• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızzlarrr çok mutluyum çooook hepinizi seviyorumdelikafadulden
belgin arkadaşımdan kaan hocanın mailini almıştım hormon test sonucunu yazdım bugün cevap geldi....Bu sonuçlar bir tıkanıklık olabileceğini de gösteriyor. Öyleyse, ameliyatla doğal yolla .çocuk olma şansınız var. Ankara'ya gelirseniz sizi görebilirim. Eylül ayında herhangi bir gün gelebilirsiniz...yazmış ne yapcamı şaşırdım direk okulu unutup uçak biletlerine bakmaya başlamışımki kendime geldim rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın ...sonuç ne olur bilmem ama içim pırpır ediyo hihoyyyt

hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz

belgin arkadaşımdan kaan hocanın mailini almıştım hormon test sonucunu yazdım bugün cevap geldi....Bu sonuçlar bir tıkanıklık olabileceğini de gösteriyor. Öyleyse, ameliyatla doğal yolla .çocuk olma şansınız var. Ankara'ya gelirseniz sizi görebilirim. Eylül ayında herhangi bir gün gelebilirsiniz...yazmış ne yapcamı şaşırdım direk okulu unutup uçak biletlerine bakmaya başlamışımki kendime geldim rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın ...sonuç ne olur bilmem ama içim pırpır ediyo hihoyyyt

Selvacım cok sevindim. Herşey hayırlısı ile yolunda gider inşallah. Bu arada Ş.urfada bende 3.5 yıl kaldım.

senin adina çok sevindim. Hadi hayirlisi olsun.
Esinin hormon test sonucunu yazar misin ?
Esimede tikaniklik olabilecegini söylediler ama fransadaki ürolog.
Esinin sonuçlarini merak ettim yazarsan sevinirim.

senin adina çok sevindim. Hadi hayirlisi olsun.
Esinin hormon test sonucunu yazar misin ?
Esimede tikaniklik olabilecegini söylediler ama fransadaki ürolog.
Esinin sonuçlarini merak ettim yazarsan sevinirim.

FSH 5,05 LH 2,74
> TOTAL TESTESTERON 3,89 çıktı.

ealsnas geçmişi okudumda bu konularda oldukça bilgili oolduğunu ve araştırdığını gördüm bizim hormon sonuçları FSH 5,05 LH 2,74
> TOTAL TESTESTERON 3,89 çıktı.bu konuda bi fikrin varmı ,normal değerler kaç olmalı....urfalıymışız ezelden gönlümüz geçmez güzelden... vereliniortak:)))

kızzlaaarrr nereye kayboldunuz yaa iftar için gittiniz diycem ama benden daha doğuda olanda yokki aramızda... akşama görüşürüz artık iftardan sonra...cokacimcoook

canım böyle güzel bir haberi almana vesile oldugum için mutluyum allahım tamamına erdirsin umarım herşey aynen sonuna kadar böyle güzel devam eder bizde kısmetse cuma günü kaan hocayla görüşecegiz..banada dua et canım inşallah güzel haberlerle dönerim.:Saruboceq:

insallah iyi haberlerle dönersin.
Biz ekimde gitmeyi düsünüyoruz. önceden randevu almak lazim mi ?
Siz randevu aldiniz mi bu cuma'ya ?
canım eşim bugün aramış direk kaan beyle konuşmuş adını felan almış yani aramanın faydası oluyor canım sende ararsın gitmeden...

canım böyle güzel bir haberi almana vesile oldugum için mutluyum allahım tamamına erdirsin umarım herşey aynen sonuna kadar böyle güzel devam eder bizde kısmetse cuma günü kaan hocayla görüşecegiz..banada dua et canım inşallah güzel haberlerle dönerim.:Saruboceq:

belgin canım öğleden beri girmeni bekliyorum sonucu ne olursa olsun senin vesilenle bu mübarek günlerde yüzümüz güldü eşimin gözleri parladı...dualarım seninle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün iyi haberlerini bekliycem...opuyorumnanaktan

Belginim aşırı heyacan ve stressten miden ağrıyordur sakinleşmeye çalış fazla mayalı şeyler yeme canım düzelirsin... Bnede iyice doktor oldum valla :) hihiih
yok canımın .içi ya heyecandaan degil ama neden bilmiyorum ctesi akşamı acı biber yemiştim mide hazmedemedi galiba ama çok agrıyooooo:çok üzgünüm:

canım normalde hep girerim ama bugün rahatsızım biraz.amin canım allahım hepimizin yüzünü güldürsün inan sizin adınıza çok mutlu oldum çoook.zemuszemus

slm kızlar cumaya kısmetse kaan hocaya gidiuoz eşim bugün kaan hocayı aramış tamam gelin demiş inşallah güzel haberlerle geliriz

Back
X