- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
kızzlarrr çok mutluyum çooook hepinizi seviyorumdelikafadulden
belgin arkadaşımdan kaan hocanın mailini almıştım hormon test sonucunu yazdım bugün cevap geldi....Bu sonuçlar bir tıkanıklık olabileceğini de gösteriyor. Öyleyse, ameliyatla doğal yolla .çocuk olma şansınız var. Ankara'ya gelirseniz sizi görebilirim. Eylül ayında herhangi bir gün gelebilirsiniz...yazmış ne yapcamı şaşırdım direk okulu unutup uçak biletlerine bakmaya başlamışımki kendime geldim rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın ...sonuç ne olur bilmem ama içim pırpır ediyo hihoyyyt
merhaba canım bu cuma gidiyoruz inşallah bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı...
belgin arkadaşımdan kaan hocanın mailini almıştım hormon test sonucunu yazdım bugün cevap geldi....Bu sonuçlar bir tıkanıklık olabileceğini de gösteriyor. Öyleyse, ameliyatla doğal yolla .çocuk olma şansınız var. Ankara'ya gelirseniz sizi görebilirim. Eylül ayında herhangi bir gün gelebilirsiniz...yazmış ne yapcamı şaşırdım direk okulu unutup uçak biletlerine bakmaya başlamışımki kendime geldim rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın ...sonuç ne olur bilmem ama içim pırpır ediyo hihoyyyt
Selvacım cok sevindim. Herşey hayırlısı ile yolunda gider inşallah. Bu arada Ş.urfada bende 3.5 yıl kaldım.
senin adina çok sevindim. Hadi hayirlisi olsun.
Esinin hormon test sonucunu yazar misin ?
Esimede tikaniklik olabilecegini söylediler ama fransadaki ürolog.
Esinin sonuçlarini merak ettim yazarsan sevinirim.
canım eşim bugün aramış direk kaan beyle konuşmuş adını felan almış yani aramanın faydası oluyor canım sende ararsın gitmeden...insallah iyi haberlerle dönersin.
Biz ekimde gitmeyi düsünüyoruz. önceden randevu almak lazim mi ?
Siz randevu aldiniz mi bu cuma'ya ?
canım böyle güzel bir haberi almana vesile oldugum için mutluyum allahım tamamına erdirsin umarım herşey aynen sonuna kadar böyle güzel devam eder bizde kısmetse cuma günü kaan hocayla görüşecegiz..banada dua et canım inşallah güzel haberlerle dönerim.:Saruboceq:
yok canımın .içi ya heyecandaan degil ama neden bilmiyorum ctesi akşamı acı biber yemiştim mide hazmedemedi galiba ama çok agrıyooooo:çok üzgünüm:Belginim aşırı heyacan ve stressten miden ağrıyordur sakinleşmeye çalış fazla mayalı şeyler yeme canım düzelirsin... Bnede iyice doktor oldum valla :) hihiih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?