaginiz gerceklessinde hep Mevlüdünüz olsun..
Eylül gibi olsa belki gelebilirdik esimle Antalyaya giderken..
Ama insallah oglusunuz olurda sünnet mevlüdüne geliriz canimcim..

Canimsin ya ellerine saglik bebegim..
Cok güzel olmus tablo senin su azmine hayranim kiz cadi..
Yarin sabah esim gelsinde Allahin izniyle Hocamiz bize ne vermis bende yazayim..
Tabloda adimiz eksik kalirsa olmazzz...

Ben simdi cikiyorum sekercim babacim rahatsizmis kargodan hemen beline kemer postaliycam..
Öpüyorum daha sonra uzun kalir yazisirim sizlerle tatlim...

Canı gönülden amiinn diyorum.
İşte bizde o vakitlerde yapmayı düşünüyorduk ama yangın olayı çıkınca öne almak zorunda kaldık.
Bilmem ki o günleri görebilirmiyim acaba.
Ama her zaman beklerim ona göre.

kızlar tabloyu yaptım ama nasıl oldu
inş yeni eklemeleri de rahat yapabilirim
sizlerde alıntı yapıp yapabilrisiniz canlarım

Canım çok sağol çok güzel olmuş ellerine sağlık,umarım hepimizin sonuçlarına sperm bulundu diye yazmanıda nasip eder Allah'ım.

cemrem nası yaptın peki :)
pek beceriklisin maşllh

vallahi cnm ara ara ben o yazıları tıklayıp bakıyodum bugün de deneyeyim istedim oldu valla
inş bundan sonrası hep güzel şeyler yazar toblomuz daaaaaaaaaa

sinamalardaki SELAM filmine gittinizmi.
biz geçen pazar gittik ama bişi diyeyim mi tek kelime ile muhteşemdi.
benn ve eşim ağlalamak için kendimizi zor tuttuk.
çok güzel bir flim ya.
kısaca 3 öğretmenin müslüman ülkelerde gösterdiği mücadeleyi anlatıyor.
mutlaka tavsiye ederim ve mutlaka gidin derim.
HAYDDDİİNNN SİTREST ATMAYA
HAYDDDİİİNNN SİNEMALAAARRAAAAA

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm biz gittik gerçektende çok güzeldi çok etkilendim baya ağladım tutamadm
şu hocanın boğulma sahnesinde bıraktım artık zatn herkes aynı durumdadı burun çekmeler filan salonda : )
bencede gidin değer gitmeye

selam canlarım nasılsınızzzzzzzz
ben iyiyim çok şükür geçmişi okuyamadım yazıp çıkıcam sonra girerim yine...
bugün okuldan geldim bişeyler yedik kocişle "sonra ben dışarı çıkıcam arkadaşımla görüşcem" dedi...
ne işin var neden gidiyorsun diye soru yağmuruna tuttum hemen
bi işim var dedi ne işi niye ben gelmeden halletmedin diye çıkışıyorum habire...
normalde zamanımızı hep beraber geçiririz çünkü...
neyse iş ile ilgili falan dedi hemen gelicem zaten dedi bende tamam ozaman dedim...
yarım saat bile olmadan döndü kapıyı anahtarıyla açtı bende yorgundum kalkmadım içerden gelmesini bekliyorum...
bi geldi elinde kocaman bi hediye paketi üzerinde de bi yaş pasta ve mum ben şoookkkk
"aşkım noluyor" dedim, hayatımın anlamı "aşkım evlilik yıldönümümüz kutlu olsun 5. senemize girdik nice senelere" dedi
inanın kızlar ben unutmuştum gerçekten nasıl aklımdan çıktı bilmiyorum
öyle mutlu oldum ki anlatamam
evet içimizde çok büyük bi evlat hasreti var ama çok şükür ki bizi seven eşlerimiz var mutlu bi yuvamız var
rabbim inş bu hepimizin mutluluğunu evlatlarımızla taçlandırır mutluluğumuza mutluluk katar inş
öyle işte canlar bugün harika bi süprizle karşılaştım sizinle de paylaşmak istedim...
hepinizi öpüyorum kocamannnnnn

merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))

Son düzenleme:

cnm morfoloji ile uğraşan biri olarak çok zor biz azosperm değiliz değerlerimiz çokta iyi ama morfolojiden dolayı azo ile aynıyız geçen yıl bende tedavideydim olmadı dr bana embriyologların notunu okudu sağlam sperm bulmada çok zorlandık inşallah hepimiz hamiş olacağız

nice mutlu sağlıklıve bebişliyıllara canım..

baharım daha nice yıllara iy ki evlenmişim dediğin mutlu anlarla dolu daim bir evliliğin olsun Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

cemremcim bende yazıyorum bilgilerimizi.... eşim 31 yaşında teşhisimiz primer hipogonadizm haftada 2 gün pregnyl 5000,1 ay hafta 3 gün megonon 75 bundan sonra haftada 3 gün menogon 150 bugunden itibaren arimidex tb günde 1 kez,ermiş aktardan böğürtlen kökü ve g5,ruhi iksir aktardan bir çay iki kavanoz macun her ikisinden birer kür kullandık,1. aşamanın sonucu 2 immotil sperm,2. aşamanın sonucu 3 immotil sperm 1 ay sonra tekrar kontrol 3 aydır celalettin hoca ile tedavideyiz...

canım rabbim muhabbetini günden güne artırsın evet belki rabbimin emanetleri yok evimizde ama onların vekilleri canım kocalarımız var nice güzel yıllar devirirsiniz eşinle birlikte

kız bırak şu vesveseleri elini karnına koyarak ya mübdi çek.
Rabbime emanetsiniz her zaman.
Yarın değerinin kat kat arttığını görünce boşuna telaş yapmışım diyeceksin ona göre.
aklıma geldikçe çekiyorum ben de canım
inşallah canım daim benimle olur bebişim
inşallah canım nasip belli mi olur tanışırız belki
Allah razı olsun canım amin inşallah

20 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan mevlüd-i şerifimize davetliisiniz.
Yer: Akkonak mahallesi Güngör sitesi 1667 sokak b/blok no:7/42 Denizli.

oyy sen şimdi mevlüdüne mi çağırıyosun bizi
sağolasın canım yakın olsaydım gelmeyi isterdim canım
Rabbim kabul etsin şimdiden mevlüdünüzü

canım o güzel canını sıkma. Allaha sükür bu kadar oldu mercimegin seninle.degerin kat kat artacak insallah. hadi bebeginin güzel annesi güclü olma zamanı dualarımız seninle
canımmm sağol inşallah canım sağol duaların için
canım ne güzel bir sürpriz yapmış kocişin
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin evlatlarınızla şenlendirsin yuvanızı
nice mutlu sağlıklı bebişli uzuuunnnnnnnnn senelere inşallah
merhaba ıyı aksamlar arkadaşlar eşim bugun spermıyogram yaptırdı 2 tane immotilimiz vardı 3 tane olmuş buna şükür:)))

canım inşallah spermleri görmek yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…