oyy kıyamam ben sana ne güzel olurdu demi yakın olsak
inşallah canım daima benimle olur bebişler bakalım ikisi de tutunmuşlar mı annelerine
ilerki zamanlarda göreceğiz inşallah
inşallah canım ya sizin de yakındır hamiş haberlerini almamız
Rabbim daha fazla hasret bırakmasın sizleri de tattırsın bu duyguyu inşallah
sağol canımmmm güzel duaların için
iyiyiz şükür canım bugün yeni değerimi öğrenicem kısmetse
inşallah katlanmıştır değerim
sana da Allah kolaylıklar versin işlerinde canımm
amin canım inşallah sizler de tez vakitte önce spermleri sonra da yine tez vakitte hamişliği görürsünüz
belli mi olur belki spermleri görmeden Rabbim hamişliği nasip eder
sağol canım Allah razı olsuncanım yeni gördüm hamileymişsin cok sık giremiyorum görmemişim
nasıl sevindim anlatamam yaaaa :-*
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet canım sağolasın Allah razı olsuncanım çok sevindim çook
hamileymişsin... Rabbim sağlıkla, hayırlarla kucağına almayı nasip etsin.. ben geç de olsa halaya katılmak istiyorum..
nursencim siz de mi celalettin hocaya gitmiştiniz? biz de ona gitmeyi düşünüyoruz da..
nur.sen gözünaydın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
kızlar bugünkü değerim 244 çıktı 2 gün önceki 160dı
2ye katlaması gerek dedi dr.um gebelik görünüyo ama cuma günü yeniden bakalım değerine dedi
değerim düşmemiş şükür yükselmiş ama
yine de moralim bozuldu inşallah bırakmaz beni bebeğim
2ye katlaması gerek dedi dr.um gebelik görünüyo ama cuma günü yeniden bakalım değerine dedi
aa olmadı bu üzülme bebişini düşünnnn yok bişeyy
gör bak değerin nasıl artacak gün geçtikçe cnm hemen panik olma dualarımız seninle
Canım benim bozma hemen moralini üzme bebişinide
Allahın izniyiyle hiç bişeycik olmazz..dualarımız seninle..:26::26::26::26:
başka bi topikte de öyle diyolar artması güzel ama
inşallah canım ya panik yaptım işte tam 2 katı olmayınca
Sağol canım inşallah .. doktorumuz gerek yok normal teseyle buluruz demişti . Umut verdi , yurt dışında kalıyorum ben , istediğin ameliyatı seçemiyorsun malesef hekimler toplantıda bizim için bu yöntemi uygun görmüşlerdi , mikro tese sonraki aşamada yapılabilirmiş
mikro teseyi tr de yaptıralım diyorum eşimi ikna edebilirsem, ya da burdaki tedaviye devam edip aynı anda bitkisellerle mi devam etsekneyse gidip yatim bugün hastanelerden bıkkınlık geldi yarın da babam için gidicez... Allahım herkese sabır dayanma gücü versin
Ya canlarim size biseyler danismak istiyorumm..
Ben bugün öglenden beri düsünüyorum...
Su tese ile m.tese arasindaki fark ne Allah askina basim agridi...
Bazilariniz bilirki biz almanyada amelyat olmustuk...
Ama bizim amelyatimiz yaklasik 30 dakika tas catlasin 40 dakika sürdü...
Daha sonra doktor esimin ismini söyleyip beni cagirdi neyse elime 3 tüp tutusturdu..
Bunlar toplanan parcalar dedi al tüp bebek merkezine götür orada hemen arastirilacak bekle dedi..
Hemen taksiye binip tüp bebek merkezine gittim tüpleri laboratuvardakilere verdim beklemeye basladim neden bekliyosun dediler sonucu dedim sen git doktorunuz sizi arayacak dedi...
Simdi icimi bulandiran bu ne idi tese mi m.tese mi??
Offf acaip canim slkkln bugün düsünmekten kafayi yiycem..
Elimize sadece hastaneden 1kagit verdiler ondada tese m.tese yapilacak yaziyor..
Ama tüp bebek merkezi bize hicbir kagit göndermedi..
Simdi biz ne yapalim anlamadim??
arkadaşım bahsedilen kişi celalettin peru..slm arkadaşlar hoca diye konuşuyorsunuz bu hoca kim öğrenebilirmiyim acaba bu konuda bana yardımcı olursanın memnun olurum
sağol canımm..inşallah birdahakine kavuşurumm meleğime...Canim sana ne zamandir gecmis olsun yazicam kendi derdimden sizleri unuttum..
Tedavin olumsuz olmus canim ama metanetine hayran kaldim...
Rabbim insallah isyan etmedigin icin sana öyle bir anda göndersinki meleklerini hepimiz burada ucalim insallah...
Nursencim moralini bozma canim drlar iki katina cikmasi gerekir diyorlar ama ben bzim hastanedeki kadin dogumcu ile konusmustum bi arkadasim icin en az % 60 oraninda artmasi gerekir demisti uzme kendini rabbim korusun melegini...arkadaslar yarin esim spermiogram verecek cok merakliyim korkuyorum gecenlerde ya yine cikmazsa dedi esim gozleri dolu dolu kiyamam ya((bugun hormon tahlili yatirdik östrojen i cok yuksek cikiyor hoca baskilamak icin ilac verebilirim dedi benden boyle...
inşallah yarın bol bol kaliteli spermler görürsünüz tatlım.hakkınızda hayırlısı olsun..
umarım yarın güzel haberlerle gelirsin bize..
kızlaaarr size bişey sorcam ?? benim eşim göbekten menogon iğne kullanıyor ama tam şırıngayı sonuna kadar batırmıyomıyo canım acıyo diye bende bişey diyemiyorum ama faydası olmazsa belki diye düşünüp duruyorum szce iğnenin faydası oluyomudur böyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?