- 2 Ocak 2008
- 831
- 2
vavelya'cım ümitsiz olma hiç bir zaman... ben nice kimseler biliyorum ne yüksek hormonlarla girdiler ameliyata m.tese için. sonuç bize benzemedi bulundu hücre... inşallah sizinde yüzünüz güler.. bilirim hastanede eşini ameliyattan çıkmasının zorluğunu..ben yaşadım ve koskoca hastanede kendimi tutamayıp ağlamaya başladım etraf kalabalıkmış deilmş hiç umrumdamıydı.....ama sonuçta rabbiminde inayetiyle atlattım geçti gitti.. sen olumlu düşün herzaman. ben çok olumsuz düşünerek başladım tedaviye baştan beri bulanamıycak hücre dedim durdum.... ama pozitif olmak gerektiğini sonradan anladım....herşeyin hayırlısı canım...bizim için ne takdir edildi bilemiyoruz.... başaracaksın inşallah dualarımız seninle canım
bu arada eşinin hormon testlerini söylermisin merak ettim.. ve tabii yapıldıysa biyopsi sonucunuda.. sevgiyle kal canım
Canım bizim fsh daha önce 20 idi testesteronda 2.7 idi.
Doktor testesteronu yükseltmek için klomen ve testojel verdi.' ay sonra tekrar test yaptırdık.
Fsh 20 , testesteron 9 oldu.İlaçlar ikisinide yükseltti.
Olumlu düşünme konusunda sana katılıyorum.Ama içimde tuaf bir kaygı var.
Sanırım kendimi alıstırıp sonra bulunamamasından korkuyorum
Senin yasın kac canım.Ben 27 yasındayım.Eğer Rabbim bana evlat nasip etmezse evlatlık almayı düşünüyorum.Çok zor bir karar ama ,ane olamamak cok daha zor .Siz düşünmüyormusunuz?
Rabbim yinede hepimize kendi canımızdan kanımızdan evlatlar nasip etsin.
Yarattığı mucizeyi taşımayı ve dünyaya getirmeyi bizede nasip etsin. :CüvCüv: