Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
vavelya'cım ümitsiz olma hiç bir zaman... ben nice kimseler biliyorum ne yüksek hormonlarla girdiler ameliyata m.tese için. sonuç bize benzemedi bulundu hücre... inşallah sizinde yüzünüz güler.. bilirim hastanede eşini ameliyattan çıkmasının zorluğunu..ben yaşadım ve koskoca hastanede kendimi tutamayıp ağlamaya başladım etraf kalabalıkmış deilmş hiç umrumdamıydı.....ama sonuçta rabbiminde inayetiyle atlattım geçti gitti.. sen olumlu düşün herzaman. ben çok olumsuz düşünerek başladım tedaviye baştan beri bulanamıycak hücre dedim durdum.... ama pozitif olmak gerektiğini sonradan anladım....herşeyin hayırlısı canım...bizim için ne takdir edildi bilemiyoruz.... başaracaksın inşallah dualarımız seninle canım

bu arada eşinin hormon testlerini söylermisin merak ettim.. ve tabii yapıldıysa biyopsi sonucunuda.. sevgiyle kal canım

Canım bizim fsh daha önce 20 idi testesteronda 2.7 idi.
Doktor testesteronu yükseltmek için klomen ve testojel verdi.' ay sonra tekrar test yaptırdık.
Fsh 20 , testesteron 9 oldu.İlaçlar ikisinide yükseltti.

Olumlu düşünme konusunda sana katılıyorum.Ama içimde tuaf bir kaygı var.
Sanırım kendimi alıstırıp sonra bulunamamasından korkuyorum

Senin yasın kac canım.Ben 27 yasındayım.Eğer Rabbim bana evlat nasip etmezse evlatlık almayı düşünüyorum.Çok zor bir karar ama ,ane olamamak cok daha zor .Siz düşünmüyormusunuz?

Rabbim yinede hepimize kendi canımızdan kanımızdan evlatlar nasip etsin.

Yarattığı mucizeyi taşımayı ve dünyaya getirmeyi bizede nasip etsin. :CüvCüv:

Günaydın arkadaşlar,
Bugün test sonuçlarını öğreneceğiz öğleden sonra randevumuz var inşallah hayırlı haberler verir doktorumuz.Bende ki heyecan hat safhada nedense Allah hayırlara vesile etsin.Sizi gelişmelerden haber ederim görüşmek üzere.Hepiniz kendinize iyi bakın.

Canım insallah cok güzel haberlerle gelirsin.
Su an hepimizin iyi seyler duymaya ihtiyacı var.
Hadi gel de hepimize moral ver.

merhaba arkadaslar nasılsınız bu gün bakıyım gecmişi okudum hepimizinde bebegi olsada kurtulsak şu hastanelerden aman bugün couklrdan hic giremedim falan yazsak olmazmı banban cım inşallah güzel haberlerle dönersin vavelyacım sende moralini hic bozma herseyin hayırlısı olsun diyelim rabbime sıgınalım :roflol::lepi::lepi::lepi::lepi:

Canım bizim fsh daha önce 20 idi testesteronda 2.7 idi.
Doktor testesteronu yükseltmek için klomen ve testojel verdi.' ay sonra tekrar test yaptırdık.
Fsh 20 , testesteron 9 oldu.İlaçlar ikisinide yükseltti.

Olumlu düşünme konusunda sana katılıyorum.Ama içimde tuaf bir kaygı var.
Sanırım kendimi alıstırıp sonra bulunamamasından korkuyorum

Senin yasın kac canım.Ben 27 yasındayım.Eğer Rabbim bana evlat nasip etmezse evlatlık almayı düşünüyorum.Çok zor bir karar ama ,ane olamamak cok daha zor .Siz düşünmüyormusunuz?

Rabbim yinede hepimize kendi canımızdan kanımızdan evlatlar nasip etsin.

Yarattığı mucizeyi taşımayı ve dünyaya getirmeyi bizede nasip etsin. :CüvCüv:

amin canım.gözlerim yaşardı kendi canımızdan kanımızdan evet.bazen ben de düşünüyorum evlatlık almayı aslında çok zor bişey değil bence bu . ama bigün yaşlanıp artık menopoza girmeye başladığımızda hiç çocuk sahibi olamamış olmanın acısını nasıl kaldırıcaz onu bilmiyorum.Eşimi seviyorum o çok da iyi bir insan bana da çok değer veiyor fakat ona baktıkça 'bigün senin gözlerinin önünde bu pişmanlığı yaşamak mı yoksa seni terk etmek mi daha zor olur' diye düşünüyorum kıyamıyorum ona da kendime de Allahım ne zor bir sınavmış.ömrümüz varsa şöyle bi 10 sene sonra anne olammadığım için pişman olabilirim yada eşimle ayrılsak onu terk ettiğim için pişman olabilirim.
hadi hepberaber:Saruboceq:
Allahım duy nolur bizi yarabbim sabır ver yardım et biliyorum ki buradaki herkes kocasını seviyor ve onunla mutlu olmak istiyor.Allahım bizlerin yüzünü kocalarımızla ve onlardan olacak sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızla güldür yarabbim.Varsa günahımız affet.Sınavımızı kolaylaştır.Amin:Saruboceq:

günaydın canım arkadaşlarım artık size uğramadan edemiyorum.
iyi haberleriniz gelir inşallah.Benim de midem bulanıyor hamile miyim acaba delikafadulden

canım beenim inşallah hamilesindir allahım hepimizin dualarını kabul etsin hadi kız inşallah iyi haberler verirsin bizekaydirigubbakcemile

babancıgım inşallah iyi haberler verirsin bize.....

amin canım.gözlerim yaşardı kendi canımızdan kanımızdan evet.bazen ben de düşünüyorum evlatlık almayı aslında çok zor bişey değil bence bu . ama bigün yaşlanıp artık menopoza girmeye başladığımızda hiç çocuk sahibi olamamış olmanın acısını nasıl kaldırıcaz onu bilmiyorum.Eşimi seviyorum o çok da iyi bir insan bana da çok değer veiyor fakat ona baktıkça 'bigün senin gözlerinin önünde bu pişmanlığı yaşamak mı yoksa seni terk etmek mi daha zor olur' diye düşünüyorum kıyamıyorum ona da kendime de Allahım ne zor bir sınavmış.ömrümüz varsa şöyle bi 10 sene sonra anne olammadığım için pişman olabilirim yada eşimle ayrılsak onu terk ettiğim için pişman olabilirim.
hadi hepberaber:Saruboceq:
Allahım duy nolur bizi yarabbim sabır ver yardım et biliyorum ki buradaki herkes kocasını seviyor ve onunla mutlu olmak istiyor.Allahım bizlerin yüzünü kocalarımızla ve onlardan olacak sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızla güldür yarabbim.Varsa günahımız affet.Sınavımızı kolaylaştır.Amin:Saruboceq:

Canım bu bize verilmiş bir sınav.
Belkide Rabbim bizim sabrımızı ve eşlerimize olan sevgimizi sınıyor.
Ben eşimi cok seviyorum ama o beni daha cok seviyor.
Ondan ayrılmayı bir an bile aklımdan gecirmedim.
Rabbim bize bu derdi ortak verdi savası da ortak yapıcaz .
Söyle düşünüyorum eşimin su an hayati tehlikesi olan bir hastalığı olsa su an bu üzüntümün kat kat fazlasını yasıyor olacaktım.
İşte bu yüzden önce bizlere sağlık sıhhat ver Allahım diyorum.

amin vavelya Allahım sağlık sıhhat versn önce sonra muradımızı versin inşallah

arkadaslar rabbim bize evlet vermemeyle sınav ediyor eşlerimizin hic bir sucu yok sorun bizdede olabilirdi ozaman onlar bizi terk mi edecekti insanlar kderini degiştiremez yastıgını degiştirirmiş yani bu bizim kaderimiz buna razı olucaz başka caremiz yok allah sabır versin

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye üye olmama rağmen bu ilk mesajım sizlerin yazdıklarını okuyordum hep
benim eşimde azolu.temmuz ayında mtese oldu ve sperm bulundu şimdi bu ay tüp bebeğe başlayacağız.tüm dualarım sizlerle hepiniz bu problemden kurtulursunuz inşallah.2009 yılında herkes bebişlerine kavuşsun.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye üye olmama rağmen bu ilk mesajım sizlerin yazdıklarını okuyordum hep
benim eşimde azolu.temmuz ayında mtese oldu ve sperm bulundu şimdi bu ay tüp bebeğe başlayacağız.tüm dualarım sizlerle hepiniz bu problemden kurtulursunuz inşallah.2009 yılında herkes bebişlerine kavuşsun.

sizin adınıza çok sevindim sperm bulunmasına inşallah en kısa zamanda hamile haberinizide alırız

bizde ikinci testimizi yaptirdik sonuc malesef yine 0 di martta tupbebk merkezinde randovumuz var , sanirim esim ameliatla sperm buluncak dua ediyorum insallah bulunsun diye,
tabi randovumuze iki ay var ozamana kadar cok seyler kullancam insallah ameliyata gerek kalmadan yukselmis olur sperm sayisi

bizde ikinci testimizi yaptirdik sonuc malesef yine 0 di martta tupbebk merkezinde randovumuz var , sanirim esim ameliatla sperm buluncak dua ediyorum insallah bulunsun diye,
tabi randovumuze iki ay var ozamana kadar cok seyler kullancam insallah ameliyata gerek kalmadan yukselmis olur sperm sayisi
inşallah bulunur canım allah büyüktür:teselli:

nerdesiniz arkadaşlarım, kimse yok ,bende çıkıyorum bi bakıyım dedim siteye neyse iyi geceler...........

selam arkadaslar nasilsiniz dicem gine kimse cvp vermicek burda nedense herkez gecmisi okuyor ama kimse cvp yazmiyor...
umuddumnerde sana yazmistim..hayrunnisa sana yazdim..umutolsun sana yazdim ama hic baktimda geri yazilmis göremiyorum sanki kendi kendime konusuyorum

mrb.lar arkadaşlar umarım hepimizin bebişleri olur yaa :enbuyukkk:Vavelyacm bende senın gbi düşünüyorum Allahım kısmet ederse kendi yavrumun olmasını tabiki çok istiyrum ama olmazsa bende evlat edinir özlemimi giderir anneliği tadarım.Umarım Allah'ım ellerimizi bebişlerimizle doldurur.

selam arkadaslar nasilsiniz dicem gine kimse cvp vermicek burda nedense herkez gecmisi okuyor ama kimse cvp yazmiyor...
umuddumnerde sana yazmistim..hayrunnisa sana yazdim..umutolsun sana yazdim ama hic baktimda geri yazilmis göremiyorum sanki kendi kendime konusuyorum

selam canım iyi olmaya çalışıyorum bu siteyi keşvedince ve arkadaşlarla konuşunca biraz dertlerimi unutuyorum ben cevap veririm canım...hihoyyyt

mrb.lar arkadaşlar umarım hepimizin bebişleri olur yaa :enbuyukkk:Vavelyacm bende senın gbi düşünüyorum Allahım kısmet ederse kendi yavrumun olmasını tabiki çok istiyrum ama olmazsa bende evlat edinir özlemimi giderir anneliği tadarım.Umarım Allah'ım ellerimizi bebişlerimizle doldurur.

amin canım hepimizin tek istegi o zaten hep onun için dua ediyoruz inşallah allahım duyar sesimizi ve bizi bebişlerimize kavuşturur en kısa zamanda:Saruboceq:

canım kıyamam görmedim mi acaba , kafadaki tilkilerin kuyrukları birbirine değimiyo bile herşeyi unutur oldum çok şey düşünmekten kusuruma bakma cevap vermediysem ay ben burdaki kimseye kıyamam siz benim kader arkadaşlarım gizli dostlarımsınız bigün bebeğimiz olursa sağlıklı sıhhatli eminim en çok buradakiler sevinecektir kendimiz ve ailelerimiz dışında tabi.iyi geceler

Esi azospermi olan hanimlarin listesi a.s.

sympatique....................7 ocak randevusu var, xxx

Bilgileri eksik olan arkadaslarimizin yaninda xxx isareti var.
Eklemek veya düzeltmek isterseniz bana bildiriverin.Şeniz
Önemli olan bilinorsa azosperminin nedeni,
mikrotese yapildiysa sperm bulundumu- kac tane bulundu
Simdiki tedavi süreci

mrb canim benim en son7 ocekta randuvusu var yazilmis duzenleme yapin , o randovumde ikinci test sonucumuzda 0 cikti ,doktor bize tup bebek merkezine gonderdi bizde pariste tup bebek merkezinden randovu aldik5 martta randovumuz var
tese ameliyati olcak sanirim
tabiki randovuye daha var ,ben gidene kadar keci boynuzu ve nohut kuru kullanicam
turkiyeden aktardan karisim aldim onu macun yapip hem esim hem ben kullanicam ,
bide ari poleni getirttim insallah onu kullancam
bide bi arkadas demisti e vitamini bi ilac varmis bulursam onu kullanicam
ha bu arada 6 senelik evliyim ,canim artik sen gereken bilgiyi yazarsin

X