canım ben geldim bu sitede gerçekten umut ederek aşabileğimi anladım arkadaşlarımızın dayanışması çok güzel bende sizlere biraz da olsa moral olursam ne mutlu biliyorsunuzdur benim eşimde azoluydu ve ALLAHIMIN BİR MUCİZESİ hiç kimsenin tavsiyesi önerisi olmadan eşim gitti eliyle koymuş gibi bir ilaç aldı ve sadece onu kullandı keçi boynuzunu denedik ama işe yaramadı ve o ilaç eşimi ameliyattan kurtardı yüce rabbime hergün dua ettim biliyorumki gönülden yapılan herduaya Allahımın kapıları sonsuza kadar açılıyor bende binevi bu mucizeyi yaşadım ve doktorların ameliyat olmadan imkansız dedikleri durum tersine döndü umudunuzu asla kaybetmeyin bol bol dua edin dette ALLAHTAN ŞİFASIDA ALLAHTAN İNŞALLAH İSTEYEN HERKES SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLARINA TEZ ZAMANDA KAVUŞUR.bu arada eşim azolu olmasının yanında birde şiddetli varikoseldi hala inannamıyorum hastaneye eşimin eşefmanlarını falan götürdüm giderken belki hemen ameliyata alırlar diye okadardı yani neyse ben anlatmaktan bıkmıycam kızlar 12tane yumurtam döllenmiş durumda cuma yada cumartesi transferim var allahım hepimizin yardımcısı olsun.umudu bırakmak yoka.s.:ecrin_bebek: