Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet özlemcim hepimizin psikolojisi zaman zaman farklılık gösteriyor.
Ve buna engüzel ilaç ihlasla yapılan dualar oluyor sanırım.
Rabbim halimizi görüyor ve insallah bizim de yüzümüzü güldürecektir :CüvCüv:

bende katılıyorum canım sana ,allaha bolbol dua etmekten başka elimizden hiçbirşey gelmez ne yapalım istemesekte alışıyoruz bu acıyla yaşamaya allahım hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq:

DEYA22 arkadaşımıza tüp bebek bebek bölümünde rastladım hersey yolunda gidiyormus tese yapılmadan sperm bulunmus onun adına çok sevindim...

canlarım diger sayfalar hep dolu siz yoksunuz nerdesiniz

DEYA22 arkadaşımıza tüp bebek bebek bölümünde rastladım hersey yolunda gidiyormus tese yapılmadan sperm bulunmus onun adına çok sevindim...

canım onun adına sevidim allah hepimizin yardımcısı olsun hihoyyytsen nasılsın arkadaşım

canlarım diger sayfalar hep dolu siz yoksunuz nerdesiniz

Günaydın arkadaşlar .Nasılsınız bugün?
Derya arkadaşımızın durumuna bende çok sevindim inşallah bundan sonraki tedavileride böyle güzel ve hayırlı bir şekilde geçer.Allahım sen geride kalan kullarına da nasipe eyle yarabbim.Amiiiinnnnnn:Saruboceq:

canım onun adına sevidim allah hepimizin yardımcısı olsun hihoyyytsen nasılsın arkadaşım

canım benim iyi olmaya çalışıyorum bugun eşim tahliller için gitti ondan haber bekliyorum sizler nasılsınız bende sizleri yakalayamıyorum sitede dolanıp tekrar yuvaya yani buraya donuyorum :1rolleyes:

merhabalar arkadaşlar... nasılsınız girip okuyorum yazdıklarınızı herzaman yazamasamda. herkese ayırlı bi gün diliyorum duaların kabul olunduğu bigün.....

canım benim iyi olmaya çalışıyorum bugun eşim tahliller için gitti ondan haber bekliyorum sizler nasılsınız bende sizleri yakalayamıyorum sitede dolanıp tekrar yuvaya yani buraya donuyorum :1rolleyes:

İnşallah tahliler güzel çıkar tosbik.:Saruboceq:

canım ben geldim bu sitede gerçekten umut ederek aşabileğimi anladım arkadaşlarımızın dayanışması çok güzel bende sizlere biraz da olsa moral olursam ne mutlu biliyorsunuzdur benim eşimde azoluydu ve ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ hiç kimsenin tavsiyesi önerisi olmadan eşim gitti eliyle koymuş gibi bir ilaç aldı ve sadece onu kullandı keçi boynuzunu denedik ama işe yaramadı ve o ilaç eşimi ameliyattan kurtardı yüce rabbime hergün dua ettim biliyorumki gönülden yapılan herduaya Allahımın kapıları sonsuza kadar açılıyor bende binevi bu mucizeyi yaşadım ve doktorların ameliyat olmadan imkansız dedikleri durum tersine döndü umudunuzu asla kaybetmeyin bol bol dua edin dette ALLAHTAN ŞİFASIDA ALLAHTAN İNŞALLAH İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞUR.bu arada eşim azolu olmasının yanında birde şiddetli varikoseldi hala inannamıyorum hastaneye eşimin eşefmanlarını falan götürdüm giderken belki hemen ameliyata alırlar diye okadardı yani neyse ben anlatmaktan bıkmıycam kızlar 12tane yumurtam döllenmiş durumda cuma yada cumartesi transferim var allahım hepimizin yardımcısı olsun.umudu bırakmak yoka.s.:ecrin_bebek:

canım ben geldim bu sitede gerçekten umut ederek aşabileğimi anladım arkadaşlarımızın dayanışması çok güzel bende sizlere biraz da olsa moral olursam ne mutlu biliyorsunuzdur benim eşimde azoluydu ve ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ hiç kimsenin tavsiyesi önerisi olmadan eşim gitti eliyle koymuş gibi bir ilaç aldı ve sadece onu kullandı keçi boynuzunu denedik ama işe yaramadı ve o ilaç eşimi ameliyattan kurtardı yüce rabbime hergün dua ettim biliyorumki gönülden yapılan herduaya Allahımın kapıları sonsuza kadar açılıyor bende binevi bu mucizeyi yaşadım ve doktorların ameliyat olmadan imkansız dedikleri durum tersine döndü umudunuzu asla kaybetmeyin bol bol dua edin dette ALLAHTAN ŞİFASIDA ALLAHTAN İNŞALLAH İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞUR.bu arada eşim azolu olmasının yanında birde şiddetli varikoseldi hala inannamıyorum hastaneye eşimin eşefmanlarını falan götürdüm giderken belki hemen ameliyata alırlar diye okadardı yani neyse ben anlatmaktan bıkmıycam kızlar 12tane yumurtam döllenmiş durumda cuma yada cumartesi transferim var allahım hepimizin yardımcısı olsun.umudu bırakmak yoka.s.:ecrin_bebek:

Derya tebrik ediyorum arkadaşım.İnşallah devamıda hayırlı bir şekilde sonuçlar ve Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın.:Saruboceq:

derya22 inşahlah hamile kalırsın ve hayırlısıyla doğurursun.Hayırlı haberlerini bekliyoruz

mrb kizlar nasilsiniz ben coktandir yazmiyodum artik tekrar geldim
bizimde sorunumuz azosperm hatta ayni deryaninki gibi diyebiliriz, onun sonuclar guzel gidiyo insallah benimkide oyle olur
mart 5 te randovumuz var tup bebek merkezinden bakalim ne olcak bizde
eee sizler nasilsiniz

canım benim çoook sevindim kaçgündür belki okumuşsundur seni merak ediyoruz hepimiz inan çok sevindim allahım ne güzel bi haber inşallah12 gün sonrada hamileyim kızlar diye yazarsın canım dualarım seninle o ilacın adı ney canım yaz bize inşallah allahım bizede böyle bir mucize gönderir kendine çok iyi bak canım inan çok sevindimhihoyyytŞeniz:Saruboceq:

mrb kizlar nasilsiniz ben coktandir yazmiyodum artik tekrar geldim
bizimde sorunumuz azosperm hatta ayni deryaninki gibi diyebiliriz, onun sonuclar guzel gidiyo insallah benimkide oyle olur
mart 5 te randovumuz var tup bebek merkezinden bakalim ne olcak bizde
eee sizler nasilsiniz
inşallah canım seninde hepimizinde muradı olur eşin hiç tese oldumu tüp bebek denemeniz oldumu biz dened:teselli:ık sonuç malesef emriyolar tutmadı anlat biraz konuşalım canım dertler paylaştıkça azalır

hadi canım inşallah sonuçlar iyi çıkar allah hepimize yardım etsin dualarımızı kabul etsin:ecrin_bebek::Saruboceq:

Canım ne kadar sevindim senin adına anlatamam.Kac gündür heycanla senden gelecek iyi bir haber bekliyordum.
Cok sükür Rabbime hepimize umut oldun :hooray:
İnsallah transverden sonra bebişler sana sıkı sıkı tutunur. :emir_bebek::emir_bebek:
Hamiş olduğun haberinide alırız :CüvCüv:

Canım biz senin eşinin kullandığı ilaçtan kullanmak istiyoruz.
Eşimde nisan ayında mikrotse olacak.Belki onda da işe yarar.
Acaba hangi firmanın ilacı.Yani markası ne ?
Fiyatı ne kadar , kac tane alınıyor günde.
Rabbim eşlerimizin en kolay yoldan sifasını nasip etsin.:Saruboceq:

Canım ne kadar sevindim senin adına anlatamam.Kac gündür heycanla senden gelecek iyi bir haber bekliyordum.
Cok sükür Rabbime hepimize umut oldun :hooray:
İnsallah transverden sonra bebişler sana sıkı sıkı tutunur. :emir_bebek::emir_bebek:
Hamiş olduğun haberinide alırız :CüvCüv:

Canım biz senin eşinin kullandığı ilaçtan kullanmak istiyoruz.
Eşimde nisan ayında mikrotse olacak.Belki onda da işe yarar.
Acaba hangi firmanın ilacı.Yani markası ne ?
Fiyatı ne kadar , kac tane alınıyor günde.
Rabbim eşlerimizin en kolay yoldan sifasını nasip etsin.:Saruboceq:

saol canım inşallah senin eşininde tese ameliyatı olmasına gerek kalmaz ilaç sepe natulal diye bi firmanın demirdikeni özünden yapılan bir hapmış adı daTRİBULUS TERRESTRİS FİRMANIN ADINI GOOGLE YE girdiğinde ilacı görebilirsin içinde 80 kapsül var hergün ikitane sabah akşam aç karnına alınıyor bu arada hastaneyle görüşmüş eşim 12 embiryomuz çok iyimiş herşey yolunda gidiyormuş belki yarın transferim yapılabilirmiş biran önce bebeklerime kavuşmak istiyorum ALLAHIM HEPİMİZİ KAVUŞTURSUN BEBEKLERİMİZE:Saruboceq:

inşallah canım seninde hepimizinde muradı olur eşin hiç tese oldumu tüp bebek denemeniz oldumu biz dened:teselli:ık sonuç malesef emriyolar tutmadı anlat biraz konuşalım canım dertler paylaştıkça azalır

hayir canim daha hic tese ve tup bebek olmadi ,ilk yaptirdik 0 cikti ,ikinci yaptirdigimizda 0 cikti ,doktorumuz bizi tup bebke merkezine yonlerndirdi iste bizde marta 5 te randovu aldik ,doktorumuz dedi tese ile sperm buluncak diye, bizde daha iki ayimiz var ,keci boynuzu kuru yapiyorum ,turkiyeden macun getirttim onu kullaniyor esim ,ve ari poleninede baslicaz, bide deryanin esi ilac kullanmis o aricam bulabilirsem insallah onu kullancam ,belki ameliyata gerek kalmadan yukselir
sanirim senin esin ameliyat olsu sperm bulunduk tup bebek yaptirdiniz omu tutmadi

saol canım inşallah senin eşininde tese ameliyatı olmasına gerek kalmaz ilaç sepe natulal diye bi firmanın demirdikeni özünden yapılan bir hapmış adı daTRİBULUS TERRESTRİS FİRMANIN ADINI GOOGLE YE girdiğinde ilacı görebilirsin içinde 80 kapsül var hergün ikitane sabah akşam aç karnına alınıyor bu arada hastaneyle görüşmüş eşim 12 embiryomuz çok iyimiş herşey yolunda gidiyormuş belki yarın transferim yapılabilirmiş biran önce bebeklerime kavuşmak istiyorum ALLAHIM HEPİMİZİ KAVUŞTURSUN BEBEKLERİMİZE:Saruboceq:
canım benim inşallah az öncede yazdıydım bebeklerine kavuşursun biran önce saglıklı sıhatlı:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar bede sizdenim bu sayfanın ilk başlarında vardım yazıyodum daha sonra pek giremedim ve baya ilerlemiş sayfalar ben galiba 3 yada 4 sayfalarda yazmıştım pek kimselerde yoktu şaşırdım açıkçası bizde geçen hafta doktordaydık tedaviye başlıyoruz uzun protokol eşim mikrotese olcak nisanda inşallah caymazsa sebebi korkuyor olması bundan öncede olmuştu sonuç negatifti ama bidaha çıkmıcak diye bişe yok hem morelman hem bedenen yorulmaktanda korkuyo galiba amaaaaaaaaa ben pes etmedim çıkana kadar devam allahtan ümit kesilmez inşallah olcak bebişlerimiz mevlam cümlemize nasip eder inşallah

X