20 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan mevlüd-i şerifimize davetliisiniz.
Yer: Akkonak mahallesi Güngör sitesi 1667 sokak b/blok no:7/42 Denizli.
cnm allah kabul etsin inşlh
okunan duaların hürmetine rabbim bütün sıkıntılarınızdan feraha çıkartsın
gelmeyi çok isterim ama durumu anlattım sana eşimlede konuştuk onun gelmesi imkansız elemanı yok
bende cumartesi öğlene kadar çalışıyorum
ama dediğim gibi biz gelemesekte siz bize gelirsiniz inşlh
şimdidende allah kabul etsin cnm...
tülay Allah kabul eylesin dualarınız kabul olsun ...
Tamam canım allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Yeteri gönüllerimiz bir olsun.
Amiinn canım inşallah.
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama eğer yakın isek buyrun gelin derim.
Hem tanışmış oluruz.
keşke olsaydı öyle bişey cnm ben malatyadayım taaa: )
ama dularınızda bizleride anarsanız çok seviniriz mevzuyu biliosun zaten
bayada yorucu olur senin için Allah kolaylık versin sanada
Olsun kız bi uçakla burdasınız.
Dualarımız hepimiz için.
Daha önce bir adağımız vardı gerçekleşirse büyük mevlüt yapalım dedik.
Çok şükür gerçekleşti aslında yazın yapacaktık ama şu yangın işi işi çıkınca erkene akmak zorunda kaldık.
Hayırlısı ile onuda atlatırız inşallah.
Benim düğünümde ilahili olmuştu kendi düğünümden ve mevlüdümden bir şey anlamadım bi bakem de nasıl bişimiş.[/QUO
he doru bir uçağa bakar : ) ama nasip işallh bigün bir yerde görüşürüz bende isterim ağırlamak sizi
işallah bundan sonraki kaza belalara karşı gelir bu mevlidiniz cnm
ya benim düğünde mevlüdlü olmuştu aynen hiçbişe anlamadım bide geciktik neymiş geline malatya turu attıracaklarmış hiç görmemişim ya malatyayı
yemeni bile yiyememiştim sende bu defa acısını çıkar yemeni neyi iyice ye rahat rahat : )))
Olsun kız bi uçakla burdasınız.
Dualarımız hepimiz için.
Daha önce bir adağımız vardı gerçekleşirse büyük mevlüt yapalım dedik.
Çok şükür gerçekleşti aslında yazın yapacaktık ama şu yangın işi işi çıkınca erkene akmak zorunda kaldık.
Hayırlısı ile onuda atlatırız inşallah.
Benim düğünümde ilahili olmuştu kendi düğünümden ve mevlüdümden bir şey anlamadım bi bakem de nasıl bişimiş.[/QUO
he doru bir uçağa bakar : ) ama nasip işallh bigün bir yerde görüşürüz bende isterim ağırlamak sizi
işallah bundan sonraki kaza belalara karşı gelir bu mevlidiniz cnm
ya benim düğünde mevlüdlü olmuştu aynen hiçbişe anlamadım bide geciktik neymiş geline malatya turu attıracaklarmış hiç görmemişim ya malatyayı
yemeni bile yiyememiştim sende bu defa acısını çıkar yemeni neyi iyice ye rahat rahat : )))
Ben malatya ya geçen yaz gelmiştim.darende ye gelmiştik.
Bak ne güzel tur atmışsnız beni gezdirmediler bile.doğru evime ne acelem varsa...
Yemeği bende doğru dürüst yiyemedim heyecendan kız.
Ama bu sefer doya doya hiyeceğim.sen merak etme.
20 Nisan 2013 tarihinde saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapılacak olan mevlüd-i şerifimize davetliisiniz.
Yer: Akkonak mahallesi Güngör sitesi 1667 sokak b/blok no:7/42 Denizli.
canım nasılsın bir sey sormak istiyorum sana sen bilirsin die düşünüyorum canım. benim ailem esimin durumundan haberdar deil .gecenlerde yengemler umreye gitti .bize ordan dates pollen die kücük bir sise getirmişler içinde toz gibi bir seyler var bala karıştırmamızı sabah ac karnına esim benim yememi sölediler .bunun hakkında bilgin var mı canım simdiden Allah razı olsun
canım Allah kabul etsin yeni gördüm yazını rabbim sıkıntılarını dindirsin dillerim mevlamdan rabbim yüzünüzü tez zamanda güldürür
Canım bunun hakkımda pek bildiğim yok ama bu hurma tozu herhalde.
Bal ile karıştırılıp yenebiliyor diye duydum.
Ordan gelen her şey şifadır eşin ve sen yiyin derim ben.
Canım bunun hakkımda pek bildiğim yok ama bu hurma tozu herhalde.
Bal ile karıştırılıp yenebiliyor diye duydum.
Ordan gelen her şey şifadır eşin ve sen yiyin derim ben.
kızlar bnm kaynvalidemler orda şimdi böyle bildiğiniz bişey varsa söyleyinde gelmeden isteyeyim
onlarda bilmio ama bişey uydururum artık
cnm ozaman bu yaz gelirsen misafirim ol beklerim mutlaka
senin eş acelecimiş birazcık demkki :))
evet heyecndan boğazın düğmlenio doğru
afiyet bal şeker şifa olaa işallahh :)
ya bide bu gülückler ifadeler filan nası yapılıo bnimkiler böle kuru kuru kaldıayol
ayyy ne güzel.balıklama atladın ama. bir araştır istersen .zamanında coook yazı okudum ama bulamıyoruuuuuuuuuuuuuum yaaaaa
ayyy ne güzel.balıklama atladın ama. Bir araştır istersen .zamanında coook yazı okudum ama bulamıyoruuuuuuuuuuuuuum yaaaaa
fatıma validemizin eli otu olmayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?