Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar bugün de pek giremedim neler yapıyosunuz bayram sonuna kaan beye gidecegiz heyecan bastı

günaydın kızlar noldu topiği ben kapattım ben açtım bugun nerelerdesiniz...

günaydın kızlar kaç gündür yorgan döşek yatıyordum çok kötü bademciklerim şişmişti..
belgincim nasılsın görüşmeyeli ne var ne yok varmı bi gelişme sizde...

sultancım çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et..ya canım işte kısmetse haftaya kaan beye gidecegiz inşallah bir aksilik çıkmaz da gideriz...bunun dışında bişey yok henüz...

hayırlı günler kızlar.......sabahtan beri komşumla turşu yapmakla uğraşıyoruz çok şükür bitti ne oyalıyor beeeeeeeeeee....minik minik cin biberlerdi acurlardı iyi uğraştırdı bizi valla oruçlu oruçlu baya yorulduk ...........ne bu ya anca boğazımız için yaşıyoz yok yazlık yok kışlık derken vakit su gibi akıp gidiyor...........bide bakmışız yaşlı moruk olmuşuz yapayanlız........bugün benim doğum günüm ......bir yaş daha kattım hayatıma bakalım sonumuz nasıl olacak .......yüce mevlam yaşamında hayırlısını ölümünde hayırlısını verir inşallah bizlere

iyiki dogdun harzem iyİki doğdun harzem canım allahım uzun mutlu ve sevdiklerinle bir ömür versin sana bide inşallah bu yaşın bitmeden bebiş versin allahım sana MUTLU YILLAR ARKADAŞIM:içelim:cokacimcoook

iyi akşaöalar kızlar harzemcim doğumgünün kutlu olsun yeni yaşınla ne dileğin varsa gerçek olsun

Sevgidolu canım,

Spermler 3 aşamada gelişiyor sizinki 2. aşamaya kadar gelişiyor sonra duraklama oluyor maturasyon arrest dedikleri olay zaten bu oluyor. Ancak maturasyon arrest hipospermatogenezle beraber gorulmesi beklenen birşey. Sizde sperm 2. safhaya kadar geldiği için Kaan hoca umutlu konuşmuş ilac tedavisi ile braber oldun sperm bulunabilir düşüncesinde.
Belgin ile raporlarınız benzer ama onların duraksama 1. sevyede aradaki farkınız bu. Kaan hoca size ilaç tedavisi verecek ve sonrada tekrar test isteyecek ve sonuca göre hareket edecek. Ben sonucun iyi olacağından eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…