Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya düşüğü yükseltebiliyorlar vavelya ya bizim gibi fsh ı almış başını gidiyorsa kimse bişey yapamıyor.nasılsın vavelya iyi misin biraz daha ben de dün öyleydim artık bigün iyi bigün kötü olmak yaşam tarzımız olacak sanırım
canım biz spermiyogramda sperm çıkmayınca dırek tüpbebek için gittik bize oranın ürologu sadece genel muayene yaptı sora tese yapıldı bulundu ve emriyolar tutmadı tekrar yaptırmak için gittigimizde doktorumuz üretim var ama dedi spermler bi yere kadar gelişip duruyo şu anda onun üzerinde çalışıyoz bekleyin dedi 6 ay 1sene kadar bu kadar yanı bide hormon testi yapıldı canım sence neden bekletiyordur yazdıklarımdan ne çıkardın canım işte böyle yani dua edip bekliyorum spermde bozukluk olması sence genetikmidir ben pek anlamadım canım
Cok zor nilaycım cok zor. senağlamasenağlama
Rabbim biz esabır versin.Hele hayrünisanın yazdıklarını okuyunca daha da telaşlandım.
En azından ameliyat gününe kadar yapılacak olan spermiogramlar da bir tanede olsa sperm cıksa en azından üretim olduğunu bilsek.
O zaman bekleme süreci cok daha kolay olurdu sanırım
arkadaslar esim dok goruştu 6 aylık iğne tedavisi vermiş daha sonra mikro tese isallah 6 ay içinde sperm uretimi başlar fazla umutsuz konusmamış çok az da olsa umudumuz var artk...
Nilaycım ben listeyi kopyalayarak bilgilerimi güncelliyorum tekrar emeğine sağlık..
arkadaşlar merakımdan soruyorum.eşlerinizin ameliyat olacağını söylüyorsunuz.sizin tedavileriniz başladım tüp bebek merkezinde.hiç kendi tedavinizden bahsetmiyorsunuz.
Sağol canım eh işte biraz toparladım.Eşim çay koydu getirdi.Birazda sırtıma masaj yaptı.İyi geldi.
Bazen kendime bile sasırıyorum bu olayı nası bu kadar sakin karsılıyorum diye.Bazen cok rahat ve mantıklı olabiliyorum
Ama işte böle bazende sıkıntı içimde patlıyor sanki.
Su Nisan ayı hayırlısıyla bir gelse keske
Canim bazi durumlarda tüp bebek tedavisine baslamadan önce, tese yapilmasi daha mantikli oluyor. Cünkü eger sperm bulunamazsa bosuna oluyor bütün calismalar. Onun icin bizde tese sonucunu bekliyoruz tabi.
Vavelyacim oh ne rahat, masajlar caylar. keske benim esimde evde olsaydi dedim simdi. Garibim calisiyor hala, 3 vardiyeli oldugundan her hafta degisik düzen oluyor bizde.
Canim sen merak etme, zaman öyle cabuk geciyorki. Özellikle yas ilerledikce zamanla yarisiyoruz sanki. Önemli olan sonuc güzel olsun, biz bekleriz biraz daha. Istersen kendine bu ara bir mesgale bul canim. Biliyorum insanlarin sorularindan biktik, ama yeni cevreler bazen cok iyi geliyor.
Artvinli9876, sidar72, siss20, hayrunisa61 arkadaslar. Topigimize gelip bizlerle sorunlarinizi paylastiginiz icin cok tesekkürler. Eger listemizde yer almak isterseniz, bize bildiriverin.
Sizlerin desteginede ihtiyacimiz var.
Hayrunisa canim, mikrotese olali 3 sene gecmis, bence tekrar denemekte fayda var. Belkide cikiverir ve hemen tedaviye baslarsiniz Allahin izniyle.